| משתמש |
לקראת העונה הבאה  |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 05/05/2013 : 01:44:37
|
ממש לא בא לי לפתוח פה בדיון פרסונאלי של אילו משחקנינו מתאימים לליגה הלאומית ואילו לא, זה עדיין לא הזמן לזה וכרגע כולם גיבורים. לגבי המאמן נפתח כבר שירשור אחר ואני חייב לומר שאני לא מקנא באלו שיצטרכו להחליט אם עפר ממשיך או לא.
עם זאת, כמה מחשבות בכל זאת על ההיערכות לליגה הלאומית: 1. מתקן אימונים. לא נראה לי סביר שקבוצה מקצוענית תתאמן אך ורק במגרש מבט. מילא הדשא המלאכותי, אבל מידות המגרש רחוקות מלהיות חוקיות. השנה התאמנו פעם בשבוע על דשא מחוץ לעיר, גם בשנה הבאה יצטרכו למצוא פתרון. 2. המשחקים האלה בימי שני יהיו סיוט. 3. לגבי סגל השחקנים, אני כאמור לא מתכוון לעבור אחד-אחד ולנתח מתאים או לא. הנטייה הראשונית היא שצריך להחליף יותר מחצי קבוצה. אבל אז אני מסתכל על מכבי יבנה, שבשנה שעברה עלתה בקושי (בזכותנו) במחזור האחרון, ואז בשערי חוץ בפלייאוף נגד אסי גלבוע, ונחשבה אלופה ממש בינונית. והנה היא בליגה הלאומית, ולא החליפה 80% מהסגל, ומסתדרת לה יפה מאוד במקום התשיעי, רחוקה מדאגות ירידה. ומי שמסמל עבורי את מכבי יבנה השנה זה שחקן אחד בשם יניב אופיר. זוכרים אותו? שיחק איתנו בשנתיים הראשונות של מבשרת. שחקן סגל כזה, לפעמים בהרכב, לפעמים לא. אח"כ היה שנתיים בקרית מלאכי ועוד שנתיים ביבנה. שחקן ליגה א' קלאסי, לא מהיר, לא זריז, לא עושה הגנה, בעיטות עונשין טובות, מסירות יפות פה ושם. והנה יבנה בלאומית, ויניב אופיר כבר בן 33, והוא ממשיך להיות שחקן סגל שמשחק כל משחק, לפעמים בהרכב הפותח ולפעמים מהספסל, ויבנה קבוצת מרכז טבלה סולידית. אז אם יניב אופיר יכול, אז למה לא עוז צבאג או ציון זקן? (4. דרך אגב, יש לנו לא מעט שחקנים בסגל בעלי נסיון כלשהו בלאומית, החל משי ועזו כמובן, דרך פנסו, דנן ופוגלמן, וגם עידן שמש, אטיאס וסמיר שיחקו שם קצת.)
|
|
|
benz
161 הודעות |
נשלח - 05/05/2013 : 02:54:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
(4. דרך אגב, יש לנו לא מעט שחקנים בסגל בעלי נסיון כלשהו בלאומית, החל משי ועזו כמובן, דרך פנסו, דנן ופוגלמן, וגם עידן שמש, אטיאס וסמיר שיחקו שם קצת.)
גם עזו.. אל תשכח אותו |
 |
|
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 05/05/2013 : 06:38:30
|
| ליגה לאומית קשה יותר מליגה א׳? כי אני לא כל כך משוכנע... |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 05/05/2013 : 06:49:25
|
אסור לשכוח את פוגלמן שהיה כל כך חסר לקראת סיום העונה. הוא גם שחקן מצויין וגם מחובר לרעיון של קטמון על כל הבטיו. |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 05/05/2013 : 08:37:11
|
את ציון זקן ופוגלמן חובה להשאיר הם הדבק בהרכב עזו חובה גם ואל תצחקו לא היתי מבטל גם על הליברו(גוני)אחרי התקדמות אדירה של השנה. |
אליה |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 05/05/2013 : 08:54:12
|
בעניין יובל פוגלמן: ראשי הקבוצה חייבים להודיע ליובל: מקומך אצלנו מובטח אחרי שתחלים מהפציעה. יובל המשיך להגיע לאימונים במהלך השבוע גם כשהיה בעיצומם של הטיפולים שקדמו לניתו וגם לאחר הניתוח. יובל הוא אות ומופת לספורטאי ולאדם. מקומו בהפועל קטמון |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-05/05/2013 08:54:24 |
 |
|
|
אלעד1
47 הודעות |
נשלח - 05/05/2013 : 09:13:47
|
| עוז צבאג צריך להמשיך עם הקבוצה בליגת העל |
 |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 05/05/2013 : 09:40:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
בעניין יובל פוגלמן: ראשי הקבוצה חייבים להודיע ליובל: מקומך אצלנו מובטח אחרי שתחלים מהפציעה. יובל המשיך להגיע לאימונים במהלך השבוע גם כשהיה בעיצומם של הטיפולים שקדמו לניתו וגם לאחר הניתוח. יובל הוא אות ומופת לספורטאי ולאדם. מקומו בהפועל קטמון
מסכים עם כל מילה! יובל עבר פציעה קשה ביותר וההתנהלות הראויה של המועדון שאנו כאוהדים רוצים לשאוף אליה היא לתמוך בשחקן (כל שחקן בקבוצה) אם מגיע למצב כזה. חוצמזה, אני חושב שהוא נכנס לליבם של הרבה מהאוהדים.
