| משתמש |
היערכות טקטית ללוד - מלחמה!!!  |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 27/04/2013 : 09:46:18
|
כולנו חושבים על כמה חתיכות נכניס ללוד. אבל לפני שחושבים על כמה צריך לראות איך עושדים את זה ואיך לא עושים עוד פעם שטויות בהגנה. לצערנו הרב סמיר המוצהב לא משחק. זה יוצר שתי בעיות: הראשונה היא מי על המגרש מכניס את שאר השחקנים לטירוף ולהתאבדות על כל כדור, עבודה שסמיר עושה בדרך כלל. בשביל לחפות על חסרונו של סמיר בקטע הזה כל שחקן חייב לעשות קילומטרז' גדול פי שתיים ממה שהוא עושה בד"כ ופשוט כל כדור שמגיע לשחקנים של לוד, שלושה שחקנים שלנו צריכים להתנפל עליו ולחטוף במהירות האפשרית. ברגע שהכדור כבר אצלנו מתחילה הבעיה השניה: מי בונה את ההתקפות? שלום חיב חייב חייב חייב לפתוח בהרכב מהשניה הראשונה. הוא מחזיק כדור, מוביל התקפות וגדול בבעיטות חופשיות. הבאנו אותו בשביל שיעלה איתנו ליגה ובשביל זה הוא צריך להיות על המגרש 90 דקות ואם צריך גם 102 דקות. מעבר לכך רק שחקנים בריאים שיכולים לתת 100% מעצמם ו 100% מלחמה צריכים לשחק. אם עידן ושי יהיו פצועים ולא יוכלו לתת 100% מלחמה אסור להעלות אותם. מלחמה! מחלחמה!! מלחמה!!!
|
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
|
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 27/04/2013 : 09:50:45
|
אתה מחזק את מה שאני כותב כל הזמן. שלום עקיבא חייב לשחק מהשנייה הראשונה. עופר היקר מספיק עם הקטנוניות אין לנו הזדמנות נוספת. חייבים ששלום ישחק. לוד יבואו עם מוטיבציה שיפו ידאגו להחדיר לשחקניה. |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 27/04/2013 : 09:51:24
|
| הבעיה שלנו בשלב הזה היא לא טקטיקה ולא שחקנים זה הלחץ. הרגליים רועדות או כבדות הראש לא מגיב מהר ,זו הבעיה. |
 |
|
|
לב אדום
55 הודעות |
נשלח - 27/04/2013 : 10:21:09
|
אז אחרי האכזבה הגדולה באילת שבה כלל לא הופענו למשחק,ואפשר להאשים עד מחר את החום,הרוח והלחץ,מה שהיה בעיקר חסר זו רוח הלחימה אצל השחקנים,שהלוואי שהיו מראים רבע מהרוח שאפיינה את האוהדים,נותר לנו המשחק מול לוד באם יופיעו למשחק. יחסרו שחקנים,אבל ישנם שינויים שחייבים להיעשות. שי אהרון צריך לשחק מאחור כאחד שמפעיל את החלוצים,לקבל את הכדור עם הפנים לשער ולהפעיל את בעיטותיו החזקות ואת ראיית המשחק שלו. המערך חייב להיות התקפי ביותר וחייבים להפעיל לחץ לאורך כל המשחק. חייבעם לכבוש כמה שיותר ולדרוס את לוד ללא רחמים כי כפר יונה עלולה גם לצאת בשן ועין מול יפו. להעיר את עוז לאחר המשחק המביש באילת בו הוא לא תרם דבר למשחק. שלום חייב לפתוח במשחק הייתי שוקל גם את צירופו של אזרזר המהיר. אבל כל זה לא יהיה שווה ויעיל אם השחקנים עצמם לא יעלו בנחישות,הקרבה והחלטה על ניצחון גבוה ככל האפשר,אחרת ..לא נעלה כלל. |
