פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל-כפ"ס שלב הסיכומים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל-כפ"ס שלב הסיכומים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם הפועל-כפ"ס שלב הסיכומים נושא הבא
עמוד: מתוך 3

עופר ליברגל עופר ליברגל מנותק

170 הודעות

נשלח - 13/04/2013 :  17:59:33  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עופר ליברגל שלח ל- עופר ליברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי talros

ציטוט:
נשלח במקור על ידי idans

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

סיקור אובייקטיבי ומדויק בדאבלפס:
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7315

ולעומת זאת באתר העלוב גולר (לא שזה מעניין אותנו כ"כ אבל סתם לשים לב להבדלים באיכויות, ולאתר שהמציא עלינו סיפורים סיבוב שלם) אפילו את סדר הכרנולוגי של המשחק הם לא מסוגלים לתאר, ואני לא מדבר על זה שבכלל אביעד היה מעורב במקרה.

"בדקה ה-91 שחקני קטמון יצאו להתקפה, שנעצרה בעברה. מסיבה לא ברורה, התמהמה ליעד עובד ליד הכדור. רועי הררי ניגש אליו, ומתוך כוונה כנראה לזרז אותו להמשיך במשחק דחף אותו קלות. עובד, במה שנראה לפחות מהיציע כתגובה מוגזמת בצורה ברורה הפיל עצמו על הרצפה, אך השופט קנה את ההצגה ושלף אל עבר הררי את הצהוב השני במשחק ובכך גרם להרחקתו והשאיר את כפר סבא בתוספת הזמן בעשרה שחקנים בלבד. שתי דקות אחר כך, בדקה ה-93, יצאה קטמון להתקפה נוספת, אולי האחרונה במשחק. שחקני כפר סבא הצליחו להרחיק את הכדור, אך אז השתלט עליו ליעד עובד, כדרר את דרכו אל עבר הרחבה ושחרר בעיטה מדודה לעבר הפינה הימנית הנמוכה של השער. אסף רז אמנם הצליח להגיע לכדור, אך לא למנוע את השער ואת תוצאת הסיום של המשחק: תיקו 2-2."

אח.. גולר, גולר...
אני חושב שצריך להציע חוק צנזורה על כתבים כל כך גרועים.
כמו גם על כוונים מזעזעים כמו זה שהיה אתמול.

במקום לבקר את גולר לא כדאי לברר מאיפה הכתב משיג את החומר שלו? תחשבו אנשים תחשבו!

עכשיו הם עדכנו את סדר התרחשויות, אבל כתבו את הפסקה הבאה:
"אביעד דנן התמהמה ליד הכדור, רועי הררי ניגש אליו ומתוך כוונה כנראה לזרז אותו ולהמשיך במשחק דחף אותו קלות. עובד, במה שנראה לפחות מהיציע כתגובה מוגזמת בצורה ברורה הפיל עצמו על הרצפה, אך השופט קנה את ההצגה ושלף אל עבר הררי את הצהוב השני במשחק"

יכול להיות שעובד אכן הפיל את עצמו אחרי העבירה של דנן, אני הייתי עסוק בלהסתכל על השחקן שבאמת נדחף
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 13/04/2013 :  18:14:06  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במקום להתקשקש עם הדיווח באתר זה או אחר, צריך להתמקד במשחק הקרוב נגד באר שבע:
א. בשום פנים ואופן לא לחזור על תופעת "המשחק הנסוג" (ולמי שזה מעלה אסוציאציות מעולם אחר - זה על אחריותו בלבד).
ב. לשחזר את שיטת המשחק + הלהט והמחויבות שהיו במשחק נגד עמישב: משחק ממושמע בקו האחורי ומשחק התקפי בצד השני.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 13/04/2013 :  19:21:17  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי papirus5

ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

אם יש אמת אחת, ידועה ותיקה ומוחלטת שנכונה גם לאמש היא, בונקר=אסון!

זה נכון, אבל גם בלתי נמנע.
הקבוצה מגיעה צולעת ומדדה מבחינת כשירות השחקנים לישורת הראשונה
חי אטיאס, שהיה מהמצטיינים במחצית הראושנה כילה את כוחותיו בדקה ה-40. ע"מ לתת לעוז לשחק חופשי באמצע המאמן העביר את פנסו שמאלה והורה לחי לסגור מימין. זה עבד יופי במחצית הראשונה, ולא יכל להימשך
לעוז גם נגמר האוויר, והוא היה פחות פנוי לקבל כדורים.
כל עוד שלום עקיבא מסופסל אין אופציה התקפית ראוייה שיכולה לעזור להחזיק כדור - אני מקווה שלמרות הכל, עופר יחזיר אותו לרוטציה.
ונגד עמישב זה עבד, גם כאן היו מעט מצבים ע השיוויון. הבעייה היתה שכפ"ס קבוצה טובה בהרבה וגם עם כושר גופני לא רע.
בשורה התחתונה - זה היה יותר בונקר של שחקנים שלמאמן לא היו יותר מדי תשובות להתמודד איתו

גם אם אני מניח שזה היה בונקר של שחקנים ולא של מאמן ,למאמן יש הרבה מה לעשות.אפשר היה לרענן עם שחקן שיודע להחזיק כדור במרכז(כמו שלום עקיבה למשל)ולאפשר להגנה לנוח קצת , אפשר מהקווים להמריץ אותם,אפשר לעשות.אפשר לשנות.
כל חצי שני בזמן האחרון נראה כמו הימור גדול מידי ואתמול זה כמעט ועלה לנו בעונה שלמה.
מאמן בין היתר אמור להביא לביטוי את היתרונות של הקבוצה ואיך שנראינו אתמול בחצי השני ,היה להבליט את החסרונות שלנו.

עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 14/04/2013 :  13:25:22  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי
אני זוכר שהוא שפט אותנו מול בת-ים בחוץ. מתי עוד?

כפר סבא בבית, קרית מלאכי בחוץ (תקרית סמיר-דנן), שעריים בחוץ לפני שנתיים...

בת ים העונה בחוץ (2:2) - סמיר צהוב שני במשחק והרחקה.

עם כל הביקורת לשופט הזה, איתו מעולם לא הפסדנו. בליגות הנמוכות ניצחנו ברוב המשחקים, השנה סיימנו את כולם בתיקו.
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 15/04/2013 :  01:42:21  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מוצא את עצמי כל איזה שעה (או אולי רבע שעה..)נזכר במשחק, מתגנב חזרה לתקציר, ורואה שוב ושוב את הגול של ליעד. כל פעם מחדש אני פשוט לא מאמין שהכדור הזה נכנס, ובודק שוב .
ואז אני עובר לתקציר המקוצרר של דאבלפס, ובודק גם שם שזה עדיין נכנס.
נכנס. השוער מזנק באיזו שלומיאליות חסרת תכלית מבורכת, והכדור אמנם לא מזעזע את הרשת, אבל בהחלט מזיז אותה.
טוב, נבדוק שוב..
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם הפועל-כפ"ס שלב הסיכומים נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07