| משתמש |
פרדוקס אורתודוכס  |
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 21/04/2013 : 00:11:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גבעוני
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
ציטוט: נשלח במקור על ידי עילי
אם מכבי יפו עולה השנה ליגה בגלל הפרש שערים צריך לסגור את הכדורגל הישראלי
אתה צודק. היא תעלה בגלל הפרש שערים ולא בגלל שקטמון שמטה יתרון מבטיח של 11 נקודות עליה אתה צודק היא תעלה בגלל שתנצח 17 משחקים מתוך 30 וקטמון רק 15
סתום ת'פה וטוס כבר מהפורום הזה בזיון שעדיין לא חסמו אותך אתה לא רצוי פה ואין פה אחד שסובל אותך אתה חצוף ויהיר אין לך טיפת כבוד עיתוני כושל בגרוש מי אתה בכלל שתיהיה פה לך לפורום גיל הזהב של הקבוצה הגריאטרית שלך ותחסוך מאיתנו את הנוכחות המעצבנת והלא רצויה שלך פה
פרס תגובת השנה הוכרע, אפשר לסגור את הפורום עד ינואר הבא. |
 |
|
|
fego7
70 הודעות |
נשלח - 21/04/2013 : 00:24:46
|
| אדון טוטח בבקשה לך מפה..אינך רצוי..יא ראש בורקס |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 21/04/2013 : 00:27:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
אתה צודק. היא תעלה בגלל הפרש שערים ולא בגלל שקטמון שמטה יתרון מבטיח של 11 נקודות עליה אתה צודק היא תעלה בגלל שתנצח 17 משחקים מתוך 30 וקטמון רק 15
סתום ת'פה וטוס כבר מהפורום הזה בזיון שעדיין לא חסמו אותך אתה לא רצוי פה ואין פה אחד שסובל אותך אתה חצוף ויהיר אין לך טיפת כבוד עיתוני כושל בגרוש מי אתה בכלל שתיהיה פה לך לפורום גיל הזהב של הקבוצה הגריאטרית שלך ותחסוך מאיהתנו את הנוכחות המעצבנת והלא רצויה שלך פה
פרס תגובת השנה הוכרע, אפשר לסגור את הפורום עד ינואר הבא.
דבר בשם עצמך, אף אחד לא מינה אותך לחלק פרסים בשם הפורום, וגבעוני מתלהם על דעת עצמו. גם ההטחות בסגנון "קבוצה גריאטרית" לא לעניין. כל הפוסל - להזכירך, גם לקטמון יש כמה אוהדים שעברו את ה 50 ה 60 ויותר, ואני מקווה שאף אחד כאן לא מתכוון להדיר אותם מהקבוצה ו/או הפורום. תודה רבה. טוטח, מבחינתי, אתה דמות רצויה, וכל הכבוד על האומץ להמשיך ולכתוב כאן. בתקווה שננצח את אילת והרוחות ירגעו. |
 |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 21/04/2013 : 00:36:58
|
זה לא אומץ, (וסליחה שאני נשמע כמו ותיק)זו במה פתוחה, יש תקנון. הילדים יטיחו עלבונות והגריאטרי ישמור על תלבושתו הלבנה צחה כשלג. בשם חופש הביטוי. ולילד שמילמל משהו על בורקס אני מאחל לאכול תמיד רגל קרושה בשימוש ג'לטין מן החי. * עם צימעס בצד |
 |
|
|
קשיש אדום
61 הודעות |
נשלח - 21/04/2013 : 00:41:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
סתום ת'פה וטוס כבר מהפורום הזה בזיון שעדיין לא חסמו אותך אתה לא רצוי פה ואין פה אחד שסובל אותך אתה חצוף ויהיר אין לך טיפת כבוד עיתוני כושל בגרוש מי אתה בכלל שתיהיה פה לך לפורום גיל הזהב של הקבוצה הגריאטרית שלך ותחסוך מאיהתנו את הנוכחות המעצבנת והלא רצויה שלך פה
פרס תגובת השנה הוכרע, אפשר לסגור את הפורום עד ינואר הבא.
