משתמש |
איחודי קבוצות  |
|
רונן שוויג
58 הודעות |
נשלח - 16/04/2013 : 17:25:55
|
בימים האחרונים נשמעים קולות לקראת איחוד של הפועל כפ"ס עם הפועל רעננה. קבוצה שתקרא הפועל רכ"ס(רעננה-כפר סבא) כמו כן יש דיבור על איחוד בין שתי הקבוצות של הרצליה. אני בכלל חושב שכל קבוצות השרון הגדולות צריכות להתאחד ולהיות בני השרון או עירוני השרון. ככה הם גם יקבלו תקציבים אדירים מהעיריות בשרון, גם יוכלו להביא משקיע רציני(או שכל הבעלים של הקבוצות ינהלו ביחד במשפחה גדולה ומאושרת)
והכי חשוב, לקבוצה הזאת יהיה קהל, 1000 מכפ"ס, 1000 מהרצליה, 1000 מרמה"ש, 500 מרעננה,500 ממקומות נוספים בשרון, עוד קצת טרמפיסטים, הקבוצה הזאת יכולה להביא בקלות 3000-4000 למשחק.
ראינו ביום שישי קבוצה נחמדה, שעוד יכולה לעלות ללאומית, אבל כמה קהל כבר יגיע למשחקי הבית שלה? 500 בלחץ?
הבנתי שביתר כפ"ס לא רוצים להתאחד עם הפועל כפ"ס, אבל מה כן היומרות שלהם?
בתור קבוצה שכנראה תתאחד עם אחותה התאומה בקיץ הקרוב. מה אתם חושבים על איחודים כאלה ואחרים? האם עדיף להשאר קטנים ובלי יומרות. או לאבד חלק מהזהות(ולחלוק אותה עם אחים מאומצים) אבל להתחיל את הדרך למעלה עם יותר כסף ויותר שאיפות.
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 16/04/2013 : 20:25:29
|
רונן שוויג? יפה שאתה מגוון לנו ככה את הפורום בנוכחותך, ברוך תהיה בבואך. לגופו שלעניין, נראה לי שכרגע המצב רוח במקומותנו, שהאיחוד בין כ"ס לכ"ס לא ממש מזיז לנו... להודות על האמת, חוץ ממכבי ב"ש, אני אישית לא רואה כלום. אם כבר מה שכתבת עליהם בפוסט האחר, שנשמע לי מאוד אמין, וזה מאוד מדאיג. אתה כדורגלן, ומכיר בוודאי את העניינים מבפנים, להבדיל מרובנו כאן. מה עושים? |
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 16/04/2013 : 20:33:16
|
קבוצה מאוחדת מהשרון תביא עוד פחות קהל מהקיימות . כל הקבוצות בשרון ביחד היום לא מושכות 1500 צופים, למה שאחרי שתמחק את היחידה עם זהות ופוטנציאל ביניהן,דהיינו הפועל כפ"ס, יבואו 3000 צופים ע"ב שבועי ? הליגה החזקה באיזור השרון היא ליגת האמהות בכדורשת- מאמאנט. את רוב האנשים כאן רכיבה על אופניים בשבת בבוקר מעניינת הרבה יותר מקבוצה מקומית. אולי אם אחד מהצאצאים של רקנאטי יהיה אופציונאלי לעלות לבוגרים, יעשו כאן איזה מהלך. ואם להיכנס לפילוסופיות -למה לא לאחד את הפועל ובית"ר בירושלים ולעשות קבוצה חזקה אחת ? למה לא לאחד את מכבי והפועל ת"א ולעשות מועדון שירוץ לצ'מפיונס-ליג ? אפשר לשפוך הררי מילים ואפשר פשוט להגיד - לא כי יש אנחנו ויש הם. ועוד דבר, לשים איחוד רצוי ומבורך (לדעתי) שלנו עם האחות עם איחודים אחרים לא טבעיים באותו הסל, זה בגדר טירוף. כפי שכתבת - כאלה ואחרים. כאלה - כן, אחרים - לא. עד כאן השחתת זמן על משהו שהוא לא מענייננו. מכאן הפנים לכחילה וחבורתו. |
נערך על ידי - קראנקו ב-16/04/2013 20:36:46 |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 16/04/2013 : 20:38:57
|
אני מציע איחוד טרולים. מסתובבים פה לפחות שניים כאלה, ואיחוד שלהם יש לו פוטנציאל להעניק להם מנות מזון טרולים משובך בהרבה. |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 16/04/2013 : 20:43:57
|
חברים יקרים
ראשית אאחל יום עצמאות שמח לכולנו, והלוואי והחגיגות רק מתחילות ויתעצמו השבוע ובשבוע הבא. בימים האחרונים הפורום מלא בנושאים שוליים שיהיו לנו די והותר זמן להתעסק בהם החל מיום שישי הבא בשעה 17:00 בערך, שעה בה כולנו בשאיפה נחגוג באילת. אני מציע שעד אז נתרכז רק במה שחשוב באמת לבנתיים, כלומר: עד יום שישי להיות מרוכזים בניצחון על באר שבע בלבד, ובמהלך השבוע שאחרי להיות מרוכזים באיך כמה שיותר מאיתנו מגיעים לאילת ועוזרים לקבוצה במשחק שם. יש בנו אהבה והיא חייבת לנצח. כדי שזה יקרה בואו וניתן לשחקנים את כל התמיכה שהם זקוקים במלוא האנרגיות החיוביות, ולא נתעסק בשום דבר אחר. שו שו שולמית קטמון ללאומית! |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
רונן שוויג
58 הודעות |
נשלח - 18/04/2013 : 00:25:40
|
ראשית כל לא אהבתי את הרמיזה לכך שאני טרול. זה שאני משתמש חדש ולא צברתי פה "פז"מ" לא אומר שאני טרול. ובתור קהל שאוהב לחבק ולצרף אנשים למשפחה הזאת שנקראת הפועל קטמון. זה טיפה מאכזב...
