פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

משחק מעולה של סאסיפועל

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  משחק מעולה של סאסיפועל
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם משחק מעולה של סאסיפועל נושא הבא
עמוד: מתוך 2

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 12/12/2009 :  01:26:10  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפועל -נצרת אלית.לא תאמינו למרות המשחק המצויין היו רק כ100 איש בא לי לבכות מה כולם בגבעת רם?שי אהרון היה10 .חבל שראו זאת רק 100איש

אליה

נערך על ידי - אליה ב-12/12/2009 01:27:55

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 12/12/2009 :  02:10:41  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

הפועל -נצרת אלית.לא תאמינו למרות המשחק המצויין היו רק כ100 איש בא לי לבכות מה כולם בגבעת רם?שי אהרון היה10 .חבל שראו זאת רק 100איש

לא הבנתי, למה שלא כולם יהיו בגבעת רם ?
עדיף ליגה ג' וחוט שידרה מחבורה של מוכרי נשמות, אטרקטיביים ככל שיהיו.ולא חבל, 100 איש יותר מדי.
ולי לא בא לבכות, עוד שישה ימים יש משחק של הפועל ירושלים, בליגה-לא ליגה,באיצטדיון מיושן אך ללא עקבות בית"ר,ובכל זאת יתקבצו שם 1000 איש, לפניו יקבל גדול בלמי הקבוצה בהיסטוריה את הכבוד שכבר מזמן הגיע לו, בו עשרות אולי מאות ילדים יטפחו זיכרונות ראשונים, ירוצו עם דגלים אדומים, וברקע ירוץ רפרטואר עידוד הטוב ביותר שהיה לקבוצה מאז הקמתה,באדיבות חברים ירושלמים יצירתיים ושנונים.
למרות 3 ליגות הבדל, אחת בלוף, אחת סוף.

נערך על ידי - קראנקו ב-12/12/2009 02:16:14
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 12/12/2009 :  02:14:00  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טעות

נערך על ידי - קראנקו ב-12/12/2009 02:14:58
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 12/12/2009 :  13:42:30  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהמשך למה שקראנקו כתב, נמאס כבר לשמוע את המשפט הבא:
מה, איך אתה רוצה ש"הפועל ירושלים" תפסיד?!
אז אני כותב כאן באותיות קידוש לבנה- כן, אני רוצה שהפועל סאדר ירושלים תפסיד ותרד לליגה א והכי טוב שתתפרק.
כל נצחון שלה, זה עוד 50,000 $ שסאסי, יקיר "העיר", ירצה על האימפריה שלו.
כל מי שרוצה לחזור ביום מן הימים למועדון הישן (או להתאחד עימו, איך שתקראו לזה), צריך לקוות להרבה הפסדים, הרבה בעיות כספיות ופירוק אינשאללה!

בינתיים, עד שיבוא בעלים נורמלי, הצעד הכי טוב שהיה זה להתנתק ממבשרת.
הפועל קטמון ירושלים זה הדבר הכי קרוב ל"הפועל ירושלים" שהיה בעשור האחרון.
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 12/12/2009 :  14:02:45  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב ש100 איש (100 במקרה הטוב, היו דיווחים על 50) זה חסר תקדים ואפילו בעונת הארצית היו בין 500 ל700 בכל משחק בית. 100 צופים זה השפל הכי גדול שסאסי היה בו וזה מוכיח שלאורך זמן אנחנו צודקים והקהל האדום, ברובו ככולו חושב כמונו. אני מסכים שהיה רצוי שהפועל סאדר ירושלים תרד ליגה ותתפרק אבל זה פשוט לא יקרה. חבל לפתח אשליות. הסתלקותו של סאסי מהקבוצה עוד רחוקה מאד. בנתיים צריך להביא 1000 צופים נגד בית צפפה ולציין בפני כל את הנתונים הבאים: 1000 איש במשחק נגד האחרונה בליגה ג' דרום מול 100 איש במשחק נגד מוליכת הליגה הלאומית. 100 איש.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 12/12/2009 :  14:46:05  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כשקטמון רק קמה הייתי פשוט אדיש לסאסיפועל, מאז נעשיתי עוין ומאחל רעות. תכל'ס, רוצה לחזור לאדישות, ונראה לי שאני לא היחיד. הקבוצה הזו לא מעניינת.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 12/12/2009 :  17:28:37  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ראיתי את השידור החוזר בערוץ 5 ואני מתקשה לקרוא למחשק משחק מעולה
קהל - לא היו 100
וחוץ מזה הקבוצה הזו כל כך רחוקה מאתנו בכל נקודת מבט שלא נסתכל עליה
ואולי צריך להפסיק לחושב על איחוד אלא
על הדרך העצמאית שלנו
שום דבר טוב לא יכול לצאת מהקבוצה של סאסיפועל
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 12/12/2009 :  21:00:19  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הצטערתי שסאדר ניצחו. אין לי סימפטיה לקבוצות הסינתטיות האלה - בלי קהל, בלי אוהדים, בלי קהילה - סתם צעצוע של איזה קבלן כושל או ראש עיריה מתוסכל שבאו משום מקום והולכים לשום מקום. רעננה, מכבי ב"ש, סאדר, אפילו מכבי פ"ת, כל מיני יצורי כלאיים מוזרים

