פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הרבה זמן אני מחכה לכתוב את זה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הרבה זמן אני מחכה לכתוב את זה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם הרבה זמן אני מחכה לכתוב את זה נושא הבא  

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 03/05/2013 :  18:01:46  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מאחל לאף אחד את המתח הנפשי ומה שעברנו בשבועות האחרונים! כמה אושר!
אבל לקח חשוב של כולנו מהשבועות האחרונים - המשפט: "שמור אותי מאוהבי ומשונאי אשמר מעצמי" כמה שהוא נכון! לא אחות חורגת ולא כלום, ניסו בכל דרך אפשרית למחוק אותנו מהמפה! אז אחות יקרה עלק כמה אני אשמח שתעופו מהפלייאוף וזה כל כך מגיע לכם, בהצלחה לביתר כפר סבא!
ועוד משהו ביי ביי בלוג גולר!!!!!!!!!

אנגלס את מרקס אנגלס את מרקס מנותק

52 הודעות

נשלח - 03/05/2013 :  19:16:24  הצג פרופיל שלח ל- אנגלס את מרקס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אינשאללה שישארו בליגה א קבוצה דוחה ובעיקר צבועה..
לשם ההרגעה, האם כל הטענות המגוחכות של יפו יכולות לסכן את העלייה?
עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 03/05/2013 :  19:21:11  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לסכן? הדבר היחיד שעשינו שונה מיפו זה שלא כבשנו שער דקה 102 שהשופט מוסיף 5 דקות.
עושה את זה מתוק יותר לראות את הבולגרים בוכים.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 03/05/2013 :  19:42:54  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז נכון שכדאי להתמקד בשמחת העלייה אבל אני חייב להתעכב על הטמטום האנושי המתקרא אלפסי (מנהל יפו) ואני משפשף את עיניי בלקרוא את התגובות של הדגנרט הזה כדי להאמין שזה נכון. הוא טוען לחוסר ספורטיביות כי נתנו ללוד חולצות??? הוא טוען לאיומים על שחקנים שיופיעו למשחק ??? הלו דביל זה מה שהם אמורים לעשות לעלות ולשחק ,כשברור לכול שהדביל השמן השני (סוסו) התקפל בגלל איומים והכריז על אי הגעה. העולם השתגע הגעה למשחק היא שחיתות וחוסר הגעה זה הדבר הנכון.

טוב זהו מספיק עם יפו והצביעות מעוררת הקיא שלהם.

יאללה קטמון לליגת האלופות!!!
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 03/05/2013 :  19:55:44  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפועל קטמון ירושלים בליגה הלאומית. איזה כיף לכתוב את זה!!! איזה אושר!!! אף אחד לא יוכל לקחת לנו את זה. לא יפו, לא שום בית דין ולא שום בית משפט.
שיתפוצצו יפו מקנאה.
מאחל לכפר סבא לעלות מהפלייאוף. גברים איך ששיחקו נגדנו ולא בזבזו זמן גם בדקה 90 כשעדיין הובילו עלינו.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

אבנר אבנר מנותק

19 הודעות

נשלח - 03/05/2013 :  20:00:45  הצג פרופיל שלח ל- אבנר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחרי שיפו ניצחו רק 3-2 גם אם לוד לא היו מופיעים למשחק אנחנו במקום ראשון מכיוון שאי הגעה למשחק משמעותה לפחות ניצחון טכני 3-0 . בדיעבד כל המי ומי של יפו שדיברו על צדק במקרה ואם ...היה לחינם .
שיתרכזו בעצמם
עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 04/05/2013 :  00:14:29  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HU49iUw8dXA

דובי חמוד אל תבכה
עבור לתחילת הדף

kk186 kk186 מנותק

143 הודעות

נשלח - 04/05/2013 :  00:52:34  הצג פרופיל שלח ל- kk186 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי idans

דובי חמוד אל תבכה

עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 04/05/2013 :  02:18:44  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני שומע את הרטוריקה המתלהמת והבכיינית של אלון הזה ושל מרבית אוהדי יפו (לא כולם, כנסו לפורום של יפו ותפגשו גם קולות נורמליים),ובכל זאת חבל לי עליהם. הם היו ונשארו קבוצה סימפטית, אוהדים טובים, ומאמן זהב. הם חייבים להתעשת, ומהר, ולחזור להתמקד בכדורגל המשובח שהביא אותם לסיום הדרמטי שחווינו. אחרת הם יישארו תקועים בליגות המסריחות האלו לנצח.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 04/05/2013 :  08:47:50  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי idans

דובי חמוד אל תבכה

כמה צביעות אלוהים!

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

roi roi מנותק

219 הודעות

נשלח - 04/05/2013 :  09:05:16  הצג פרופיל שלח ל- roi הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה מצב חרא שכולם יצאו ממנו פגועים - אנחנו שראינו משחק עליה בזיוני, לוד שבאו כדי להיות מושפלים, וכן גם יפו שלא עלו בגלל הפרש שערים.

עלינו בצדק (ולא בגלל המחזור הנורא הזה), נראה לי שאפשר לוותר על השמחה לעד...

נערך על ידי - roi ב-04/05/2013 09:06:26
עבור לתחילת הדף

chompy chompy מנותק

120 הודעות

נשלח - 04/05/2013 :  10:12:30  הצג פרופיל שלח ל- chompy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

ציטוט:
נשלח במקור על ידי idans

דובי חמוד אל תבכה

כמה צביעות אלוהים!

טעויות שיפוט מתקזזות הוא אומר ואני אומר גם תביעות דיבה מתקזזות
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם הרבה זמן אני מחכה לכתוב את זה נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07