משתמש |
עמישב - קטמון  |
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 05/04/2013 : 17:25:59
|
ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שריקת סיום בסירקין!! |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
 |
|
קטמוני מושבע
95 הודעות |
נשלח - 05/04/2013 : 18:23:50
|
היה משחק מורט עצבים אך ורק בגלל שעשינו אותו ככה. יכולנו עם טיפה ריכוז לגמור את המשחק הרבה לפני. אבל נקודת האור הענקית במשחק הזה שלא עשינו אף טעות משמעותית בהגנה והציוות של ג'וני ועזו ששיתק לגמרי את קרגולה, היה מצויין במשחק הזה. כמובן שגם הקישור ההגנתי בראשותו של פנסו שהיה פשוט נהדר לטעמי (הגנתית והתקפית), ביחד עם סמיר, היה יותר מידי עבור עמישב שלא הגיעה לאף הזדמנות במשחק.
לא לספוג גול זה הישג כביר ביחס אלינו ולי אין ספק שמזמן היינו עולים ליגה, אם הייתה לנו הגנה יותר יציבה.
בהתקפה היום סבלנו מחוסר דיוק משווע והאמת שדיי העברנו את הזמן במשחק הזה (מעין בונקר התקפי), וזה היה דיי מגעיל לראות את כל ההתחזויות הללו והעברות הזמן, אבל כנראה שרק ככה אפשר לעלות ליגה.
תיאורטית אנחנו יכולים לעלות ליגה בשבוע הבא אם ננצח את כפר-סבא, כי הם לא יסגרו את הפרש השערים וגם אם נפסיד שני משחקים (וננצח את לוד המפורקת), ואנחנו לא, אז עדיין נשאר במקום הראשון. |
נערך על ידי - קטמוני מושבע ב-05/04/2013 18:24:45 |
 |
|
קטמוני
68 הודעות |
נשלח - 05/04/2013 : 18:35:46
|
קשה להספיק להגיב לפני שבת. רק שאני מאוד גאה בחבורת הלוחמים שלנו ושיהיה אחלה שבת לכולם! קשה לשמור על הפסימיות האדומה... |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 05/04/2013 : 18:52:24
|
אני אחפור בהמשך על המשחק היום אבל הנה רעיון שאולי כדאי לאמץ, כל משחק או אולי כל חודש האוהדים יבחרו בשחקן המצטיין שלנו וזה יזכה באיזה מענק נחמד בסגנון מסך טלוויזיה שחור לבן של פוקיקום...אישית לסמיר מגיע איזה בונוס על התקופה האחרונה ובמיוחד על היום פשוט טרוף האנרגיה ומהחויבות של הבחור הזה.
יאללה הנהלה לטיפולכם. |
 |
|
ליאור955
69 הודעות |
נשלח - 05/04/2013 : 18:55:12
|
תענוג! סמיר, פנסו, ציון, שמש ובעצם כולם גדולים. שבוע הבא מלחמה! |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 05/04/2013 : 19:12:56
|
זה היה מורט עצבים הרבה יותר בגלל חשיבות המשחק מאשר בגלל איך שהוא התנהל, כי בסה"כ זה היה אחד מהאחד-אפס-ים הפחות לחוצים שהיו לנו. עמישב לא הגיעה לשום מצב ממשי, עמית לא נאלץ לעשות שום הצלה הרואית, ומלבד החשש מכדור נייח תועה, או ממלכודת נבדל שתתפספס (אבל הקוון הרחוק מאיתנו תיפקד היטב במחצית השניה), אז זה לא היה כל כך נורא. המשחק בשכונת התקווה נגד כפר שלם למשל היה יותר מלחיץ. כל הכבוד לצוות המקצועי ולכל השחקנים ששותפו על התאמת שיטת המשחק למגרש. בלי התמזמזויות בהגנה, בלי אלף מסירות בין השוער והבלמים. תמיד בוחרים את האופציה הבטוחה ביותר, גם אם זה כרוך בהעפת כדורים סתמיים מהגנה להתקפה. במשחק של היום לא היתה לי שום בעיה עם זה. מסכים לגמרי עם המושבע מעלי לגבי פנסו - הוא היה פשוט ענק, כנראה משחקו הטוב ביותר עבורנו. סמיר לצידו היה מצוין, וכך גם עזו, ג'וני, ציון ועידן. לא איכפת לי איך הגול נכנס (מזוית הצפייה המעולה שלנו זה נראה יותר שער עצמי משער של עוז), לא איכפת לי שלא הבקענו את השער השני המרגיע. באנו למקום המגעיל הזה וניצחנו בדרך היחידה שאפשר - בשיניים. קדימה לכפר סבא.
