| משתמש |
הבהרה והתנצלות ממני לרון עמיקם  |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 15:22:28
|
באריך 28.4 השתמשתי במילה "נוכל" כלפי רון עמיקם. אין זה סוד שביני לבינו התפתחה יריבות ספורטיבית ואי הסכמות קשות שבאו לידי ביטוי בהתבטאויות בדיונים בפורום, פורום הוא מקום חופשי להביע בו דעות לגיטימיות,גם אם חריפות. וכך אני נוהג תמיד,ואמשיך לנהוג כך. אך מכיון שהמילה "נוכל" יכולה בטעות להתפרש ע"י מי ממשתמשי הפורום במובנים הרבה מעבר למה שהתכוונתי, ברצוני לחזור בי ממילה זו ולהביע את התנצלותי עליה בפני רון.
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
צנטרפולד
202 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 15:31:15
|
הדעות שלך ליגיטימיות מארץ הליגיטימיות ומי שבקיא באירועי השבוע האחרון מבין זאת היטב.
לדעתי אם אתה צריך להתנצל על משהו הרי זה על כך שלא הבעת דעותיך בצורה חריפה יותר.
מבין את הסיטואציה ומחזק את ידיך.
בסוף הטובים ינצחו. |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 15:35:12
|
שילך לעזאזל, או גרוע מכך, כל החיים בליגה אלף דרום. עיתונאי תובע דיבה. איכס. מה השלב הבא? יו״ר של קבוצת כדורגל שלא רוצה לבוא לשחק? אה, זה בעצם אותו הדבר |
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 15:36:47
|
גם אם המילה "נוכל" לא מתאימה כדי לתאר את אופיו והתנהגותו של עמיקם, יש מילים אחרות וקשות כמעט באותה מידה שמתאימות גם מתאימות.
אבל הבנתי את הרמז ששולח לנו העיתונאי ואביר זכויות חופש הביטוי.
ובהצלחה לבית"ר כפר סבא במאבקה הצודק. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 15:45:05
|
| היידה קלי |
 |
|
|
Tziki
145 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 15:45:34
|
מה זה השטויות האלה!!!!! מרגיש בחזרה במגרש המשחקים. בא ארס נותן לך מכות וכשאתה אומר לו "די" הוא מתלונן שאתה "מדבר לא יפה". כל הכבוד לך על ההתנצלות, אבל מי שמדליק אש ושופך שמן שוב ושוב ושוב ושוב שלא יתפלא שנהיה חם, ושיתמודד עם זה (לא כמו גבר) כמו בן אדם.
בהזדמנות זו אני רוצה להביע את התנצלותי הכנה בפני כל הארסים שדיברתי איתם לא יפה בגן השעשועים. |
ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא. דאגלס אדאמס |
 |
|
|
מיכאל
167 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 15:47:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
היידה קלי
|
 |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 15:50:59
|
עמיקם שלום עמיקם שלום כול החיים בליגת א' דרום
אני רץ לשכור עורך דין |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 15:53:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
באריך 28.4 השתמשתי במילה "נוכל" כלפי רון עמיקם. אין זה סוד שביני לבינו התפתחה יריבות ספורטיבית ואי הסכמות קשות שבאו לידי ביטוי בהתבטאויות בדיונים בפורום, פורום הוא מקום חופשי להביע בו דעות לגיטימיות,גם אם חריפות. וכך אני נוהג תמיד,ואמשיך לנהוג כך. אך מכיון שהמילה "נוכל" יכולה בטעות להתפרש ע"י מי ממשתמשי הפורום במובנים הרבה מעבר למה שהתכוונתי, ברצוני לחזור בי ממילה זו ולהביע את התנצלותי עליה בפני רון.
בתור אחד שהגן על זכותו של עמיקם להתבטא כאן בפורום, במידה והוא איים עליך בתביעת דיבה על דברים שנאמרים בפורום אינטרנטי מצומצם ,אני בהחלט תומך בהשלכתו לכל הרוחות מהדיונים פה ושיימצא מקומות אחרים להעביר את זמנו. איש מריר וחצוף. |
 |
|
|
Frida
51 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 15:59:52
|
אני מקווה שברור למר עמיקם היקר שגם כאשר (ובתקווה) ישוקמו היחסים שלנו עם הקהל של יפו, שלהרס שלהם הוא תרם תרומה מכרעת, הוא לעולם, לעולם, לא יתקבל פה שוב בפורום.
ברכות, גירוש נוסף מפורום אוהדים שאליו הוא לא משתייך לרזומה המפואר. |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 16:00:06
|
| קלי חזק ואמץ. הצדק בצד שלנו. |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 16:09:56
|
בלי שום קשר לנושא, יוחי B והוכי G פגשו מכשפה על הטיילת באילת. מי שלא שמע עדיין, בבקשה. http://katamon.co.il/news.asp?id=1265 |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 16:11:59
|
קלי, אני רוצה להתנצל בפניך על כך שפיקפקתי בך וחשבתי שיש לאפשר ל"זה שאין להגיד את שמו מחשש לתביעות דיבה" לדבר כאן בפורום (לא שכתבתי את זה, רק חשבתי את זה). מסתבר שטעיתי. אלף סליחות |
 |
|
|
אנדראס גורסקי
108 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 16:18:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
קלי חזק ואמץ. הצדק בצד שלנו.
|
 |
|
|
papirus5
241 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 16:19:57
|
איפה הוא באמת? לא נגמרה לו ההשעייה? חמוד כזה... |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 06/05/2013 : 16:45:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי papirus5
איפה הוא באמת? לא נגמרה לו ההשעייה? חמוד כזה...
ניראה לי שהוא מממש את אמירתו (האירונית משהו) שהוא כתב בפורום של יפו:
"והמשכיל בעת ההיא יידום" |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
הבהרה והתנצלות ממני לרון עמיקם  |
|