משתמש |
הפועל - קריית גת  |
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 29/03/2013 : 18:27:08
|
לעופר מגיעות מחמאות על ההרכב הנכון ואומץ הלב בחילופים שעשו את ההבדל. welcom back, עידן שמש. משחק גדול! עוז גם במשחק בינוני עושה את ההבדל. שי הנהיג, נלחם, ובישל מעולה. חי אטיאס היה מצויין. גם איסלאם. סמיר היה לוחם ונייד אבל פחות חד מהרגיל. מז"ט. פנסו מעולה. נותן תמיד שילוב של ראיית משחק ולחימה בלתי מתפשרת. דנן היה מצויין במחצית הראשונה. בעיקר בצד ההתקפי. ציון ממשיך את העונה הטובה והיציבה שלו. ג'וני נלחם ועשה את שלו, למרות כמה התקפי לב שגרם ביציע.
וההגנה. מה אפשר לאמר? כבר אי אפשר להאשים את עופר שניסה את כל הפרמוטציות האפשריות. כנראה שאנחנו צריכים את עידן בכושר טוב כדי להבקיע מספיק שערים ולחפות על הטעויות. |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 29/03/2013 : 18:30:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גולה נעמן
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
לגבי ההגנה ישנן 2 אופציות חלופיות למצב הקיים:
1.לשחק עם קו אחורי של 3 מאחורי קישור מעובה של 5. 2.פרסונאלית להזיז את דנן לעמדת הבלם ולהעלות את אזרזר ,לפחות תהיה תמיכה בהתקפה ודנן שחקן אגרסיבי יותר מג'וני ומהיר יותר מיוסי.
קופיקו (eupheu באותיות בעברית) אתה חופר!
סחתיין על הפענוח זכית במעדר. |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 29/03/2013 : 18:47:55
|
ברוכים השבים חי, עידן ואביעד. בשביל זה אתם בהפועל.
בכלל, משחק טוב של כל הקבוצה. זה כנראה ההרכב שצריך לפתוח. עצבנה אותי הרגשה של זלזול במצב 2:0, שזה הכי לא מתאים לקבוצה שמנסה לצאת ממשבר, וחטפנו על זה.
מצד שני, הקבוצה הראתה המון אופי במצב של 2:2. גם הקורה. נצטרך את האופי הזה מול עמישב. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 29/03/2013 : 18:51:53
|
ברכות לליעד עובד שהביא היום נקודות במו רגליו עם גליץ מטורף על שחקן שרץ לבד את כל המגרש מול האין קישור אחורי והגנה שלנו. ותודה לשי אהרון על שלושה בישולים והיותו מלך העולם. ואיזה כיף שהרווחנו שוב את עידן וחי. ההתקפה תצטרך להביא לנו את העלייה הזו. |
נערך על ידי - שלומי מלכה ב-29/03/2013 18:52:46 |
 |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 29/03/2013 : 18:54:14
|
שני עניינים: 1) פעם הראשונה העונה שהייתי מבסוט מכמות הקהל ביציע, היו למעלה מ-1500 לדעתי. 2)במחצית השניה עליתי ליציע שמעל האוהדים של קרית גת, לראות את הגולים. בטריבונה הזו היו מפוזרים בחופשיות מאות בסיסי מתכת למושבים לא מחוברים לכלום, מוטות ברזל באורך שני מטר, וערימות של פסולת פרזול. פדיחה מטורפת של מי שדואגים להחרים לנו בקבוקי שתיה בכניסה, ומכניסים אותנו לאצטדיון מלא בכזו תחמושת קטלנית. יש להתאחדות לכדורגל מזל גדול שזה כולה אנחנו, האוהדים הנחמדים ביותר ביקום, ולא מקהלת "אפרוחי כהנא" של היציע המזרחי ... |
 |
|
קטמוני מושבע
95 הודעות |
נשלח - 29/03/2013 : 19:17:22
|
השינוי הגדול במשחק היום היה חי אטיאס במקום שלום עקיבא, שגרם לזה שכובד המשחק שלנו עבר מהאגפים לכיוון האמצע. באמצע שי, חי אטיאס, עוז, עידן שמש וכמובן פנסו הנהדר וסמיר (הפסיד יותר מידי קרבות באמצע) לחצו בלי הפסקה את ההגנה והקישור של קרית גת, חטפו כדורים וגרמו לזה שקרית גת מיעטו להתקיף (מה שלא הפריע להם לעקוץ). גם דנן בלט היום יותר בגלל שהוא ושלום לא עובדים טוב ביחד באגף. אבל למיטב זכרוני הגול הראשון של קרית גת היה שוב מהאגף של אביעד שלא כיסה היטב את השחקן שפרץ שם.