|
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 05/04/2013 : 19:17:34
|
כיף להגיב אחרי משחק כזה.. קודם כל - השחקנים באמת רצו, נלחמו והיו מאוד מרוכזים. עמישב לא הגיעו להזדמנויות ממשיות והיו עסוקים בעיקר בלכסח את עידן שמש. מה שהיה מוזר שדווקא אחרי שהרחיקו להם שחקן, הם יותר שלטו במשחק ומשום מה העדפנו לשלוח מעט שחקנים למעלה. חווית צפייה מאתגרת משהו בה הצד השמאלי של המגרש לא היה קיים מבחינתי. מנגד - הקהל הופיע בהמוניו ועודד וסך הכל אחלה אווירה ואחלה תוצאה. ועכשיו שאלת השאלות - מי קונה תיקו בכפר סבא?
|
I am City till I cry |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 05/04/2013 : 19:24:56
|
עכשיו אפשר לחזור ולהגיד את האמת היחידה והברורה (מעניין אם הייתי מעז אחרי תיקו או ח"ח הפסד)
בסופו של דבר היום הסתיים כפי שהיה צריך:ההתאחדות קיבלת את ההחלטה היחידה הספורטיבית שמותר היה לה לקבל -משחק בסירקין ואוי ואבוי אם הייתה מחליטה אחרת.בסופו של דבר המשטרה קיימה משחק שלא היה ולו סיבה אחת נורמאלית לבטלו,לא סיכון ולא נעליים ואוי ואבוי אם הייתה מכסתחת את עצמה על חשבון הספורט.ובסופו של דבר והכי חשוב והכי כיף קטמון ניצחה בלי טובות ובלי כוכביות.
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 05/04/2013 : 19:32:58
|
היום שחקני קטמון הראו שהפועל קטמון היא קודם כל קבוצה אחת - הרבה יותר מ-11 שחקנים על המגרש. וגם כבוד ותודה למאות האוהדים שהיו במשחק ועודדו ותמכו בשחקנים ללא הפסק. בקיצור - היה כיף.
והערה נוספת: משחק ממושמע מאד של שחקני הקו האחורי, שנשארו בחצי המגרש שלנו, והצילחו להדוף בקלות יחסית את נסיונות ההתקפה של עמישב, וכמובן שעשו עבודה מצויינת על קרגולה. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
דוד יוסה
211 הודעות |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 05/04/2013 : 20:30:11
|
תגידו מה היה הקטע בלהשאיר שחקן פצוע על המגרש ואולי אף להחמיר את הפציעה שלו? אני מקווה שעידן לא החמיר את המתיחה שלו עם הספרינט המטופש שלו בסיום . |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 05/04/2013 : 21:18:37
|
כל-כך מפתה להשתפך על סמיר ופנסו בהופעה נפלאה, אבל זה יהיה סוג של עוול כלפי קבוצה שלמה שבאה היום עם המון רצון ואמונה. הייתי גאה בהם עוד לפני השריקה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
קטמוני מושבע
95 הודעות |
נשלח - 05/04/2013 : 21:47:55
|
תעלומת חי אטיאס ממשיכה לרתק אותי. אותו שחקן (אם אפשר היה לקרוא לו כך בחודשים האחרונים) ששיחק על תקן שחקן מחליף במשך מחזורים ארוכים, ושלרוב יותר קילקל מאשר תרם במשהו, נראה ב340 מעלות (נתתי לו פור של 20 מעלות ששם שוכן לו בשיבה טובה אבולעפיה) יותר טוב.
פתאום הוא נלחם ויורד לגליצ'ים ורץ בלי הפסקה (שוב-ביחס אליו) ומשחק עם המון שכל בהנעת הכדור, ומנהל את המשחק כמו שצריך ובצורה אחראית.
אחרי שהוא יצא, אני מניח בעקבות כך שהוא התעייף, ונכנס במקומו ליעד עובד (לא מצא את מקומו במגרש), חלה ירידה ברמת המשחק שלנו. אני מקווה שיישארו לו אנרגיות חיוביות כאלו גם במשחק הבא, כי אז הסיכויים שלנו לנצח יגדלו בצורה משמעותית. וגם אם לא, אז נקווה ששלום עקיבא יחזור מהנפטלין כמו שצריך..אחד מהם יהיה צריך להתעלות, כדי שניתן פייט ראוי לכ"ס... |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 05/04/2013 : 22:26:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
טקסטים חלשים, קו עלילה בעייתי בלשון המעטה, בדיחות ירודות ומוזיקה בלתי-חוקית. מורגש חסרון של בעל בית. לא לשמוע אלא אם אתם באמת אוהבים את הפועל וממש רוצים ניצחון מחר
http://katamon.co.il/news.asp?id=1245
שוב הוכיח את עצמו: פודקסט טוב = ניצחון.
|
 |
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 06/04/2013 : 00:13:01
|
מיטב המוחות עובדים כעת כדי לייצר פוד שלישי ברצף לקראת כפ"ס.. רעיונות וראיונות יתקבלו בברכה |
 |
|
עמישב - קטמון  |
|