| משתמש |
המשחק יתקיים ביום שישי, 15:30, טדי ירושלים  |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 20:48:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
ציטוט: אם הפועל קטמון לא תצליח להעפיל לליגה הלאומית השנה, ייתכן מאוד שכל הפרויקט הנפלא הזה יחדל מלהתקיים!!
אולי אפשר להפסיק עם ססמאות חסרות אחריות מהסוג הזה - מי בכלל חושב ככה?
מצד אחד רוצים לעשות הכל בכדי למלא את טדי,כלומר להביא את כל אותם מעגלים חיצוניים ופריפיאלים, אנשים שלא "חיים את הקבוצה" בדיוק אליהם זה מופנה.כאלה שלא מבינים את ההבדל בין ליגה לאומית לארצית, ולא יודעים מה זה יחס שערים. מצד שני אתם מתעצבים שבונים עבורם את הדרמה שתזיז להם את התחת מהכורסא למגרש.
אם זו אמירה חסרת אחריות, אני מתנצל.
בעיניי בעיתית לא פחות השאלה הפתוחה שהשארתם בסוף. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 21:06:41
|
עזבו עכשיו הכל. יש משחק מטורף בעוד חמישב ימים, משחק קשה מאד. צאו מנקודת הנחה שהם מדברים את השפה ואנחנו לא. הם מכירים את החוקים, אנחנו מחפשים את הספר. ואין ספר.
אף פעם לא הלך קל בליגה הזאת, תמיד קרה משהו רע בסוף. בואו נזכור את זה לפני כל שאננות, כל אופטימיות מוקדמת מטופשת.
רק דריכות, נחישות ומלחמה. אין ברירה.
|
 |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 23:12:32
|
גם אני חושש מאד מאד מכל האמירות של "כמה חתיכות נכניס להם" יש לי הרגשה שלוד לא יבואו פריירים ויתנו פייט של החיים שלהם. אני מציע לכל האופטימיים לשמור על דום שתיקה, כאלה שגם מול איילת היו מאד אופטטימיים.
בליגה הזו הכל יכול להיות, השחיתות קיימת גם בליגה הזו. ומנחוס זו לא מילה גסה.
צריך להחדיר לשחקנים שזה משחק החיים!!!!! |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 23:47:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
רק דריכות, נחישות ומלחמה. אין ברירה.
מחזור אחרון, כלום לא צפוי |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 29/04/2013 : 00:03:40
|
| אין זמן, ואין אנרגיה לבזבז על השלילי. להגיע לאימון המסכם ביום חמישי. לעשות מאמץ. זה הזמן של הבעלים להפגין נוכחות ולדחוף את המערכת קדימה. |
 |
|
|
יוחנן728
342 הודעות |
נשלח - 29/04/2013 : 08:02:17
|
| הנהלה: האם אפשר לקבל את שעת האימון המסכם בחמישי? כאן או בפורום הסגור. |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 29/04/2013 : 08:09:57
|
האמת, אני מאוד מקווה שחיים ברעם יתן כאן נאום ממקד לפני המשחק. היה אחד כזה לפני כפר סבא, מה לעשות, נזדקק לעוד אחד.
|
 |
|
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 29/04/2013 : 08:18:09
|
צריך לשמור על צניעות וענווה ולא לחטוא בחטא היוהרה. אסור לזלזל בלוד, וצריך להעלות את הסגל ההתקפי ביותר. מקווה שהפעם עופר "יחטא" ממנהגו להשאיר את שלום עקיבא על הספסל. אם נצליח להוביל עד המחצית במספר שערים יפו תישבר. כפר יונה מתלוננים שלא סופרים אותם וזה מעולה לקטמון, כי הראש של יפו מתרכז בטדי ולא במשחק הלהיות או לחדול של כפר יונה. יאללה הפועל מלחמה.
|
 |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 29/04/2013 : 08:43:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
אין זמן, ואין אנרגיה לבזבז על השלילי. להגיע לאימון המסכם ביום חמישי. לעשות מאמץ. זה הזמן של הבעלים להפגין נוכחות ולדחוף את המערכת קדימה.
הקדמת אותי. נוער ואוהדים שלא עובדים בשעות האלו, עשו מאמץ להגיע לאימונים ולהטריף את השחקנים. השידור בערוץ הספורט אמנם לטובתנו כי הוא מקטין את הסיכוי לשערוריות שיפוט הזויות נוספות (מי אמר פנדל ליפו ואדום לכפר יונה בדקה העשירית?), אבל הוא גם יגרום לכך ששחקני לוד ישחקו במוטיבציה אדירה, מתי עוד תהיה להם הזדמנות לחשיפה כזו? לא יהיה קל. |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
|
|
papirus5
241 הודעות |
נשלח - 29/04/2013 : 15:43:04
|
ראיתי סופסוף את התקציר מאילת (39 מעלות עצמיות מנעו ממני לנסוע לאלו של אילת) וכמה תובנות מהמשחק: 1. פסילת השער שלהם מהמחצית הראשונה נראית לא פחות הזויה מהפנדל. 2. לצד שתי החלטות תמוהות שבחים לשופט על בקיאות מרשימה בחוקה בעבירת החזרת כדור לשוער שביצע דנן. 3. לפי המצבים מהדקות האחרונות אולי חבל שלא קיבלנו את הגול מוקדם יותר ( ואולי בעצם זו הייתה המזימה המתוכננת מראש של השופט המושחת ולכן פסל את השער לאילת מהמחצית הראשונה) 4. מצד שני עוד היינו חוטפים עוד ומסבכים יותר עם הפרשי שערים, בשורה התחתונה הכל נשאר בכ"ז בידיים שלנו.
ולמשחק האחרון - חשובה הכנה מנטלית נכונה. לוד לא יגיעו מפורקים כמו נגד יפו אבל גם לא כקבוצה כמו בסיבוב הראשון. לדאוג שהכדור יהיה כמה שיותר במגרש כדי לעייף אותם, להימנע מעבירות מיותרות (ואולי מעבירות בכלל) שייתנו להם אוויר, לא לרוץ כמו מסוממים להוציא אאוט אלא לשמור כוחות - בשביל זה לפזר עשרות ילדים על הקווים וחשוב גם לשמור שחקן או שניים התקפיים (עובד, גרוסבך) על הספסל כדי לרענן כוחות בחצי השני כשלוד יהיו גמורים. |
 |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 29/04/2013 : 19:50:14
|
| מתי יהיה אירוע (איוונט) בפייסבוק שיהיה אפשר להפיץ לכל עבר? |
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 30/04/2013 : 08:47:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
מתי יהיה אירוע (איוונט) בפייסבוק שיהיה אפשר להפיץ לכל עבר?
מצטרף לשאלה,אנחנו 3 ימים לפני |
 |
|
המשחק יתקיים ביום שישי, 15:30, טדי ירושלים  |
|