פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ליגת השכונות

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ליגת השכונות
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם ליגת השכונות נושא הבא  

B.M.06 B.M.06 מנותק

56 הודעות

נשלח - 13/04/2013 :  21:06:19  הצג פרופיל שלח ל- B.M.06 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין לי כל כך מידע מה קרה בין ראשי ליגת השכונות ,לבין ההנהלה שלנו ...
אבל שרואים ששחקני ביתר ירושלים משתפים פעולה עם ליגת השכונות זה מביש .
לדעתי חיבים להפסיק כל שיתוף פעולה עם ליגת השכונות !
יש לנו מספיק אנשים איכותיים , שיכולים לעזור ולפתח את הבית ספר
לכדורגל של שי לדוגמא או אפילו להקים ארגון דומה .

"אין תנאיים לאהבה "
BRIGADE MALCHA

liav431 liav431 מנותק

106 הודעות

נשלח - 13/04/2013 :  21:34:17  הצג פרופיל שלח ל- liav431 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה בכלל לא כמו שאתה מתאר את זה
בכלל רצו להתעלל בשחקני ביטר ולהראות שאפילו כיתה ג הם לא יסיימו

וברצינות,מסכים לגמרי,חשתי עלבון שהיו שם שחקנים של המחלה
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 13/04/2013 :  23:19:39  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא צריך להפסיק שיתוף פעולה עם ליגת השכונות. פשוט כי אין כזה.
כמעט ואין מתנדבים מבין האוהדים, כמה חברי בריגדה התנדבו קצת במרכזי הלימוד לפני שנתיים ומאז זהו, השחקנים של הקבוצה הולכים לעשות עבודה מבורכת בפרויקטים אחרים אבל לא בליגת השכונות.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 14/04/2013 :  08:45:28  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Offside

כמעט ואין מתנדבים מבין האוהדים, כמה חברי בריגדה התנדבו קצת במרכזי הלימוד לפני שנתיים ומאז זהו, השחקנים של הקבוצה הולכים לעשות עבודה מבורכת בפרויקטים אחרים אבל לא בליגת השכונות.

לא על הכל צריך להתמם. נחצה פה גבול ולא במקרה.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 14/04/2013 :  09:31:22  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

ציטוט:
נשלח במקור על ידי Offside

!
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 14/04/2013 :  10:17:13  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איפה ראית היתממות?
פשוט קצת מצחיק בעיני שהוא כתב שצריך להפסיק שיתופי פעולה, כשאין ממש כאלה.
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 14/04/2013 :  11:07:40  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

[/quote]

[/quote]
מאחר ולא כולנו יודעי חן, ואתם מנהלים את הדיון הזה בפורום פתוח. זה יהיה נחמד אם תשתפו את שאר הכיתה....
מי חצה את הגבול?
למה הוא חצה אותו?
ואיפה פה התמימות?
תודה.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 14/04/2013 :  11:18:15  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
או לחילופין להעביר את הדיון לפורום השני...
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 14/04/2013 :  11:25:34  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ראשי ליגת השכונות בירושלים החליטו לשתף פעולה בבתי הספר עם בית"ר, משום מה הם חשבו שזה מועיל. כיוון הקשר עם קטמון כמעט ולא קיים ומסתכם מאבקי כוח בין לירן ולאנשי מסוימים בהנהלה הם כנראה החליטו שהם צריכים לפנות לאפיק הזה. צר לי על כך מאוד, בתור אחד מהמתנדבים הבודדים מבין אוהדי הקבוצה. מביך ומביש אבל אני מאמין הקשר הזה עם בית"ר ייפסק במהרה.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.

נערך על ידי - לאסלו צה ב-14/04/2013 11:36:50
עבור לתחילת הדף

גאסטון גאסטון מנותק

129 הודעות

נשלח - 14/04/2013 :  11:56:27  הצג פרופיל שלח ל- גאסטון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפס ג'רסי אפס
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 14/04/2013 :  11:59:44  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ראשי ליגת השכונות בירושלים החליטו לשתף פעולה בבתי הספר עם בית"ר, משום מה הם חשבו שזה מועיל. כיוון הקשר עם קטמון כמעט ולא קיים ומסתכם מאבקי כוח בין לירן ולאנשי מסוימים בהנהלה הם כנראה החליטו שהם צריכים לפנות לאפיק הזה. צר לי על כך מאוד, בתור אחד מהמתנדבים הבודדים מבין אוהדי הקבוצה. מביך ומביש אבל אני מאמין הקשר הזה עם בית"ר ייפסק במהרה.

לאסלו - אתה לא מעודכן - אנחנו במקום אחר לגמרי עם הליגה - ולכן מה שקרה פה הוא חמור מאין כמוהו

ירון
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 14/04/2013 :  12:02:44  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נחצה פה גבול!
בושה!
מביש ומעצבן!!
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 14/04/2013 :  12:22:54  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

לאסלו - אתה לא מעודכן - אנחנו במקום אחר לגמרי עם הליגה - ולכן מה שקרה פה הוא חמור מאין כמוהו

אל תדאג, חבר. אני מעודכן בהכל.

עבור לתחילת הדף

talros talros מנותק

252 הודעות

נשלח - 14/04/2013 :  12:36:08  הצג פרופיל שלח ל- talros הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גאסטון

אפס ג'רסי אפס

אין מקום להתבאטויות חסרות תוכן ועניין מסוג זה!

אני מבקש למחוק את התגובה הזו

"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי"
- דנטה אליגיירי -
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 14/04/2013 :  12:41:29  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תכלס. ג'רסי הרבה דברים, אבל אפס הוא לא. גם אם הוא טועה פה. לא במקום בכלל.

עבור לתחילת הדף
  נושא קודם ליגת השכונות נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07