פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סיכום משחק

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סיכום משחק
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם סיכום משחק נושא הבא
עמוד: מתוך 2

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 20/12/2009 :  21:07:47  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היו 700
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 21/12/2009 :  07:56:48  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חיים אני לא בטוח שיש לנו כלים למדידה - בכל מקרה היה מספר מכובד ביחס למזג האוויר שהיה צפוי. המלחמה העיקשת שלנו היא לדאוג להגדיל את הכמות הזו כל הזמן.

כמו כן הבטחת לי במשחק הבית הקודם שלנו שכפיר מלול יבקיע 12 גולים והוא כבר הוריד שליש מהמטרה הזו

אדום עולה
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 22/12/2009 :  10:15:16  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פירגון באתר דאבל פס:

חסד נעורים: אוהדי הפועל קטמון זוכרים היטב את עלי עותמן, עוד מהימים שהיו אוהדי הפועל ירושלים. היום עותמן הוא מאמנה של בית צפפא, היריבה שלהם בליגה ולכן היה זה אך טבעי שלפני המשחק בין הקבוצות התקיים טקס מרגש בו הוענק לעותמן זר פרחים בשם אוהדי קטמון ע"י ראש העיר, ניר ברקת שכיבד בנוכחותו את המשחק. "לא התרגשתי כך במשחק הפרידה", אמר עותמן. על המגרש עצמו התחשבו הקטמונים פחות ביריבה והביסו אותה 0:6.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 22/12/2009 :  11:56:04  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יפה
מגיע לנו הפרגון !!!

ומסורת יוצרים באירועים קטנים ומרגשים מעין אלה
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 22/12/2009 :  12:47:24  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

הוענק לעותמן זר פרחים בשם אוהדי קטמון ע"י ראש העיר, ניר ברקת שכיבד בנוכחותו את המשחק.

לא ידעתי שאני ראש העיר...
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 22/12/2009 :  12:50:13  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

יפה
מגיע לנו הפרגון !!!

ומסורת יוצרים באירועים קטנים ומרגשים מעין אלה

על אותו משקל, אני עדיין חושב, היה מקום גם להדליק חנוכיה במחצית. שנה הבאה.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 22/12/2009 :  14:55:33  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.sport6.co.il/Article.php?id=1536

טוב שם טוב משמן טוב !!!
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם סיכום משחק נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07