פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הבהרה והתנצלות ממני לרון עמיקם

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הבהרה והתנצלות ממני לרון עמיקם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם הבהרה והתנצלות ממני לרון עמיקם נושא הבא
עמוד: מתוך 2

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  15:22:28  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באריך 28.4 השתמשתי במילה "נוכל" כלפי רון עמיקם.
אין זה סוד שביני לבינו התפתחה יריבות ספורטיבית ואי הסכמות קשות שבאו לידי ביטוי בהתבטאויות בדיונים בפורום,
פורום הוא מקום חופשי להביע בו דעות לגיטימיות,גם אם חריפות. וכך אני נוהג תמיד,ואמשיך לנהוג כך.
אך מכיון שהמילה "נוכל" יכולה בטעות להתפרש ע"י מי ממשתמשי הפורום במובנים הרבה מעבר למה שהתכוונתי, ברצוני לחזור בי ממילה זו ולהביע את התנצלותי עליה בפני רון.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

צנטרפולד צנטרפולד מנותק

202 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  15:31:15  הצג פרופיל שלח ל- צנטרפולד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הדעות שלך ליגיטימיות מארץ הליגיטימיות ומי שבקיא באירועי השבוע האחרון מבין זאת היטב.

לדעתי אם אתה צריך להתנצל על משהו הרי זה על כך שלא הבעת דעותיך בצורה חריפה יותר.

מבין את הסיטואציה ומחזק את ידיך.

בסוף הטובים ינצחו.
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  15:35:12  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שילך לעזאזל, או גרוע מכך, כל החיים בליגה אלף דרום.
עיתונאי תובע דיבה. איכס. מה השלב הבא? יו״ר של קבוצת כדורגל שלא רוצה לבוא לשחק?
אה, זה בעצם אותו הדבר

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  15:36:47  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אם המילה "נוכל" לא מתאימה כדי לתאר את אופיו והתנהגותו של עמיקם, יש מילים אחרות וקשות כמעט באותה מידה שמתאימות גם מתאימות.

אבל הבנתי את הרמז ששולח לנו העיתונאי ואביר זכויות חופש הביטוי.

ובהצלחה לבית"ר כפר סבא במאבקה הצודק.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  15:45:05  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היידה קלי
עבור לתחילת הדף

Tziki Tziki מנותק

145 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  15:45:34  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של Tziki שלח ל- Tziki הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה זה השטויות האלה!!!!!
מרגיש בחזרה במגרש המשחקים.
בא ארס נותן לך מכות וכשאתה אומר לו "די" הוא מתלונן שאתה "מדבר לא יפה".
כל הכבוד לך על ההתנצלות, אבל מי שמדליק אש ושופך שמן שוב ושוב ושוב ושוב שלא יתפלא שנהיה חם, ושיתמודד עם זה (לא כמו גבר) כמו בן אדם.

בהזדמנות זו אני רוצה להביע את התנצלותי הכנה בפני כל הארסים שדיברתי איתם לא יפה בגן השעשועים.

ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא.
דאגלס אדאמס
עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  15:47:07  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

היידה קלי

עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  15:50:59  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עמיקם שלום עמיקם שלום כול החיים בליגת א' דרום

אני רץ לשכור עורך דין
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  15:53:55  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

אין זה סוד שביני לבינו התפתחה יריבות ספורטיבית ואי הסכמות קשות שבאו לידי ביטוי בהתבטאויות בדיונים בפורום,
פורום הוא מקום חופשי להביע בו דעות לגיטימיות,גם אם חריפות. וכך אני נוהג תמיד,ואמשיך לנהוג כך.
אך מכיון שהמילה "נוכל" יכולה בטעות להתפרש ע"י מי ממשתמשי הפורום במובנים הרבה מעבר למה שהתכוונתי, ברצוני לחזור בי ממילה זו ולהביע את התנצלותי עליה בפני רון.

בתור אחד שהגן על זכותו של עמיקם להתבטא כאן בפורום, במידה והוא איים עליך בתביעת דיבה על דברים שנאמרים בפורום אינטרנטי מצומצם ,אני בהחלט תומך בהשלכתו לכל הרוחות מהדיונים פה ושיימצא מקומות אחרים להעביר את זמנו. איש מריר וחצוף.
עבור לתחילת הדף

Frida Frida מנותק

51 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  15:59:52  הצג פרופיל שלח ל- Frida הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מקווה שברור למר עמיקם היקר שגם כאשר (ובתקווה) ישוקמו היחסים שלנו עם הקהל של יפו, שלהרס שלהם הוא תרם תרומה מכרעת, הוא לעולם, לעולם, לא יתקבל פה שוב בפורום.

ברכות, גירוש נוסף מפורום אוהדים שאליו הוא לא משתייך לרזומה המפואר.
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  16:00:06  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי חזק ואמץ. הצדק בצד שלנו.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  16:09:56  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלי שום קשר לנושא, יוחי B והוכי G פגשו מכשפה על הטיילת באילת. מי שלא שמע עדיין, בבקשה.
http://katamon.co.il/news.asp?id=1265

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  16:11:59  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי, אני רוצה להתנצל בפניך על כך שפיקפקתי בך וחשבתי שיש לאפשר ל"זה שאין להגיד את שמו מחשש לתביעות דיבה" לדבר כאן בפורום (לא שכתבתי את זה, רק חשבתי את זה). מסתבר שטעיתי.
אלף סליחות
עבור לתחילת הדף

אנדראס גורסקי אנדראס גורסקי מנותק

108 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  16:18:40  הצג פרופיל שלח ל- אנדראס גורסקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

קלי חזק ואמץ. הצדק בצד שלנו.

עבור לתחילת הדף

papirus5 papirus5 מנותק

241 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  16:19:57  הצג פרופיל שלח ל- papirus5 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

איפה הוא באמת? לא נגמרה לו ההשעייה? חמוד כזה...
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 06/05/2013 :  16:45:23  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי papirus5

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

איפה הוא באמת? לא נגמרה לו ההשעייה? חמוד כזה...

ניראה לי שהוא מממש את אמירתו (האירונית משהו) שהוא כתב בפורום של יפו:

"והמשכיל בעת ההיא יידום"

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם הבהרה והתנצלות ממני לרון עמיקם נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07