פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אני רוצה להתנצל

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אני רוצה להתנצל
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם אני רוצה להתנצל נושא הבא  

Yaggel Cohen Yaggel Cohen מנותק

1 הודעות

נשלח - 01/05/2013 :  13:06:13  הצג פרופיל שלח ל- Yaggel Cohen הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוהדי הפועל קטמון ירושלים שלום,

שמי יגל, מנהל הקבוצה הראשון של מכבי קביליו יפו וחבר הנהלה בעבר.

הגעתי היום אליכם לפורום על מנת להתנצל בפניכם על הבכיינות שאתם חווים מחלק מהמקורבים לצלחת שנקראת מכבי קביליו יפו.

בכיינות שאינה מאפיינת את רוב האוהדים שאני מכיר, את האוהדים שכיתתו רגליהם ותרמו מזמנם ומכסם היקר כדי ליצור משהו חדש ושונה בכדורגל הישראלי (נושא שלא זר לכם).

אני מצפה מקבוצה של גברים, שיודעת את חוקי המשחק וידעה לאורך על השנה מה קובע ומהם הקריטריונים החשובים, לעמוד זקופים ולקבל כל תוצאה שצפויה להיות במחזור האחרון ללא כל התייחסות לקבוצות היריבות.

אני גם רוצה לנצל את ההזדמנות הזאת ולהתנצל בפניכם אם מישהו מכם נפגע ממעשי אלימות במשחקים האחרונים שהיו בין הקבוצות מאיזשהו גורם או אוהד מהקבוצה, גם אלו אינם מעשי הרוב של מכבי קביליו יפו.

אני רוצה מכאן לאחל לכם שנפגש שנה הבאה בליגה הלאומית, שתזכו לשלושה משחקי דרבי לפחות (או שניים, לא יודע מה העמדה שלכם לגבי איחודים )

והכי חשוב, לאחל לכם, יום פועלים שמח.

תודה,
יגל

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 01/05/2013 :  14:37:13  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שיהיה בהצלחה. מצטרף לאיחולים שלך.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 01/05/2013 :  16:55:33  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הכבוד, תודה רבה.
בהצלחה לכולנו.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 01/05/2013 :  18:17:57  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה, ושיהיה בהצלחה, בעיקר החל מיום שבת והלאה :) בע"ה לשנה הבאה בלאומית.
עבור לתחילת הדף

Yuval555 Yuval555 מנותק

49 הודעות

נשלח - 01/05/2013 :  21:11:22  הצג פרופיל שלח ל- Yuval555 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מקבלים וסולחים ,שהטובה ביותר תעלה

אני רוצה והוא רוצה ,וה' עושה מה שהוא רוצה .
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 01/05/2013 :  21:39:36  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין איזה מדביר נגד טרולים?

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 01/05/2013 :  21:45:22  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

אין איזה מדביר נגד טרולים?

לאסלו, עד שמישהו בא וכותב כל כך יפה ובאופן אצילי זאת התגובה שלך?
אני אוהב את יפו, יש לנו קשר טוב, ונמאס לי מהרוע. כשהיה על מה לתקוף, תקפנו. זה לא היה נסיון לנאחס אז בבקשה די.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 01/05/2013 :  22:06:31  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טעות בנושא. התכוונתי לכתוב את זה בת'רד של לך מפה אדיוט.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 01/05/2013 :  22:10:03  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יגל,

אם אתה אמיתי ולא עוד איזה פרובטקטור אז אתה ראוי להערכה רבה ביותר. גם על הכנות, גם על אומץ וגם על ספורטיביות והכנות, שירבו כמותך במחוזותינו.
אכן מצער מאד שההתקופה האחרונה מעיבה על יחסי שתי קבוצות האוהדים שאני שעד כה היו יחסים מצויינים בינהם (למרות שטוטח הרס לחלק...)
קודם כל, מי שהמכיר את ההסטוריה של הפועל ירושלים יודע שיש לנו באמת סיבות לדאוג, כי אצלנו המנחוס זה בילד אין, לא ממליץ לנו להיות שאננים ולא לכם להיות מדוכאים. אבל אם בכל זאת נעלה בעזרת השם ועוד מיני, אז בהחלט הייתי מאד רוצה שגם יפו תעלה. מאחל לכם בהצלחה והלוואי ותהפכו לאמפריה כמו שאתם שרים ורוצים. תאמין לי שאם נעלה אשקול אפילו לבוא ולעודד אתכם במשחקי הפליי אוף שלכם.

בהצלחה לנו ואח"כ לכם.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם אני רוצה להתנצל נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07