פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עזרה בהבאת קבוצת תגלית למשחק בשישי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עזרה בהבאת קבוצת תגלית למשחק בשישי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם עזרה בהבאת קבוצת תגלית למשחק בשישי נושא הבא
עמוד: מתוך 2

רונן שוויג רונן שוויג מנותק

58 הודעות

נשלח - 30/04/2013 :  00:55:09  הצג פרופיל שלח ל- רונן שוויג הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום לכם.

שותפתי לדירה מדריכה כרגע קבוצה של 40 אמריקאים יהודים מתגלית.

הם עושים את השבת בירושלים, וחשבתי למה לא לנסות להביא אותם למשחק.
היא אמרה לי שזה רעיון טוב, ואם אני אביא לה טקסט באנגלית על קטמון, ועל המשחק, והמצב בטבלה וחשיבות המשחק וכו היא תביא להם ותשאל אותם אם הם רוצים ללכת.

אז בגלל שהאנגלית שלי לא מדהימה, יש כאן מישהו שמתנדב לכתוב הודעה יפה באנגלית על קטמון ועל המשחק הזה ספציפית שאוכל להדפיס ולצלם ולהביא להם?

40 איש זאת כמות לא מבוטלת, וגם חשיפה של קהל מאוד מעניין :-)

המון תודה מראש!

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 30/04/2013 :  01:23:04  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המון תודה מראש לאחד מהטרולים היותר מתוחכמים שנפלו פה.
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 30/04/2013 :  08:56:10  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם יש סיכוי של אחד למאה שזה אמיתי אז אני מוכן להסתכן. תראה להם את הזה:

Hapoel Katamon Jerusalem is a soccer club based in Jerusalem. The club is the first fan owned team in Israel. It was founded 6 years ago as a means to protest against the mismanagement of Hapoel Jerusalem by its owners. Currently there are approximately 400 fans who jointly own the club and fund it through the purchase of a yearly membership. Katamon ( the nickname generally used for the club by fans and the media) plays in the Israeli Third Division (known in Hebrew as Liga Aleph).On Friday the team will play the most important game in its short history. In the league table, Katamon is tied for first place with Maccabi Jaffa and the two clubs are also equal on goal difference. Both teams will be playing on Friday (although not against each other). The game on Friday is the last game of the season and will decide which team wins promotion to the Second Division (which is a fully professional league) next year. Every goal is crucial! The game starts at 3:30 PM at the Teddy Kolleck Stadium and a crowd of several thousand fans is expected. Admission price is 40 shekels. Tickets on sale on the day of the game at the box office next to the stadium-come early to avoid lines
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 30/04/2013 :  09:48:39  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש גם את הדף בוויקיפדיה.

לא רע, גם אם לא הכי מעודכן:

http://en.wikipedia.org/wiki/Hapoel_Katamon_Jerusalem_F.C.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 30/04/2013 :  09:50:38  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם הן צריכות מלווה, דבר איתי

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

רונן שוויג רונן שוויג מנותק

58 הודעות

נשלח - 30/04/2013 :  14:49:35  הצג פרופיל שלח ל- רונן שוויג הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זאת אמת לאמיתה.

צר לי שעדיין רוב הפורום סבור שאני איזה טרול מתוחכם.
כנראה שיש סטנדרטים מאוד ספציפים ונעלים בשביל להיות אוהד קטמון "אמיתי" שהוא משתמש מן המניין.

כל מה שנותר לי הוא להמשיך לכתוב כאן ולקוות שיום אחד תוסר מעלי תווית הטרול.

יאללה הפועל :-)

נ.ב: המון תודה לעוז לנצחון על ההודעה, היא תודפס ותצולם ותעבור לקבוצה
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 30/04/2013 :  15:18:47  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני, למשל, משוכנע שאתה טרול.
אם תמשיך לכתוב פה גם אחרי העלייה ההרואית של מכבי יפו לליגה הלאומית אולי נשתכנע שאתה לא מקליד מהמחשב של עמיקם...
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 30/04/2013 :  15:25:16  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רונן שוויג

זאת אמת לאמיתה.

צר לי שעדיין רוב הפורום סבור שאני איזה טרול מתוחכם.
כנראה שיש סטנדרטים מאוד ספציפים ונעלים בשביל להיות אוהד קטמון "אמיתי" שהוא משתמש מן המניין.

כל מה שנותר לי הוא להמשיך לכתוב כאן ולקוות שיום אחד תוסר מעלי תווית הטרול.

יאללה הפועל :-)

נ.ב: המון תודה לעוז לנצחון על ההודעה, היא תודפס ותצולם ותעבור לקבוצה

אם נראה קבוצה של אמריקאים שמנים וצווחנים ביציעי טדי בשישי אז יש סיכוי שאתה לא באמת טרול.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 30/04/2013 :  15:53:58  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
+20 נערות בשם רייצ'ל או שרה.
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 30/04/2013 :  21:55:00  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברוך הבא לפורום רונן, יוזמה יפה עם תגלית. אם לא מאוחר אפשר להוסיף שאנחנו בעד דו קיום וסוציאליזם.

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 01/05/2013 :  14:25:13  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כתבה טרייה על הקבוצה באנגלית
http://www.timesofisrael.com/the-little-fan-owned-anti-racist-soccer-team-that-could/
עבור לתחילת הדף

talros talros מנותק

252 הודעות

נשלח - 01/05/2013 :  14:51:57  הצג פרופיל שלח ל- talros הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Offside

כתבה טרייה על הקבוצה באנגלית
http://www.timesofisrael.com/the-little-fan-owned-anti-racist-soccer-team-that-could/

כתבה נהדרת!
אבל גם באנגלית הנאחס חוגג:
"Katamon should easily overcome Lod, the bottom team in the division, which is in dismal shape"

"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי"
- דנטה אליגיירי -
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 01/05/2013 :  15:44:21  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבל לפחות בהמשך הפסקה הוא מנחס גם את יפו, זה מאזן קצת.
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 01/05/2013 :  16:14:37  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במונחים של קטמון, גם 1-0 זה should easily overcome
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 01/05/2013 :  17:12:10  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ראשית, מי שמקבל את המחמאות הכי גדולות הם סאסי ויונה:
fed up after years of chronic mismanagement by a couple of wealthy businessmen
הביטוי "אנשי עסקים" הוא פשוט האוברסטייטמנט של השנה.

סך הכל אחלה כתבה וגם מדויקת למדי. סמיר מושווה לבילי ברמנר מלידס.. משער שחיים ברעם גם ראה אותו משחק (את ברמנר, הכוונה..).

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 01/05/2013 :  17:19:41  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ראשית, מי שמקבל את המחמאות הכי גדולות הם סאסי ויונה:
fed up after years of chronic mismanagement by a couple of wealthy businessmen
הביטוי "אנשי עסקים" הוא פשוט האוברסטייטמנט של השנה.

סך הכל אחלה כתבה וגם מדויקת למדי. סמיר מושווה לבילי ברמנר מלידס.. משער שחיים ברעם גם ראה אותו משחק (את ברמנר, הכוונה..).

גם לקרוא לויקטור יונה wealthy זה לא ממש קרוב למציאות.
ובילי ברמנר הג'ינג'י, גיבור ילדותי - וואו איזו השוואה. במקום סמיר אני מסמיק.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם עזרה בהבאת קבוצת תגלית למשחק בשישי נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07