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 27/04/2013 : 11:03:13
|
מישהו שיודע באמת ולא מנחש יכול לעשות סדר בעניין לוד. הפער בין לוד שהופיעה בצורה טובה בתחילת העונה ,בינונית באמצע ומבישה בחודשים האחרונים,זה רק עניין של הרכב חסר שהגיע למשחקים בגלל שביתות או ששוחררו שחקנים? מה שאני מנסה להבין במידה ולוד מחליטה להופיע בהרכב מלא אז היא רק קבוצת תחתית רגילה(אמנם ללא אימונים סדירים) וכל קשר בינה לבין לוד שהובסה בשבועות האחרונים מקרי? |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 27/04/2013 : 11:07:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
מישהו שיודע באמת ולא מנחש יכול לעשות סדר בעניין לוד. הפער בין לוד שהופיעה בצורה טובה בתחילת העונה ,בינונית באמצע ומבישה בחודשים האחרונים,זה רק עניין של הרכב חסר שהגיע למשחקים בגלל שביתות או ששוחררו שחקנים? מה שאני מנסה להבין במידה ולוד מחליטה להופיע בהרכב מלא אז היא רק קבוצת תחתית רגילה(אמנם ללא אימונים סדירים) וכל קשר בינה לבין לוד שהובסה בשבועות האחרונים מקרי?
ראה ניתוחו המלומד של שוויג מהבוקר בת'רד מקביל. |
 |
|
|
papirus5
241 הודעות |
נשלח - 27/04/2013 : 11:58:31
|
ניתוחו של שוויג מביא אותי למסקנה שהעניין כאן הוא יותר היערכות נכונה ופחות ענייני 100%. אני מאמין בכל מקרה שהקבוצה מאד מחוייבת. מסכים לגמרי ששלום צריך לשחק מהשנייה הראשונה. הסכנה בכך היא הכנסת עצבים רבים לקבוצה שגם כך תהיה לחוצה, כמו שראינו משלום כשלא מסרו לו או כשהוא בועט שוב ושוב מקילומטרים רבים. בשביל לנהל את זה נכון חשוב מאד שי במגרש - גם אם לא כשיר ב100%. אתמול חשבתי שאסור לו לשחק אבל במשחק הזה באמת מספיקה עמידה על המגרש וניהול הקבוצה + בעיטות מרחוק. פנסו צריך להיות קשר אחורי יחיד, אם באמת המשחק יתפתח לישיבה שלנו עליהם הוא צריך לא להתבייש להגיח קדימה, כשעזו עולה מעט קדימה ומלקט כדורים שנהדפים - יש שבוע להתאמן על זה מול הנוער. וחוץ מזה צריך להיות חכמים, לדעת לפתוח חזק ולהרגיע לחץ אבל גם לא לכלות את כל הכוחות ונצל את היתרון בכושר גופני שיהפוך משמעותי ויותר ויותר לאורך המשחק. טדי מלא זה לא בשורה טובה - הרבה מאד לחץ והבלעות של הגרעין המעודד אבל זה טוב כלכלית וחוץ מזה - לשם כך התכנסנו. ומזל גם לא יזיק. |
 |
|
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 27/04/2013 : 16:19:47
|
הכל טוב ויפה בתיאוריה. הבעייה העיקרית היא שאם שחקני לוד יפרשו באמצע המשחק, התוצאה תהיה רק שלוש אפס- ניצחון טכני. כבר הבנו שאצל יפו מתרחשים דברים מוזרים בכל משחק שמזכים אותם בשלוש נקודות יקרות. יפו מנצחים השאלה רק בכמה. אני מקווה שההתאחדות תדאג להבאיר לאורתודוכסים את המשמעות הכרוכה בכך. הגענו אל הבאר עתה צריך להתאמץ לשתות ממנה.
|
 |
|
| |
היערכות טקטית ללוד - מלחמה!!!  |
|