דבר בשם עצמך, אף אחד לא מינה אותך לחלק פרסים בשם הפורום, וגבעוני מתלהם על דעת עצמו. גם ההטחות בסגנון "קבוצה גריאטרית" לא לעניין. כל הפוסל - להזכירך, גם לקטמון יש כמה אוהדים שעברו את ה 50 ה 60 ויותר, ואני מקווה שאף אחד כאן לא מתכוון להדיר אותם מהקבוצה ו/או הפורום. תודה רבה. טוטח, מבחינתי, אתה דמות רצויה, וכל הכבוד על האומץ להמשיך ולכתוב כאן. בתקווה שננצח את אילת והרוחות ירגעו.
כבן שישים גאה אני אומר: לנצח באילת וזהו! וכל היתר בבל"ת |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 21/04/2013 : 00:55:54
|
זה לא אומץ, (וסליחה שאני נשמע כמו ותיק)זו במה פתוחה, יש תקנון. הילדים יטיחו עלבונות והגריאטרי ישמור על תלבושתו הלבנה צחה כשלג. בשם חופש הביטוי. ולילד שמילמל משהו על בורקס אני מאחל לאכול תמיד רגל קרושה בשימוש ג'לטין מן החי. * עם צימעס בצד
אני מאחל לך להיחנק על בורקס. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 21/04/2013 : 09:02:00
|
אפשר להפסיק להוריד פה את הרמה עם כל הקללות האלה? לכו תקללו בפורום צ'ה או בפורום אהבה לא קונים באלף שקל. טוטח אתה דמות רצויה ותמיד נעים לקרוא אותך |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 21/04/2013 : 10:06:10
|
איך שראיתי את כחילה בשישי נזכרתי בבדיחה הידועה ההיא. מה הקשר בין טוטח לאהוד כחילה?
שניהם עשו קריירה מלהיות נושא כליו של אוחנה.
רק שכחילה גדל בהפועל ולכן הוא מוזמן לכתוב כאן. בניגוד לטוטח שמתגאה תחת כל עץ רענן על איך שגדל בבית ביתרי ועל ערכים ביתרים. אז בבקשה, על הערכים הביתרים האלה תלכו לפוצץ את הרכב של היו"ר שלכם. תעזוב אותנו בשקט. |
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 21/04/2013 : 11:05:00
|
הלו , מה נסגר אתכם? לא התוכן, לא השפה ולא חוסר הסובלנות. מעצבן, מעצבן אבל רבאק! אותי יותר מעצבן עילי, עם האג'נדה שהוא טוחן כל הזמן. והוא "משלנו". עם כל הרעל שהוא שופך על עופר ועל ציון!!!! אז זה אומר שצריך לסתום לו את הפה? לא!
ואתה טוטח התחלת לדבר קצת טרולית ב 48 שעות האחרונות, כי לבוא לפה ולשפוך לנו מלח על הפצעים זה טרולית....
לכתוב:"אתה צודק. היא תעלה בגלל הפרש שערים ולא בגלל שקטמון שמטה יתרון מבטיח של 11 נקודות עליה אתה צודק היא תעלה בגלל שתנצח 17 משחקים מתוך 30 וקטמון רק 15"
זה להתגרות, לא לנהל דיון.אני לא מתווכח עם העובדות, אבל פה זה פורום של אוהדים, אנשים מוטים מעצם הגדרתם.אז אני לא נותן לעובדות לבלבל אותי.
מעולם לא הסתייגתי מכתיבתך פה ואינני מסתייג גם כיום. אבל למה ככה? לא מכובד.
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
נערך על ידי - gideon ב-21/04/2013 11:05:30 |
 |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 21/04/2013 : 11:18:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
הלו , מה נסגר אתכם? לא התוכן, לא השפה ולא חוסר הסובלנות. מעצבן, מעצבן אבל רבאק! אותי יותר מעצבן עילי, עם האג'נדה שהוא טוחן כל הזמן. והוא "משלנו". עם כל הרעל שהוא שופך על עופר ועל ציון!!!! אז זה אומר שצריך לסתום לו את הפה? לא!
