| משתמש |
תודה לכולם  |
|
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 04/05/2013 : 06:23:05
|
אתמול זכינו לראות את חלומנו מתגשם. עלינו ובצדק רב לליגה הלאומית. ברצוני לברך את ההנהלה והצוות המקצועי על העבודה המדהימה והניהול המקצועי,את עופר המאמן היקר הצנוע ונעים ההליכות,את השחקנים הנפלאים,את האוהדים היקרים ובראשם הבריגדה. זכינו להקים קבוצה לתפארת ומודל לחיקוי וההערצה בכל הארץ. קבוצה המושתת על ערכים,אהבה,כבוד הדדי וספורטיביות. שאפו ענק 
סיפור קטן: אבי שהוא אוהד מושבע של הפועל משנות ה 50, היה לוקח אותי כילד למגרש קטמון המיתולוגי. גדלתי על האמרה " 3 2 1 אלי בן רימוז'". כל השנים ליווינו את הפועל בטוב וברע. היום אני לוקח את בני בן השש לכל משחק של קטמון. בדמותו אני רואה את עצמי כילד. אני חש סיפוק וגאווה אדירה שלאחר 45 שנה הצלחנו שוב לגדל דור המשך של אוהדים.
קטמון זה הרבה יותר מקבוצת כדורגל בשביל כולנו. צריך לשמר את הקיים בטוב וברע. בעזרת השם נעלה ונצליח.

|
|
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 04/05/2013 : 09:49:29
|
ותודה ענקית לספונסרים שתומכים בקבוצה. יישר כוח . |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 04/05/2013 : 11:35:15
|
יושב לידי במשחק בחור צעיר,אוהד הפועל ירושלים ואומר לי:אולי תבואו לעזור לנו בעידוד ביום שני מול מכבי פתח תקוה.אנחנו איזה 500 איש ומאיפה יש לכם כל כך הרבה אוהדים. גרם לי צמרמורת.לא ידעתי שאפשר לקבל כל כך הרבה צמרמורות במשחק אחד. |
 |
|
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 04/05/2013 : 11:44:24
|
זה בהחלט פרדוקס שצריך להשתדל לפתור. לפתרון קוראים איחוד. |
 |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 04/05/2013 : 16:36:44
|
באופן אירוני, נראה שדווקא הצלחה נגד פתח תקווה תדחה רק יותר את רעיון האיחוד. חוצמזה, אותו אוהד ואחרים צריכים להבין כי מעבר לכך שהפועל קטמון ירושלים 'הוציאה מהארון' את כל האדומים בעיר ששנים לא הלכו למגרשים, היא גם הצליחה לרכוש אוהדים חדשים לגמרי. ירושלמים ולא ירושלמים. גברים ונשים. חלקם, אפילו לא ממש אוהדי כדורגל, אבל אוהבים את המפעל הענק הזה שנקרא הפועל קטמון ירושלים. אלו הסיבות שיש כל כך הרבה קהל |
 |
|
| |
תודה לכולם  |
|
|
|