שנית כל, למשחק מול ב"ש אין קשר לדברים אחרים שקורים בעולם או בכדורגל הישראלי. זה שאני אדבר עכשיו על איחוד יגרום לזה שלא תגיע בשישי לטדי? או שהשחקנים ישחקו פחות טוב?
חדל בבל"ט. העלתי את הנושא כי בתור קבוצה שהולכת להתאחד בוודאי שיש לכם מה להגיד בעניין.
לגבי ההודעה היחידה העניינית שקיבלתי. קודם כל להפועל כפ"ס יש גרעין של 1000 פחות או יותר. להרצליה בסביבות 500-1000, לרעננה אותו סדר גודל. זה שהן מביאות פחות מכך, זה רק בגלל שהן התדרדרו להיות קבוצות בינוניות בליגה הלאומית. יש לך ספק שאם השלושה היו משחקות בליגת העל הן היו מביאות לפחות את ה1000 למשחק בית?
ופה בדיוק הנקודה שאני מעלה. אם אתה מאחד 4-5 קבוצות כאלה ושם קבוצה חזקה ומאוחדת בליגת העל שתרוץ בפלייאוף העליון, למה שהיא לא תביא 4000-5000 מאנשי השרון? אני יודע שאם הייתי גר בשרון והייתי אוהב כדורגל, בטח ובטח שהייתי הולך למשחקים של קבוצה כזאת, אפילו אם אין לי הזדהות עם אחת מהקבוצות.
אני אישית חושב שזה יכול לעבוד, ואני מקווה שזה יעבוד. צמצום כל מיני קבוצות בינוניות גם יביא עוד קהל ועוד עניין. וגם יביא עוד קצת קבוצות אחרות לבמה המרכזית, הייתי שמח לראות קבוצות כמו מרמורק,יפו והפועל טבריה בליגה הלאומית. או לחליפין קבוצות כמו קטמון ראשל"צ והפועל פ"ת בליגת העל כי יש להן גם קהל וגם איצטדיונים טובים... |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 18/04/2013 : 08:32:34
|
כמה קהל מגיע למשחקים שם מ.ס. אשדוד? פחות ממה שהיו מגיעים לפני האיחוד. למה שלא יאחדו את נצרת עלית הגזענים עם אחי נצרת? במילא כולם מתייחסים לזה כדרבי מסיבה לא מובנת... ואולי את סכנין ואחי נצרת? איחודי קבוצות זה טוב לעסקנים ורע מאוד לאוהדים |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 18/04/2013 : 09:04:53
|
אתה רוצה התייחסות רצינית? איחוד של קבוצות מטבעו גורם להקטנת הקהל כי אף אחד מאוהדי שתי הקבוצות המקוריות אינו חש הזדהות עם יצור הכלאיים המלאכותי. יתכן שאחרי תקופה ארוכה נוצר איזשהו קהל לקבוצה החדשה, אבל זה תהליך ארוך ובד"כ כושל. האם לקבוצת בני השרון בכדורסל היה יותר קהל מאשר היה לפני כן להפועל רעננה והפועל הרצליה? ממש לא. אני זוכר שבתקופת אולמרט כראש עיר עלה הרעיון המגוחך לאחד את הפועל ומכבי ירושלים (שהיתה שנתיים בליגת העל). האם היינו הולכים לעודד את "עירוני ירושלים"? ברור שלא.
|
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 18/04/2013 : 09:21:07
|
רונן, אתה יוצא מנקודת מוצא מוטעית שמפריזה עד אימה בכוחו של הלוקאל פטריוטיזם. הרי אוהדי הפועל (או לפחות הגרעין הקשה) מייחלים להפסד של ביטר, בכל משחק שהוא עלי אדמות ריאלי או דמיוני, רכי הלב שביננו מוכנים להסתפק בתיקו מול נבחרת הגסטאפו. יריבויות הקשות ביותר הן בין שכנים. אתה מעצב זהות כאוהד בהשוואה לסביבתך הקרובה. אהדה לקבוצה מורכבת מממוצא של 60% אהבה לקבוצה שלך ו 30% שנאה ליריבה הקרובה. (זה כמובן משתנה מאוהד לאוהד). עזוב אותנו, לך תנסה לאחד את אזור עם מכבי יפו ותראה לאן תגיע. חוץ מזה, מה זה לצמצם קבוצה בינונית? במשך שנים אם לא עשרות שנים הייתה קרית שמונה קבוצה כושלת לא רק בינונית. והנה היא אלופת המדינה. אז מי אנחנו שנצמצם אותם? |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
נערך על ידי - gideon ב-18/04/2013 09:24:53 |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 18/04/2013 : 09:42:30
|
שאלה שמופנית לאוהדים של קבוצה שבכלל לא אמורים להתאחד עם קבוצה אחרת אלא פשוט להתמזג חזרה לקבוצת האם אותה הם אוהדים מילדות ,ולקשור את זה לחיבורים מוזרים כאלה ואחרים ויצירת מוטציות חסרות זהות ,פסולה מיסודה |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 18/04/2013 : 11:19:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
שאלה שמופנית לאוהדים של קבוצה שבכלל לא אמורים להתאחד עם קבוצה אחרת אלא פשוט להתמזג חזרה לקבוצת האם אותה הם אוהדים מילדות ,ולקשור את זה לחיבורים מוזרים כאלה ואחרים ויצירת מוטציות חסרות זהות ,פסולה מיסודה
! |
 |
|
|
איחודי קבוצות  |
|
|
|