פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

-------------------- עידוד!!! -----------------

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  -------------------- עידוד!!! -----------------
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם -------------------- עידוד!!! ----------------- נושא הבא  

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 30/04/2013 :  08:29:36  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המשחק הבא. האחרון לעונה הסדירה הוא קריטי!
הפעם לא רק זהות המנצחת אלא גם הפרש שערים. חייבים לתת תצוגת עידוד מטורפת התדחוף את השחקנים מהדקה הראשונה ועד שריקת הסיום. אין ברירה אחרת.
אז בחייאת תבואו חדים, לא מתים מעייפות או בהאנגאובר. תנו את הגרון. אל תתעסקו בשטויות כמו סוסו או מה עם יפו או שחקן כזה או אחר. רק הפועל למשך 90 (אולי 102) דקות.

כמו שאמר הגאון קרמבו שליט"א
תפתחו הכי חזק שלכם ולאט לאט תגבירו את הקצב.

Hasta la Victoria Siempre

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 30/04/2013 :  11:05:23  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חשוב מאוד! לבוא מוקדם ולעודד כי נגד ב"ש עד הגול של עקיבא העידוד היה חלש למרות כמות האנשים. צריך תצוגה שתזכיר את העידוד במשחק נגד כפר סבא.
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 30/04/2013 :  11:20:34  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בכפר סבא היה עידוד מדהים שאני לא זוכר כדוגמתו.
הופתעתי שלמרות כמות הצופים האדירה מול באר שבע,
הקהל היה הרבה יותר רגוע ואדיש בלשון המעטה.
אנו אוהדים צריכים לתת את הנשמה בעידוד,
ושחקנינו יתנו את הכל על הדשא.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 30/04/2013 :  11:31:57  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ההסבר להבדלים בעידוד בין משחקי בית וחוץ הוא מאד פשוט. בטדי אנחנו מרגישים שזה המבצר הביתי שלנו, ויש מספיק אנשים שישירו גם בלעדינו. אני, למשל, כשאני נוסע ל-4-5 משחקי חוץ בעונה אז אני עומד בגוש המעודד ושר. כשאני בטדי אז אני יושב בצד בשקט, באותו מקום בערך שבו אני יושב בשקט בלי לשיר מאז שהתחלתי להגיע בשנת 96. וכשאני יושב שם אז אני עם חברים שבאים עם ילדים קטנים, ועם אבא שלי שכבר לא ילד, ומעודד רק ברגעים קריטיים...אני בטוח שיש רבים כמוני.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 30/04/2013 :  11:35:18  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דווקא היה עידוד לא רע בכלל נגד ב"ש בהתחשב בנסיבות ובעצבים.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 30/04/2013 :  11:39:18  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי nachumco

בכפר סבא היה עידוד מדהים שאני לא זוכר כדוגמתו.
הופתעתי שלמרות כמות הצופים האדירה מול באר שבע,
הקהל היה הרבה יותר רגוע ואדיש בלשון המעטה.
אנו אוהדים צריכים לתת את הנשמה בעידוד,
ושחקנינו יתנו את הכל על הדשא.

אבל מה עם שלום? הוא בהרכב?
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 30/04/2013 :  13:57:23  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קשה להסביר את זה, אבל לפי דעתי יש משהו ביציע המערבי בטדי שמקשה על העידוד. אולי בשל חווית צפייה 'טובה מדי' ונחוחות יתר עד כמה שזה נשמע הזוי...
עבור לתחילת הדף

חתול אדום חתול אדום מנותק

27 הודעות

נשלח - 30/04/2013 :  14:09:35  הצג פרופיל שלח ל- חתול אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא כזה קשה להבנה... בניגוד למשחקי חוץ למשחקים בטדי מגיעים גם ממעגל 3 ו-4, והם לא שרים כמו הבריגדה..
עבור לתחילת הדף

יוחנן728 יוחנן728 מנותק

342 הודעות

נשלח - 30/04/2013 :  15:18:38  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של יוחנן728 שלח ל- יוחנן728 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בשביל זה יש בריגדה. הגוש המעודד צריך להוציא גרורות ולסחוף
אחריו את הגושים מימין ומשמאל. זה קריטי ליצור קשר עין עם כולם ולהיות עם הפנים אחורה לטובת מי שלא יודע את המילים. לדעתי גם צריך דגלנים שלא יפסיקו לנופף בדגלים גדולים כל המשחק, סטייל ורדר ברמן.
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 02/05/2013 :  10:16:39  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחר הכי חשוב זה לעודד ולדחוף את הקבוצה!

avanti livorno

עבור לתחילת הדף
  נושא קודם -------------------- עידוד!!! ----------------- נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07