לעניין הדברים האחרים לקראת השנה אמרו כאן שלא כדאי להכנס לשמות ספציפיים וגם אני חושב כך. לא רק כי זה לא מתאים ולא ראוי, אלא בגלל שאני חושב שרוב הסגל צריך להישאר. מישהו כאן בפורום נתן את הדוגמא של יבנה שנשארה בליגה לאומית עם סגל דומה מאוד לזה שהעלה אותה באופן מפתיע ולא הבריק בליגה א'. רק אזכיר כי אנחנו למשל החלפנו העונה הרבה מהסגל ולקבוצה לקח קרוב לחודש (יש שיאמרו יותר) כדי להתחבר והעדות לכך הן שלוש תוצאות התיקו הלא מחייבות בפתיחה. בלאומית, יש לנו הרבה פחות זמן לימוד. |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 05/05/2013 : 10:22:08
|
לגבי יובל, אני כמובן מסכים. הוא חייב להיות חלק מהקבוצה עד שיחלים. לגבי ג'וני, זאת לא בדיחה. זה השחקן שעשה את ההתקדמות הגדולה והמפתיעה ביותר. משחקן שולי אצל זדה בליגה ג', ב', וא', הוא הפך לשחקן חשוב שמראה אחריות ויכולת גבוהה בתפקיד שלא הכיר. תמיד אהבנו אותו, אבל לא ידענו שהוא כזה  פשוט הברקה של עופר ורווח גדול לקבוצה. |
 |
|
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 05/05/2013 : 10:33:58
|
חייבים לטעמי לסגור לשנה הבאה עם שלום עקיבא. שחקן כשרוני מאין כמוהו שיכול לעשות עבודה מעולה בקישור.
שני שחקנים שלא מקבוצתנו שהיו מצויינים בליגה א' , ואולי כדאי לבדוק אפשרות להביא אותם אלינו :
א. טל איילה - מבית"ר כפר סבא ב. נתנאל בן אבו - מכבי קרית גת. |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 05/05/2013 : 10:39:42
|
ביקשתי לא להיכנס לניתוח של כל שחקן מהסגל הנוכחי ומידת התאמתו - זה לא הזמן. לעומת זאת לא איכפת לי לדבר על שמות אחרים והראשון שהייתי מציע זה דן רומן. התנאים בשלו, הגיע הזמן. |
 |
|
|
yaron
103 הודעות |
נשלח - 05/05/2013 : 11:08:11
|
זה אכן לא הזמן לדבר מי מהשחקנים הנוכחיים מתאים ומי לא. העלו אותנו ליגה חבורה של גברים ושחקנים גדולים ומגיע לכולם זמן החגיגות הזה. אני אשמח לראות את רובם נשארים, עם חיזוקים. לפחות ל 5-6 שחקנים שלנו יש מקום בהרכב בליגה הלאומית, ולרובם גם מקום בסגל.
בנוגע לשחקן שהייתי מנסה להביא בטוח (לפחות למבחנים) זה כריסטי ברטו. אחד הזרים המרגשים שהיו בהפועל. שחקן גדול, שטען לאחרונה בראיון שאם נקרא לו הוא יחזור מיד. דן רומן זה גם כמעט בגדר חובה, הבנאדם אוהד שלנו וגדל בהפועל, ושחקן ליגה לאומית לגיטימי (לפחות). אם שניהם ב 80 אחוז ומעלה מהכושר של פעם, להביא! |
 |
|
|
איציק עומר
28 הודעות |
נשלח - 05/05/2013 : 11:12:17
|
חוסר אחריות משווע !!!!
למה אתה בכלל מעלה נושא כזה עכשיו , הבירה עוד לא התייבשה מעל שפתותנו מיום שישי ואתה מעלה נושא שהיה ברור שיעסוק בשמות (גם אם ביקשת שלא),יש לנו עוד חגיגות עלייה מתוכננות איך תסתכלו (כול אלה שהעלו שמות)לעניים של השחקנים שהעלו אותנו ליגה ????? בושה וחוסר רגישות משווע אני מבקש מכם להפסיק את השרשור הזה ,באו נעסוק בחגיגיות העליה ובלהודות לאלה שהעלו אותנו לשם ! איציק עומר |
 |
|
|
עדש
95 הודעות |
נשלח - 05/05/2013 : 11:49:27
|
| המטרה הראשונה שלנו לשנה הבאה היא איחוד. אחכ אפשר לדבר על כל השאר |
 |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 05/05/2013 : 11:53:33
|
אני מצטרף לבקשה לא לעסוק בשמות של השחקנים הנוכחיים ,לא הוגן וראוי כרגע.
מה שכן יכול להיות רעיון טוב זה נושא שמוקדש לסקאוטינג המבוסס על המלצות אוהדים ,כפי שהתרשמנו משחקני היריבות השנה. |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 05/05/2013 : 12:11:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
אני מצטרף לבקשה לא לעסוק בשמות של השחקנים הנוכחיים ,לא הוגן וראוי כרגע.
מה שכן יכול להיות רעיון טוב זה נושא שמוקדש לסקאוטינג המבוסס על המלצות אוהדים ,כפי שהתרשמנו משחקני היריבות השנה.
עזוב, הבדלי הרמות בין ליגה א' ללאומית גדולים מאד. אין לדעתי מה להשליך שחקני ליגה א' למעט מקרים חריגים כחיזוק. כשחקני סגל כן, חיזוק לא. |
 |
|
לקראת העונה הבאה  |
|
|
|