משתמש |
מקומונים לקראת בית צפאפה. |
|
כלב במגרש
140 הודעות |
|
Offside
806 הודעות |
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 19/12/2009 : 20:40:46
|
הסמל של הפועל ירושלים זה אמיר גולה |
אם תרצו אין זו אגדה
|
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 19/12/2009 : 22:05:04
|
כל העיר יצא במדור שי אהרון. בין שאר הכתבות הייתה גם כתבה שתוהה האם אפשר להחשיב את שי כסמל אדום ולהציב אותו בשורה אחת עם בן רימוז' ומישל. מה אתם חושבים? |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 19/12/2009 : 22:41:59
|
אמיר אני ואתה ואנשים אחרים מהדור שלנו (ילידי 80-90, נגיד), בהחלט יכולים להסתכל על שי אהרון כסמל המועדון- שהרי הוא מסמל את המועדון מאז שתחלנו לאהוד אותו. הוא גם לא ממש התיימר להפוך לכוכב אף פעם ולא ניסה, חוץ מפעמיים שוליות עם יוסי מזרחי במכבי פ"ת ועם מישל באשקלון, להתרחק יותר מדי מהקבוצה ולרעות בשדות מוצלחים יותר. במשך רוב תקופת הילדות/ התבגרות שלי ביציע המערבי של טדי התמשך ויכוח ארוך שנים ביני לבין חבריי ומשפחתי שהיו לידי כל משחק- "מי יותר גרוע, שי אהרון או רם סטי?" כאחד שתמיד צידד בסטי (כגרוע מביניהם...) אני יכול לאמר ששי תמיד היה מהאדומים ההובים עלי ביותר, גם אחרי ההחלקה על הכדור בדקה ה-90 נגד הפועל חיפה ואפילו אחרי רעננה... בקיצור, לטעמי, התשובה לשאלה היא- כן. |
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
נערך על ידי - Victor Paco ב-19/12/2009 22:49:02 |
|
|
|
מקומונים לקראת בית צפאפה. |
|