ואתה טוטח התחלת לדבר קצת טרולית ב 48 שעות האחרונות, כי לבוא לפה ולשפוך לנו מלח על הפצעים זה טרולית....
לכתוב:"אתה צודק. היא תעלה בגלל הפרש שערים ולא בגלל שקטמון שמטה יתרון מבטיח של 11 נקודות עליה אתה צודק היא תעלה בגלל שתנצח 17 משחקים מתוך 30 וקטמון רק 15"
זה להתגרות, לא לנהל דיון.אני לא מתווכח עם העובדות, אבל פה זה פורום של אוהדים, אנשים מוטים מעצם הגדרתם.אז אני לא נותן לעובדות לבלבל אותי.
כשאומרים לי "אם יפו תעלה בגלל הפרש שערים (בהתעלם משיוויון הנקודות במקרה הזה), זה יהיה הבזיון הכי גדול בכדורגל הישראלי". לא משחק השרוכים לא אליפות הקיזוז לא האליפות של הפועל ת"א עם הנבדל הפסיבי או הגביע שלהם עם היד זה, רק זה ומדובר כמובן באפשרות היפוטתית חסרת סיכוי. אז אני עונה. וזה לא טרולית, זו עברית עובדתית.
מגיע לכם לעלות ליגה לפני כולם, ומהמקום הראשון, אבל אין דבר כזה מגיע בכדורגל. יש כמות נקודות, הפרש שערים, ושאר פרמטרים. הכל כתוב בתקנון האליפות. שבוע טוב ונסיעה בטוחה לאילת. |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 21/04/2013 : 11:25:53
|
| אף אחד לא אומר לך כלום. אוהדי הפועל ירושלים מדברים בינם לבין עצמם. |
 |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 21/04/2013 : 14:04:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
כשאומרים לי "אם יפו תעלה בגלל הפרש שערים (בהתעלם משיוויון הנקודות במקרה הזה), זה יהיה הבזיון הכי גדול בכדורגל הישראלי". לא משחק השרוכים לא אליפות הקיזוז לא האליפות של הפועל ת"א עם הנבדל הפסיבי או הגביע שלהם עם היד זה, רק זה ומדובר כמובן באפשרות היפוטתית חסרת סיכוי. אז אני עונה. וזה לא טרולית, זו עברית עובדתית.
מגיע לכם לעלות ליגה לפני כולם, ומהמקום הראשון, אבל אין דבר כזה מגיע בכדורגל. יש כמות נקודות, הפרש שערים, ושאר פרמטרים. הכל כתוב בתקנון האליפות. שבוע טוב ונסיעה בטוחה לאילת.
א. נכון. מספר נקודות שוות כי במקרה שופט מוסיף 12 דקות תוספת זמן עד שתבקיעו. ב. תצטרכו לתת מספר מסויים של גולים כדי להשוות אלינו ובמקרה תתנו אותו. אז כן. ביזיון. אבל אין מה לדאוג. אנחנו נעלה כבר מול אילת. ושלומי מלכה צודק. |
 |
|
|
יונתן773
89 הודעות |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 22/04/2013 : 11:45:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יונתן773
הם לא האתר הכי אמין אבל בכל זאת...
http://www.goler1.co.il/article/4793
זה כנראה נכון, וזה גם הגיוני. איכשהו כולנו התרגשנו. למרות כל זה, בשורה התחתונה, אני סומך על המאמן והשחקנים שהסיפור יסתיים ביום ששי בסביבות השעה שש. במרמורק זה יסתיים לקראת 7 ושלושים, לבקשתה של יפו שתבקש עוד כמה דקות. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 22/04/2013 : 12:06:00
|
צריך לנצח את אילת, ולו רק בשביל שלא יהיה פתחון לדיבור שכביכול הרחמים שלהם על לוד, וזה שהסתפקו רק ב 8:2, זה מה שיעשה את ההבדל. ואולי דווקא עכשיו, כשהלחץ שלנו מהמשחק ה(כביכול) גורלי מול אילת יירגע קצת, נוכל להפגין כדורגל איכותי ולוחם, ולנצח. (ככל שהחום והתנאים של אילת יאפשרו). |
 |
|
פרדוקס אורתודוכס  |
|
|
|