פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

יאן חנוכייב

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  יאן חנוכייב
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם יאן חנוכייב נושא הבא  

oms oms מנותק

32 הודעות

נשלח - 08/12/2009 :  13:29:56  הצג פרופיל שלח ל- oms הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יאן , אתה גדול. מחכים לראות אותך במשחק בית הבא. אוהבים אותך. אוהדים.

subcomendante subcomendante מנותק

62 הודעות

נשלח - 08/12/2009 :  18:59:55  הצג פרופיל שלח ל- subcomendante הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
והנה נפתח נושא מרגש חדש.
מי אתה OMS, ומה קרבתך ל.....
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 09/12/2009 :  08:58:52  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יהיה האו. אמ. אס אשר יהיה, הוא צודק!
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 09/12/2009 :  13:36:03  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה מתאהב בקלות, הונגרי בכאילו. נקווה שיששאר נאמן אליך בטווח הארוך ולא יעזוב לכסף הגדול של מ.ס גבעת אולגה או הפועל בני זמר.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 09/12/2009 :  14:17:25  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואני חיכיתי וחיכיתי לראות מי הראשון שיעוט על משחק המילים המתוחכם של "יאן, אתה גדול", אבל כולם עמדו בפיתוי (חוץ ממני כעת, מן הסתם). הרי השחקנים קוראים בפורום...
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 09/12/2009 :  14:48:22  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנה זה שוב קורה, התשוקה הבלאש-ביקואית המוכרת לקשרים אחוריים קשוחי-מבט (ואם הם גם קווקזים, מה טוב) שוב מרימה את ראשה. זהירות, זה מדרון חלקלק, ההונגרי נוטה לאובדן שליטה עצמית בענינים האלו.

ובלי קשר, יאללה חנוכייב.
עבור לתחילת הדף

oms oms מנותק

32 הודעות

נשלח - 10/12/2009 :  08:35:34  הצג פרופיל שלח ל- oms הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום לכלם
קוראים לי עמרי ואני עובד בחוות הנוער הציוני (הבית של יאן חנוכייב בוגר חוות הנוער). הקווקזי שחקן נשמה(גולה 2) ואני שמח שהוא מקבל זמן משחק להוכיח את זה. הוא משחק כדורגל ולא מעניין אותו גשם , שלג,ולא מעניין אותו מי בא מולו.
יש לו בעיטה חזקה.
יניק,
יש לך אישור לבעוט מרגע שאתה 30 מטר מהשער.
בהצלחה
עמרי
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 11/12/2009 :  21:20:20  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חג חנוכייב שמח לכל באי הפורום!

(וזו דוגמה למשחק מילים מתוחכם!)
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם יאן חנוכייב נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07