אני אוהב קבוצות אמיתיות, כמו הפועל באר שבע, בני יהודה, אחי נצרת, וכמובן, את הקבוצה שלי, הפועל ירושלים. ממש לא מזיז לי שהיא בליגה ג
עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 13/12/2009 :  00:04:53  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האמת, קיוויתי שהאשכול הזה לא ייפתח, ולא פלא שמי שפתח אותו הוא ה"אליה" המוזר הזה עם שגיאות הכתיב והדעות הלא ברורות.
לא יעזור לנו - הפועל האחים סאסי ירושלים תמיד תגרום לנו צער וכאב לב בעצם קיומה הנוכחי. אני מאמין ובטוח שקטמון היא הדבר היחיד שנותן אופק למועדון הזה, למרות שאף אחד מאיתנו לא יודע איך בדיוק הסיפור ייגמר בסוף - לבד או איתם. לכן אנחנו כאן.
לדעתי, לא צריך להשמיץ אותם ולספור כסאות ריקים ביציע שלהם, ללכלך, או להפוך אותם לבדיחה: המצב החרא שלהם, הוא באיזו שהיא צורה גם שלנו.
בואו נוציא את העצבים וההומור הטרגי שלנו על...
אני מציע את קביליו יפו, ואתם?

סאסי - אני מאמין לו!
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 13/12/2009 :  10:17:20  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מר סלאמה הקשוח .לא ציפיתי למשהו אחר ממך אחרי יצאות המלוכלכות כמו שאתה בדרך כלל מספק.שגיאות כתיב?צודק.אתה עוד ישראלי "החכם" שיזכיר לי על כך(כאילו אתם הצברים כמוך יודעים עברית טוב).אני מציע לך לנסוע למדינה אחרת וללמוד שם ספה זרה בפחות זמן ממני.הודעות מוזרות וואלה כשה אני קורא הועדות שלך מלאות שינא ... אני שואל האם אדם הזה לא איזה נציג ביתרי שנכנס במקרא לפורם.בנוגע למוזרות נסית פעם לקרוא הודעות שלך?(ראה יפו בשידור ישיר )....ממש בן יהודה אתה . בכל מקרא לא אתבייש ואכנס לפורום כל פעם שארצה .תמשיך לקוות שאשכולים כאלה לא יופיעו בפורום בידוק כמו השגיאות כתיב והמוזרות שלי.אליה בעל הודעות מוזרות (ראה גם לא ברורות)ושגיאות כתיב......

אליה

נערך על ידי - אליה ב-13/12/2009 23:58:16
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 13/12/2009 :  11:49:44  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שכל הודעה שנכתבת בשגיאות כתיב צריכה לעבור מייד לאוף טופיק!!

ועכשיו באמת..
סלאמה היקר, אני מציע לך בחום לרסן במעט את הודעותייך הניציות זה הופך את הפורום לזירת התגוששיות לא נעימה..
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 13/12/2009 :  11:52:49  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

ועכשיו באמת..
סלאמה היקר, אני מציע לך בחום לרסן במעט את הודעותייך הניציות זה הופך את הפורום לזירת התגוששיות לא נעימה..

סמולן...

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 13/12/2009 :  12:03:10  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

אני חושב שכל הודעה שנכתבת בשגיאות כתיב צריכה לעבור מייד לאוף טופיק!!

סגיעוט קטאיו זא כמור מעד

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 13/12/2009 :  12:04:07  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

מר סלאמה הקשוח .לא ציפיתי למשהו אחר ממך אחרי יצאות המלוכלכות כמו שאתה בדרך כלל מספק.שגיאות כתיב?צודק.אתה עוד ישראלי "החכם" שיזכיר לי על כך(כאילו אתם הצברים כמוך יודעים עברית טוב).אני מציע לך לנסוע למדינה אחרת וללמוד שם ספה זרה בפחות זמן ממני.הודעות מוזרות וואלה כשה אני קורא הועדות שלך מלאות שינא ... אני שואל האם אדם הזה לא אזה נציג ביתרי שנכנס במקרא לפורם.בנוגע למוזרות נסית פעם לקרוא הודעות שלך?(ראה יפו בשידור ישיר )....ממש בן יהודה אתה . בכל מקרא לא אתבייש ואכנס לפורום כל פעם שארצה .תמשיך לקוות שאשכולים כאלה לא יופיעו בפורום בידוק כמו השגיאות כתיב והמוזרות שלי.אליה בעל הודעות מוזרות (ראה גם לא ברורות)ושגיאות כתיב......

מה שמוזר בהודעות שלך זה לא שגיאות כתיב, אלא העובדה שאתה דבק בסאסיונה.
בוא תעשה איתנו שבת (או שישי) נגד בית צפאפא ונראה אם לא תחזור בתשובה (או בעצם בשאלה) ותחבור להפועל ירושלים היחידה (זאת של האוהדים)
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 13/12/2009 :  13:17:17  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחי אני בקטמון כבר 3 שנים ועד היום הרגשתי בבית. עז מה אם יש קצת נוסטלגיה....חוץ מזה בשנה ראשונה ו השניה היתי כמעט בכל המשחקים השנה יוצא קצת פחות אבל היתי בכל משחקי הבית-פירושו של דבר אני מקטמון...אבל זה טיפה כואב שיש 2 הפועלים בי-ם כאשר צריכה להיות אחת.שוב אין לי ספק כלל וכלל בצידקת הדרך של קטמון תמיד אוהב ,תמיד אהוד.אגיע גם לבית צפפה ......

אליה

נערך על ידי - אליה ב-13/12/2009 13:20:31
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 13/12/2009 :  13:28:59  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אליה - אל תבוא לבד !!! תביא עוד 10 אנשים איתך
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם משחק מעולה של סאסיפועל נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07