משתמש |
הפועל - קריית גת  |
guprxy
159 הודעות |
נשלח - 30/03/2013 : 21:44:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עילי
אתם שוכחים איך חי שיחק כל העונה - זוועה.
חי שיחק זוועה כל העונה? איך יש לו 15 בישולים??? |
 |
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 30/03/2013 : 22:55:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי oferst
חי שיחק זוועה כל העונה? איך יש לו 15 בישולים???
יש לו 6 בישולים. |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 31/03/2013 : 00:55:07
|
אתמול עבד בלי שלום עקיבא, שבוע הבא לא. אם יש שחקן שהוא אקס פקטור מובהק זה שלום וחבל שמאמן כמו עופר שוב לא יודע לנצל שחקן עם יכולות כל כך גבוהות שמרוויח ימבה כסף בקבוצה כל כך קטנה אתם שוכחים איך חי שיחק כל העונה - זוועה. שלום צריך לחזור להרכב אפילו אחרי נצחון בלעדיו
חי אטיאס שחקן עם פוטנציאל ענק. היתה לו תקופה גרועה אבל הוא פתח טוב את העונה ועכשיו נראה ששוב הוא בכושר טוב. גם לשלום יש פוטנציאל גדול. בנקודה הזאת הייתי סומך על עופר - שנתן צ'אנס גדול לשלום - שיידע מי מהשניים מתאים יותר. לחי יש ניידות שליד עוז היא דבר מועיל והכרחי. סטאטיות היא רעה חולה המוכרת לנו היטב משנה שעברה, וגם שי וגם עוז לא עושים המון תנועה בלי כדור. |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 31/03/2013 : 09:14:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610 [br בהגנה כזו מסננת אין מצב שאנחנו מנצחים את המשחקים הבאים שיש בהם את קרגולה, אלעד כן ועוד.
http://www.goler1.co.il/article/4688 ("אלעד כהן סיים את דרכו בכפר סבא")
נשמע (ומנוסח) כמו מתיחת 1 באפריל מוקדמת. בכל מקרה, היריבה שלנו כרגע היא עמישב. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
guprxy
159 הודעות |
נשלח - 31/03/2013 : 09:35:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
יש לו 6 בישולים.
יש לו 10 רק בסיבוב הראשון |
 |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 31/03/2013 : 09:38:17
|
כמו שציון שחקן רע. .. יש דברים שלא שווים תגובה |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 31/03/2013 : 20:02:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
אתמול עבד בלי שלום עקיבא, שבוע הבא לא. אם יש שחקן שהוא אקס פקטור מובהק זה שלום וחבל שמאמן כמו עופר שוב לא יודע לנצל שחקן עם יכולות כל כך גבוהות שמרוויח ימבה כסף בקבוצה כל כך קטנה אתם שוכחים איך חי שיחק כל העונה - זוועה. שלום צריך לחזור להרכב אפילו אחרי נצחון בלעדיו
חי אטיאס שחקן עם פוטנציאל ענק. היתה לו תקופה גרועה אבל הוא פתח טוב את העונה ועכשיו נראה ששוב הוא בכושר טוב. גם לשלום יש פוטנציאל גדול. בנקודה הזאת הייתי סומך על עופר - שנתן צ'אנס גדול לשלום - שיידע מי מהשניים מתאים יותר. לחי יש ניידות שליד עוז היא דבר מועיל והכרחי. סטאטיות היא רעה חולה המוכרת לנו היטב משנה שעברה, וגם שי וגם עוז לא עושים המון תנועה בלי כדור.
יופי של תגובה. |
I am City till I cry |
 |
|
עילי
139 הודעות |
נשלח - 31/03/2013 : 21:49:25
|
אתם אמיתיים? הגעתי ל90 אחוז מהמשחקים השנה, אני לא זוכר משחק אחד טוב של חי, אולי חוץ מה5:2 מול כפר יונה (נראה לי). ואם אני עיוור אז גם עופר עיוור? סתם השחקן ירד לספסל באופן קבוע? לעומת זאת שלום עקיבא עם רגל שמאל מפחידה - כל קרן היא איום וכל בעיטה חופשית.
|
 |
|
הפועל - קריית גת  |
|