פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

התרת נדר עתיק יומין

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  התרת נדר עתיק יומין
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם התרת נדר עתיק יומין נושא הבא
עמוד: מתוך 2

Levyninho Levyninho מנותק

2 הודעות

נשלח - 11/04/2013 :  20:26:47  הצג פרופיל שלח ל- Levyninho הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ערב טוב,
לפני כשבע שנים נסעתי למשחק חשוב מאוד של קבוצתי האהובה הפועל ירושלים ברמת גן, נגד הכח המקומית.
זה היה משחק קריטי וחשוב מאין כמוהו, והתכונה למשחק מאוד מזכירה לי מאוד את האווירה המטורפת של השבוע האחרון. את תוצאת המשחק ההוא אני לא שוכח- 4:0. להכח.
מאז נדרתי נדר שאני לא נוסע למשחקי חוץ של הקבוצה שלי.
העונה הרגשתי משהו מיוחד מאוד, ובתחילת העונה שיניתי את הנדר כדי להקל על הלב- אסע למשחק חוץ בתנאי שאראה הפסד בית.
לשמחתי, ולשמחת כולנו, לא ראיתי הפסד בית אחד ובודד והרגשתי שאני על קו נכון מאוד עם הנדר שעוזר למועדון לשמור על טדי כמבצר אמיתי.
אני פונה אליכם לאחר שבוע מלא בהתרגשויות וחששות ומחשבות על המשחק מחר-אני שוקל לסוע אבל לא יכול להתיר את הנדר הזה שיושב עליי.
אם אני אקבל פה מספיק תגובות חיוביות למכתב הזה, אני עולה על האוטו ונוסע מחר לכפר סבא כי אני כבר משתגע לקראת המשחק הסופר חשוב הזה, ואם רובכם תביעו התנגדות מתוך חשש לנאחס אני אשאר בירושלים ואגיע למשחק הבית הבא. פשוט אני חייב איזשהו אישור להגעה שלי מחר מאנשים שמבינים את הסיטואציה, ואני אעריך מאוד את התגובות!
תודה מראש שקראתם עד לכאן ואני מודה לכל שבחר כן להגיב.
אני מקטמון ויש עליי פזמון! מחר משחק על החייים!

יאללה הפועל

אורי לוי

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 11/04/2013 :  20:30:35  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לויניניו יקר - לך על זה !
יאללה הפועל
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 11/04/2013 :  20:44:55  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין שאלה, נתראה בכפ"ס
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 11/04/2013 :  20:46:19  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברור שתבוא! אבל לא עם החולצה שלבשת נגד הכוח.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 11/04/2013 :  20:52:55  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברוך הבא למשחקי החוץ. מחכים לך בכפ"ס!

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 11/04/2013 :  20:53:25  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תגיע.

אם נפסיד אף אחד לא יאשים אותך. בטח לא שאני והנאחס שאני גורר אחרי נמצאים בסביבה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 11/04/2013 :  20:57:20  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נדרנא לא נידרי ושבוענא לא שבועי.
אחשוב עליך בליל כיפור הבא ואבקש התרת נדר רטרואקטיבית
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 11/04/2013 :  20:58:30  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תבוא
סופי

ירון
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 11/04/2013 :  21:15:40  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

אין שאלה, נתראה בכפ"ס

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

נער קאזו נער קאזו מנותק

124 הודעות

נשלח - 11/04/2013 :  22:07:54  הצג פרופיל שלח ל- נער קאזו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שומר לך מקום לידי בגדר מחר תגיע!

על תגידו יום יבוא תביאו את היום
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 11/04/2013 :  22:13:22  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תגיע

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 11/04/2013 :  23:31:32  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בוא חבר
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 12/04/2013 :  06:35:09  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הדרך להתרת נדרים עוברת בפלפולים וקומבינות דתיות.אבי שיחיה שהיה מכור להפועל י-ם +אדם דתי,היה נשאל כיצד אדם דתי כמוהו הולך לכדורגל, למרות שיש איסור מפורש לראות כדורגל בשבת.תשובתו הייתה "מה שיש בארץ זה לא כדורגל".
אז שאלתי את אבי "הרב תחמנוב" בעניינך והוא אמר שנדרת לא להיות במשחק חוץ-אבל משחק שבו ייתרון ברור לקהל שלך איננו נחשב ע"פ ההלכה משחק חוץ.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 12/04/2013 :  07:03:16  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

הדרך להתרת נדרים עוברת בפלפולים וקומבינות דתיות.אבי שיחיה שהיה מכור להפועל י-ם +אדם דתי,היה נשאל כיצד אדם דתי כמוהו הולך לכדורגל, למרות שיש איסור מפורש לראות כדורגל בשבת.תשובתו הייתה "מה שיש בארץ זה לא כדורגל".
אז שאלתי את אבי "הרב תחמנוב" בעניינך והוא אמר שנדרת לא להיות במשחק חוץ-אבל משחק שבו ייתרון ברור לקהל שלך איננו נחשב ע"פ ההלכה משחק חוץ.

האד"מור תחמנוב, צאצו של הרב נח האגדי זצ"ל
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 12/04/2013 :  09:26:07  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

ברור שתבוא! אבל לא עם החולצה שלבשת נגד הכוח.

עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 12/04/2013 :  10:53:52  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה עוד שהמשחק נגד הכח היה כמעט בוודאות מכור ע"י שני שחקנים, וזו עילה ברורה לבטלות התוקף של נדרים.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם התרת נדר עתיק יומין נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07