| משתמש |
עזרה בהבאת קבוצת תגלית למשחק בשישי  |
|
רונן שוויג
58 הודעות |
נשלח - 30/04/2013 : 00:55:09
|
שלום לכם.
שותפתי לדירה מדריכה כרגע קבוצה של 40 אמריקאים יהודים מתגלית.
הם עושים את השבת בירושלים, וחשבתי למה לא לנסות להביא אותם למשחק. היא אמרה לי שזה רעיון טוב, ואם אני אביא לה טקסט באנגלית על קטמון, ועל המשחק, והמצב בטבלה וחשיבות המשחק וכו היא תביא להם ותשאל אותם אם הם רוצים ללכת.
אז בגלל שהאנגלית שלי לא מדהימה, יש כאן מישהו שמתנדב לכתוב הודעה יפה באנגלית על קטמון ועל המשחק הזה ספציפית שאוכל להדפיס ולצלם ולהביא להם?
40 איש זאת כמות לא מבוטלת, וגם חשיפה של קהל מאוד מעניין :-)
המון תודה מראש!
|
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 30/04/2013 : 01:23:04
|
| המון תודה מראש לאחד מהטרולים היותר מתוחכמים שנפלו פה. |
 |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
נשלח - 30/04/2013 : 08:56:10
|
אם יש סיכוי של אחד למאה שזה אמיתי אז אני מוכן להסתכן. תראה להם את הזה:
Hapoel Katamon Jerusalem is a soccer club based in Jerusalem. The club is the first fan owned team in Israel. It was founded 6 years ago as a means to protest against the mismanagement of Hapoel Jerusalem by its owners. Currently there are approximately 400 fans who jointly own the club and fund it through the purchase of a yearly membership. Katamon ( the nickname generally used for the club by fans and the media) plays in the Israeli Third Division (known in Hebrew as Liga Aleph).On Friday the team will play the most important game in its short history. In the league table, Katamon is tied for first place with Maccabi Jaffa and the two clubs are also equal on goal difference. Both teams will be playing on Friday (although not against each other). The game on Friday is the last game of the season and will decide which team wins promotion to the Second Division (which is a fully professional league) next year. Every goal is crucial! The game starts at 3:30 PM at the Teddy Kolleck Stadium and a crowd of several thousand fans is expected. Admission price is 40 shekels. Tickets on sale on the day of the game at the box office next to the stadium-come early to avoid lines |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 30/04/2013 : 09:50:38
|
אם הן צריכות מלווה, דבר איתי |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
רונן שוויג
58 הודעות |
נשלח - 30/04/2013 : 14:49:35
|
זאת אמת לאמיתה.
צר לי שעדיין רוב הפורום סבור שאני איזה טרול מתוחכם. כנראה שיש סטנדרטים מאוד ספציפים ונעלים בשביל להיות אוהד קטמון "אמיתי" שהוא משתמש מן המניין.
כל מה שנותר לי הוא להמשיך לכתוב כאן ולקוות שיום אחד תוסר מעלי תווית הטרול.
יאללה הפועל :-)
נ.ב: המון תודה לעוז לנצחון על ההודעה, היא תודפס ותצולם ותעבור לקבוצה  |
 |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 30/04/2013 : 15:18:47
|
אני, למשל, משוכנע שאתה טרול. אם תמשיך לכתוב פה גם אחרי העלייה ההרואית של מכבי יפו לליגה הלאומית אולי נשתכנע שאתה לא מקליד מהמחשב של עמיקם... |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 30/04/2013 : 15:25:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רונן שוויג
זאת אמת לאמיתה.
צר לי שעדיין רוב הפורום סבור שאני איזה טרול מתוחכם. כנראה שיש סטנדרטים מאוד ספציפים ונעלים בשביל להיות אוהד קטמון "אמיתי" שהוא משתמש מן המניין.
כל מה שנותר לי הוא להמשיך לכתוב כאן ולקוות שיום אחד תוסר מעלי תווית הטרול.
יאללה הפועל :-)
נ.ב: המון תודה לעוז לנצחון על ההודעה, היא תודפס ותצולם ותעבור לקבוצה 
אם נראה קבוצה של אמריקאים שמנים וצווחנים ביציעי טדי בשישי אז יש סיכוי שאתה לא באמת טרול. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 30/04/2013 : 15:53:58
|
| +20 נערות בשם רייצ'ל או שרה. |
 |
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 30/04/2013 : 21:55:00
|
| ברוך הבא לפורום רונן, יוזמה יפה עם תגלית. אם לא מאוחר אפשר להוסיף שאנחנו בעד דו קיום וסוציאליזם. |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
 |
|
|
Offside
806 הודעות |
|
|
talros
252 הודעות |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 01/05/2013 : 15:44:21
|
| אבל לפחות בהמשך הפסקה הוא מנחס גם את יפו, זה מאזן קצת. |
 |
|
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 01/05/2013 : 16:14:37
|
| במונחים של קטמון, גם 1-0 זה should easily overcome |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 01/05/2013 : 17:12:10
|
ראשית, מי שמקבל את המחמאות הכי גדולות הם סאסי ויונה: fed up after years of chronic mismanagement by a couple of wealthy businessmen הביטוי "אנשי עסקים" הוא פשוט האוברסטייטמנט של השנה.
סך הכל אחלה כתבה וגם מדויקת למדי. סמיר מושווה לבילי ברמנר מלידס.. משער שחיים ברעם גם ראה אותו משחק (את ברמנר, הכוונה..).
|
I am City till I cry |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 01/05/2013 : 17:19:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ראשית, מי שמקבל את המחמאות הכי גדולות הם סאסי ויונה: fed up after years of chronic mismanagement by a couple of wealthy businessmen הביטוי "אנשי עסקים" הוא פשוט האוברסטייטמנט של השנה.
סך הכל אחלה כתבה וגם מדויקת למדי. סמיר מושווה לבילי ברמנר מלידס.. משער שחיים ברעם גם ראה אותו משחק (את ברמנר, הכוונה..).
גם לקרוא לויקטור יונה wealthy זה לא ממש קרוב למציאות. ובילי ברמנר הג'ינג'י, גיבור ילדותי - וואו איזו השוואה. במקום סמיר אני מסמיק. |
 |
|
עזרה בהבאת קבוצת תגלית למשחק בשישי  |
|