פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

נגמר

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  נגמר
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם נגמר נושא הבא
עמוד: מתוך 2

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 02/05/2013 :  22:31:51  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.goler1.co.il/article/4841

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 02/05/2013 :  22:32:48  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי דנינו

http://www.goler1.co.il/article/4841

זה פאקינג ליגה א'. מסופקני אם נאמרה המילה האחרונה בנושא.

כך או כך, זה יגמר מבחינתנו בבכי.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

יוחנן728 יוחנן728 מנותק

342 הודעות

נשלח - 02/05/2013 :  22:39:35  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של יוחנן728 שלח ל- יוחנן728 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יוווו איזה מזעזע....

למה זה קורה לנו?

והדבר הבא, מי בא ליפו?
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 02/05/2013 :  22:47:45  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צפוי. לא נראה לי שיש מה לבנות על כפר יונה. מה שכן ,יו"ר ההתאחדות התראיין היום וניתן היה להבין שיפעילו שיקול דעת.
אין לי מושג אם יבטלו את התוצאות של אורתודוכסים בסיבוב השני או שיהיה משחק מכריע מול יפו, אך לא יהיה ניצחון טכני של 3 אפס באופן אוטומטי.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 02/05/2013 :  22:52:13  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני רק שואל את מה שעובר בראש של כולנו. האם ליאור צריך להתייצב מחר למשחק ביודעו מה קרה ומה קורה

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 02/05/2013 :  22:54:43  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

אני רק שואל את מה שעובר בראש של כולנו. האם ליאור צריך להתייצב מחר למשחק ביודעו מה קרה ומה קורה

תניחו לליאור!
עבור לתחילת הדף

benz benz מנותק

161 הודעות

נשלח - 02/05/2013 :  22:55:40  הצג פרופיל שלח ל- benz הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זאת ליגה א' אל תשכחו כמו שהוא אמר היום לגל"צ שהוא מגיע הוא אומר לגולר שהוא לא בא.. שוב יתקשרו אליו כל הלילה ושוב עד רגע לפני לא נדע כלום
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 02/05/2013 :  22:55:44  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

זה לא עובר בראש שלי. אין שום סיבה לליאור לא להתייצב.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 02/05/2013 :  22:58:54  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ביזיון מתמשך: הגול בדקה ה101,הפנדל מולנו ועכשיו לוד. חייבים להילחם ולחקור.
עבור לתחילת הדף

אלעד1 אלעד1 מנותק

47 הודעות

נשלח - 02/05/2013 :  23:00:08  הצג פרופיל שלח ל- אלעד1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה דיכאון
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 02/05/2013 :  23:05:33  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עזבו את ליאור בשקט.הוא לא צריך ולא יכול לעשות כלום.הוא מאמן ,נקודה.רצה הגורל ונתן לו תפקיד אכזרי מחר,אל תעמיסו על הכתפיים שלו את כל הדבר הנורא הזה.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 02/05/2013 :  23:06:52  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בנץ צודק.
אבל בלי קשר-
כוס אמ אמא של סוסו, כוס אמ אמא של לוד, כוס אמ אמא של הליגה הזו. כוס אמא גם של יפו. כוס אמא של ההתאחדות. כוס אמא של כולם.
די!
די!!!!!!

אי-אפשר כבר ככה. מתעללים בנו.

אה, וגם, אם אתקל באוהד יפו שיטען לחוסר ספורטיביות מצידנו עוד פעם אחת, הוא יקבל פטיש לראש ומגל לצוואר.

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 02/05/2013 :  23:07:00  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שאלה נאיבית-
האם אי אפשר לשכנע 7 שחקנים להגיע בלי סוסו. הם לא חייבים לסוסו כלום , וממילא הקבוצה הזאת תמחק מהפה. למה שיגיעו? כדי לא להסתבך עם ההתאחדות. כי הם חברים/קרובים של שחקנים שלנו. כי הם אוהבים את עופר.

יש מצב???

נערך על ידי - האחים מרילי ב-03/05/2013 04:04:39
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 02/05/2013 :  23:11:47  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

שאלה נאיבית-
האם אי אפשר לשכנע 7 שחקנים להגיע בלי סוסו. הם לא חייבים לסוסו כלום , וממילא הקבוצה הזאת תמחק מהפה. למה שיגיעו? כדי לא להסתבך עם ההתאחדות. כי הם חברים/קרובים של שחקנים שלנו. כי הם אוהבים את עופר.

יש מצב???

אין מצב. מאיימים עליהם.
עבור לתחילת הדף

אלעד1 אלעד1 מנותק

47 הודעות

נשלח - 02/05/2013 :  23:14:52  הצג פרופיל שלח ל- אלעד1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דוד יוסה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

שאלה נאיבית-

יש מצב???

אין מצב. מאיימים עליהם.

בהתאחדות לא שמעו
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 02/05/2013 :  23:20:37  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנשי ההנהלה בטח מתים מעייפות ולפי מה שאני יודע הם ואורי עובדים כמוט חמורים מסביב לשעון עם הסיפור הזה. גם השעה היא מאוחרת. אבל אם מישהו מהם מסתובב במקרה פה, ויש לו יותר מידע ממה שיש לנו (גם בזה אני בספק) האם אפשר לקבל עדכון כלשהו?

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם נגמר נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07