משתמש |
ליגת השכונות  |
|
B.M.06
56 הודעות |
נשלח - 13/04/2013 : 21:06:19
|
אין לי כל כך מידע מה קרה בין ראשי ליגת השכונות ,לבין ההנהלה שלנו ... אבל שרואים ששחקני ביתר ירושלים משתפים פעולה עם ליגת השכונות זה מביש . לדעתי חיבים להפסיק כל שיתוף פעולה עם ליגת השכונות ! יש לנו מספיק אנשים איכותיים , שיכולים לעזור ולפתח את הבית ספר לכדורגל של שי לדוגמא או אפילו להקים ארגון דומה .
|
"אין תנאיים לאהבה " BRIGADE MALCHA |
|
liav431
106 הודעות |
נשלח - 13/04/2013 : 21:34:17
|
זה בכלל לא כמו שאתה מתאר את זה בכלל רצו להתעלל בשחקני ביטר ולהראות שאפילו כיתה ג הם לא יסיימו
וברצינות,מסכים לגמרי,חשתי עלבון שהיו שם שחקנים של המחלה |
 |
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 13/04/2013 : 23:19:39
|
לא צריך להפסיק שיתוף פעולה עם ליגת השכונות. פשוט כי אין כזה. כמעט ואין מתנדבים מבין האוהדים, כמה חברי בריגדה התנדבו קצת במרכזי הלימוד לפני שנתיים ומאז זהו, השחקנים של הקבוצה הולכים לעשות עבודה מבורכת בפרויקטים אחרים אבל לא בליגת השכונות. |
 |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 14/04/2013 : 08:45:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Offside
לא צריך להפסיק שיתוף פעולה עם ליגת השכונות. פשוט כי אין כזה. כמעט ואין מתנדבים מבין האוהדים, כמה חברי בריגדה התנדבו קצת במרכזי הלימוד לפני שנתיים ומאז זהו, השחקנים של הקבוצה הולכים לעשות עבודה מבורכת בפרויקטים אחרים אבל לא בליגת השכונות.
לא על הכל צריך להתמם. נחצה פה גבול ולא במקרה. |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 14/04/2013 : 09:31:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
ציטוט: נשלח במקור על ידי Offside
לא צריך להפסיק שיתוף פעולה עם ליגת השכונות. פשוט כי אין כזה. כמעט ואין מתנדבים מבין האוהדים, כמה חברי בריגדה התנדבו קצת במרכזי הלימוד לפני שנתיים ומאז זהו, השחקנים של הקבוצה הולכים לעשות עבודה מבורכת בפרויקטים אחרים אבל לא בליגת השכונות.
לא על הכל צריך להתמם. נחצה פה גבול ולא במקרה.
! |
 |
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 14/04/2013 : 10:17:13
|
איפה ראית היתממות? פשוט קצת מצחיק בעיני שהוא כתב שצריך להפסיק שיתופי פעולה, כשאין ממש כאלה. |
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 14/04/2013 : 11:07:40
|
[/quote]
לא על הכל צריך להתמם. נחצה פה גבול ולא במקרה. [/quote] מאחר ולא כולנו יודעי חן, ואתם מנהלים את הדיון הזה בפורום פתוח. זה יהיה נחמד אם תשתפו את שאר הכיתה.... מי חצה את הגבול? למה הוא חצה אותו? ואיפה פה התמימות? תודה. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 14/04/2013 : 11:18:15
|
או לחילופין להעביר את הדיון לפורום השני... |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 14/04/2013 : 11:25:34
|
ראשי ליגת השכונות בירושלים החליטו לשתף פעולה בבתי הספר עם בית"ר, משום מה הם חשבו שזה מועיל. כיוון הקשר עם קטמון כמעט ולא קיים ומסתכם מאבקי כוח בין לירן ולאנשי מסוימים בהנהלה הם כנראה החליטו שהם צריכים לפנות לאפיק הזה. צר לי על כך מאוד, בתור אחד מהמתנדבים הבודדים מבין אוהדי הקבוצה. מביך ומביש אבל אני מאמין הקשר הזה עם בית"ר ייפסק במהרה. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
נערך על ידי - לאסלו צה ב-14/04/2013 11:36:50 |
 |
|
גאסטון
129 הודעות |
נשלח - 14/04/2013 : 11:56:27
|
אפס ג'רסי אפס |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 14/04/2013 : 11:59:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
ראשי ליגת השכונות בירושלים החליטו לשתף פעולה בבתי הספר עם בית"ר, משום מה הם חשבו שזה מועיל. כיוון הקשר עם קטמון כמעט ולא קיים ומסתכם מאבקי כוח בין לירן ולאנשי מסוימים בהנהלה הם כנראה החליטו שהם צריכים לפנות לאפיק הזה. צר לי על כך מאוד, בתור אחד מהמתנדבים הבודדים מבין אוהדי הקבוצה. מביך ומביש אבל אני מאמין הקשר הזה עם בית"ר ייפסק במהרה.
לאסלו - אתה לא מעודכן - אנחנו במקום אחר לגמרי עם הליגה - ולכן מה שקרה פה הוא חמור מאין כמוהו |
ירון |
 |
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 14/04/2013 : 12:02:44
|
נחצה פה גבול! בושה! מביש ומעצבן!! |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 14/04/2013 : 12:22:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
ראשי ליגת השכונות בירושלים החליטו לשתף פעולה בבתי הספר עם בית"ר, משום מה הם חשבו שזה מועיל. כיוון הקשר עם קטמון כמעט ולא קיים ומסתכם מאבקי כוח בין לירן ולאנשי מסוימים בהנהלה הם כנראה החליטו שהם צריכים לפנות לאפיק הזה. צר לי על כך מאוד, בתור אחד מהמתנדבים הבודדים מבין אוהדי הקבוצה. מביך ומביש אבל אני מאמין הקשר הזה עם בית"ר ייפסק במהרה.
לאסלו - אתה לא מעודכן - אנחנו במקום אחר לגמרי עם הליגה - ולכן מה שקרה פה הוא חמור מאין כמוהו
אל תדאג, חבר. אני מעודכן בהכל. |
 |
|
talros
252 הודעות |
נשלח - 14/04/2013 : 12:36:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גאסטון
אפס ג'רסי אפס
אין מקום להתבאטויות חסרות תוכן ועניין מסוג זה!
אני מבקש למחוק את התגובה הזו |
"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי" - דנטה אליגיירי - |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 14/04/2013 : 12:41:29
|
תכלס. ג'רסי הרבה דברים, אבל אפס הוא לא. גם אם הוא טועה פה. לא במקום בכלל. |
 |
|
|
ליגת השכונות  |