ג'וני נלחם כמיטב יכולתו, ואני חושב שהוא צריך לפתוח במרכז ההגנה ואם לא אז ליעד עובד צריך לקבל את ההזדמנות-הוא גם טכני, גם נלחם וגם עם ראיית משחק יפה. מילה טובה גם לחן מנצורי שנכנס בסוף ועשה פעולות חיוביות למדי והוכיח שגם הוא ראוי ליותר מהזדמנות נדירה פה ושם.
אני חושב שזה היה המשחק הכי טוב שלנו מתחילת השנה, מול קבוצה טובה מאוד לליגה הזאת ועם המון המון הזדמנויות ומצבים שהשוער שלהם הציל פעם אחר פעם (ועדיין אשם בשני גולים). אם נמשיך ביכולת הזאת, אין לי ספק שנעלה..
|
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 29/03/2013 : 19:30:44
|
לפני שאני מקלקל את השמחה: כפיים לקרית-גת! גם שחקו טוב (מהטובים שראינו בטדי, הרבה שחקנים מפתיעים כולל השוער גלזר), גם שיחקו ספורטיבי, וגם לא הסתגרו אחרי השיויון (מה שאולי עלה להם במשחק).
עכשו לעניין: שמחה מטורפת, משחק לחימה והקרבה אבל אבל בכלל לא שיחקנו טוב. הגנה לחוצה ושוגה הרבה (אולי בגלל השבועות האחרונים?), קישור לא יצירתי, עוז רדום כבר כמה זמן, לא נכון היה לפתוח בלי עקיבא, הוא היה חסר מאוד, וכשהגיעו החילופי להוציא את פנסו שהיה מהבולטים?
מצד שני אביעד דנן! איזה תנועה בלי כדור! לדעתי הוא שרף קילומטרים ולא קיבל כמעט כדורים. זה ממש נראה כמו חרם... כל פעם שהוא קיבל כדור קרה משהו טוב
בקיצור, תוצאה משמחת וכבוד על ההקרבה. עידן שמש, אביעד דנן, ויותם פנסו היו מצוינים. אבל משהו לא מספיק חד, קצת אנוכי ומסתבך, בהובלת הכדור.
וחוץ מזה שבת שלום, חג שמח, ומימונה כיפית לכולם
|
 |
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 29/03/2013 : 19:49:53
|
אכן משחק טוב אבל לא הכי טוב העונה. גם לא חושב שביכולת הזו נוכל לנצח את שאר המשחקים. שיחקנו היום מול קבוצה טובה שלא הסתגרה בבונקר אבל היתה חסרה את החלוץ הכי טוב שלה. סוף סוף היתה לחימה של כל הקבוצה וגם לא נסוגנו לאחור לאחר השערים. משיכת השחקנים של היריבה להגנה שלנו ומשחק של כדורים ארוכים לשמש הוכיחו את עצמם כיעילים, אבל לא כל ההגנות יאכלו את הלוקש הזה ולא בכל מגרש אפשר יהיה להנות מזה. נקודת התורפה שלנו היתה ונשארה ההגנה, לצערי אנו אומרים זאת כל העונה ולכן התפלאנו שבפגרה לא צורף בלם למרות ההערות שלנו לעופר, כעת זה מאוחר מדי. הפתרון באמת יכול להיות הסטה של אביעד במקום אבולעפיה, והכנסת אזרזר לאגף השמאלי, לחילופין אפשר ואולי גם צריך לעבות את הקו האחורי ולעבור למערך עם מגן נוסף שיחפה על האיטיות שלנו וככה יכוסה יותר שטח, בהגנה כזו מסננת אין מצב שאנחנו מנצחים את המשחקים הבאים שיש בהם את קרגולה, אלעד כן ועוד.
|
 |
|
bony
62 הודעות |
נשלח - 29/03/2013 : 19:50:28
|
כל הכבוד לשחקנים על הלחימה. כולנו ראינו שההפסד לשעריים צרם להם. משחק מעולה לדנן (פורח ללא עקיבא), שמש וחי. הרווחנו אותם לישורת האחרונה. ותודה לשי שניצח על המקהלה.
