| משתמש |
ברכות למוטי אוחיון  |
|
|
הנהלה
384 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:07:50
|
הפוגה של רגע מענייני לוד ויפו:
מאמן קבוצת הילדות שלנו זכה לתואר מאמן העונה במשאל שנערך בקרב מאמני הליגה.
בנוסף, זכתה קבוצת הילדות לתואר הקבוצה ההוגנת של השנה בכדורגל הנשים בישראל.
אפשר לחזור לגיהנום.
|
הפועל קטמון ירושלים |
נערך על ידי - הנהלה ב-28/04/2013 21:08:20 |
|
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 22:15:06
|
| שיהיה המון מזל טוב, גאווה! |
 |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 23:08:15
|
להוריד את הכובע בפני מוטי והשחקניות
כבוד!!! כבוד!!!! כבוד!!! |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 23:28:22
|
קטמון בנות, קטמון בנות, קטמון בנות !!! בראבו ! |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 29/04/2013 : 05:06:09
|
איזה כיף לקרוא כזה אשכול בימים כאלה.
ברכות. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 29/04/2013 : 08:03:41
|
כבוד! מצדיק העלאה שלהן בהפסקה ביום ו'. חשוב שנקדם את נושא כדורגל הנשים, השנה הנוכחית הראתה לנו את הפוטנציאל העצום בבירה שלא מומש לפנינו. |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 29/04/2013 : 09:19:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צפוני
כבוד! מצדיק העלאה שלהן בהפסקה ביום ו'. חשוב שנקדם את נושא כדורגל הנשים, השנה הנוכחית הראתה לנו את הפוטנציאל העצום בבירה שלא מומש לפנינו.
מסכים. כל הכבוד |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 29/04/2013 : 10:23:36
|
כבוד! מצדיק העלאה שלהן בהפסקה ביום ו'. חשוב שנקדם את נושא כדורגל הנשים, השנה הנוכחית הראתה לנו את הפוטנציאל העצום בבירה שלא מומש לפנינו.
בד"כ כן. הפעם לא. בואו הפעם נתעסק נחשוב ננשום רק דבר אחד. המשחק הזה יותר מדי גורלי. |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 29/04/2013 : 10:23:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
בד"כ כן. הפעם לא. בואו הפעם נתעסק נחשוב ננשום רק דבר אחד. המשחק הזה יותר מדי גורלי.
ובאמת כל הכבוד |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
talros
252 הודעות |
נשלח - 29/04/2013 : 10:33:51
|
בד"כ כן. הפעם לא. בואו הפעם נתעסק נחשוב ננשום רק דבר אחד. המשחק הזה יותר מדי גורלי.
ממש לא מסכים איתך! יש לנו הזדמנות אדירה להראות לכולם איך כדורגל באמת צריך להיראות! שייך לקהל ולקהילה. אנחנו חייבים להעלות את הבנות במחצית וכמובן ליידע את אנשי ערוץ הספורט לסקר את האירוע. |
"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי" - דנטה אליגיירי - |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 29/04/2013 : 11:17:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי talros
ממש לא מסכים איתך! יש לנו הזדמנות אדירה להראות לכולם איך כדורגל באמת צריך להיראות! שייך לקהל ולקהילה. אנחנו חייבים להעלות את הבנות במחצית וכמובן ליידע את אנשי ערוץ הספורט לסקר את האירוע.
חייבים לעלות ליגה. כל השאר בגדר בונוס. |
 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 29/04/2013 : 12:20:19
|
| אני מסכים עם הצורך להתרכז בעליית ליגה, אבל אני גם מסכים שאם יש הזדמנות שיש שידור בערוץ הספורט + כמות לא מבוטלת של קל, זו הזדמנות מדהימה להראות למה אנחנו שווים כ"כ הרבה ולמה אנחנו צריכים, ולצערי הסיכויים בעייתיים, להיות בליגה גבוהה יותר |
 |
|
|
katamon
439 הודעות |
נשלח - 29/04/2013 : 13:47:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
אני מסכים עם הצורך להתרכז בעליית ליגה, אבל אני גם מסכים שאם יש הזדמנות שיש שידור בערוץ הספורט + כמות לא מבוטלת של קל, זו הזדמנות מדהימה להראות למה אנחנו שווים כ"כ הרבה ולמה אנחנו צריכים, ולצערי הסיכויים בעייתיים, להיות בליגה גבוהה יותר
מן הסתם, כך או כך, יצאו להפסקה בשידור במחצית ולא ישדרו את הטקס, במידה ויתקיים. |
 |
|
|
talros
252 הודעות |
נשלח - 29/04/2013 : 15:22:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
אני מסכים עם הצורך להתרכז בעליית ליגה, אבל אני גם מסכים שאם יש הזדמנות שיש שידור בערוץ הספורט + כמות לא מבוטלת של קל, זו הזדמנות מדהימה להראות למה אנחנו שווים כ"כ הרבה ולמה אנחנו צריכים, ולצערי הסיכויים בעייתיים, להיות בליגה גבוהה יותר
מן הסתם, כך או כך, יצאו להפסקה בשידור במחצית ולא ישדרו את הטקס, במידה ויתקיים.
אבל (!!) לא יפסיקו את הצילום ואולי במהדורת חדשות ספורט (כזו או אחרת) יראו את הטקס... או לפחות יציינו אותו |
"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי" - דנטה אליגיירי - |
 |
|
| |
ברכות למוטי אוחיון  |
|