|
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 29/03/2013 : 21:04:12
|
מה עם מילה טובה לקהל? אחרי הרבה מאוד זמן נוכחות מרשימה בזמן שריקת הפתיחה, עידוד יפה לאורך המשחק... רק שנמשיך ככה |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 29/03/2013 : 21:36:14
|
חי היה מספר אחת על המגרש היום. לא יודע איפה ראיתם את אביעד מצטיין, אמנם היו לו פעולות טובות בהתקפה אבל הוא לא מפסיק לעשות חורים בהגנה עידן חזר לכושר וזה הדבר שאנחנו הכי צריכים כרגע. החלטה נכונה של עופר להעלות את חי במקום שלום, חי הרבה יותר מחובר למשחק של הקבוצה וגם מראה יותר מחוייבות. עוז במשחק חלש יחסית, אבל עדיין הביא את השער נצחון, פנסו טוב מאד, סמיר משתולל קצת יותר מדי.
חייבים שינוי בהגנה, חייבים, זה כבר בלתי נסבל, כל משחק 2 גולים, או לעלות עם ההגנה שסיימה את המשחק היום או לשים את ניסים בשמאל ואביעד בלם, זה פשוט לא הולך ואנחנו נשלם על זה.
ומשפט לסיום: שחקן שלי, אני כמו שיכור. |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 29/03/2013 : 21:51:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
חי היה מספר אחת על המגרש היום. לא יודע איפה ראיתם את אביעד מצטיין, אמנם היו לו פעולות טובות בהתקפה אבל הוא לא מפסיק לעשות חורים בהגנה עידן חזר לכושר וזה הדבר שאנחנו הכי צריכים כרגע. החלטה נכונה של עופר להעלות את חי במקום שלום, חי הרבה יותר מחובר למשחק של הקבוצה וגם מראה יותר מחוייבות. עוז במשחק חלש יחסית, אבל עדיין הביא את השער נצחון, פנסו טוב מאד, סמיר משתולל קצת יותר מדי.
חייבים שינוי בהגנה, חייבים, זה כבר בלתי נסבל, כל משחק 2 גולים, או לעלות עם ההגנה שסיימה את המשחק היום או לשים את ניסים בשמאל ואביעד בלם, זה פשוט לא הולך ואנחנו נשלם על זה.
ומשפט לסיום: שחקן שלי, אני כמו שיכור.
מצטרף להערה על דנן ,משחק בנוני מאוד שלו היום. |
 |
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 29/03/2013 : 21:59:06
|
אמרו כבר הכל לפניי על משחק ההגנה שלנו ובב"ז זה ממש מדאיג ומתכון בטוח לחוסר יכולת לעלות אם במשחק טוב שלנו(בת -ים) אנחנו סופגים שניים ומוציאים תיקו .בעוד משחק טוב שלנו (היום( אנחנו סופגים כמעט 4 שערים( שניים קלילים +משקוף + פסילת שער) ובמשחק רע (שעריים) מובסים. כמה אפשר למשוך את זה??? הבעיה שבאמת ניסו כבר הכל ואנחנו בסוף העונה,נתפלל לנסים כמו היום.
|
 |
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 29/03/2013 : 22:04:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
אמרו כבר הכל לפניי על משחק ההגנה שלנו ובב"ז זה ממש מדאיג ומתכון בטוח לחוסר יכולת לעלות אם במשחק טוב שלנו(בת -ים) אנחנו סופגים שניים ומוציאים תיקו .בעוד משחק טוב שלנו (היום( אנחנו סופגים כמעט 4 שערים( שניים קלילים +משקוף + פסילת שער) ובמשחק רע (שעריים) מובסים. כמה אפשר למשוך את זה??? הבעיה שבאמת ניסו כבר הכל ואנחנו בסוף העונה,נתפלל לנסים כמו היום.
או שנתפלל לנסים אזרזר |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 29/03/2013 : 22:35:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
חי היה מספר אחת על המגרש היום. לא יודע איפה ראיתם את אביעד מצטיין, אמנם היו לו פעולות טובות בהתקפה אבל הוא לא מפסיק לעשות חורים בהגנה
ומשפט לסיום: שחקן שלי, אני כמו שיכור.
מצטרף להערה על דנן ,משחק בנוני מאוד שלו היום.
מצטרף. הגול הראשון באשמתו הישירה |
 |
|
הפועל - קריית גת  |
|
|
|