משתמש |
מששי לששי 08/03 14:00 קטמון ביפו  |
גולה נעמן
13 הודעות |
נשלח - 09/03/2013 : 23:06:32
|
לסיכום: התכתבות די מביכה על המשחק ועל המאמן של אוהדים מפונקים וכפויי טובה שלא מבינים דבר וחצי דבר בכדורגל.
אם מישהו מהקבוצה קורא כאן, התנצלותנו הכנה. הרוב השפוי יושב מול המסך ושותק.
יאללה יאללה, לנצח את בת ים. |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 09/03/2013 : 23:14:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גולה נעמן
לסיכום: התכתבות די מביכה על המשחק ועל המאמן של אוהדים מפונקים וכפויי טובה שלא מבינים דבר וחצי דבר בכדורגל.
יאללה יאללה, לנצח את בת ים.
הלוואי ובכל קבוצה היה דיון כזה של האוהדים. החלק הארי של הדברים שנכתבו באשכול הזה מאז יום שישי היו נכונים וענייניים ונכתבו בצורה מכובדת ומתוך דאגה אמיתית. אני דווקא מאד מקווה שהדברים שנכתבו יובאו לידיעת עופר והצוות המקצועי |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 09/03/2013 : 23:26:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גולה נעמן
יאללה יאללה, לנצח את בת ים.
עדיף היה אם לא היית כותב את זה. יאללה יאללה תכתוב למי שמתרשם מהחארטות שלך. לא יודע מי אתה, אבל יש גבול לכל תעלול. אל תתנצל בשם אחרים, מקסימום בשמך. היה פה דיון מכובד, גם אם לא על הכל היו הסכמות. מישהו הפנה את תשומת לבי שאתה כנראה טרול. אני מקווה בשבילך, כי אם אתה לא טרול, אתה אידיוט שחושב שהוא יותר טוב מאחרים. |
נערך על ידי - קראנקו ב-09/03/2013 23:43:54 |
 |
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 10/03/2013 : 00:19:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
הפאניקה פה מוגזמת בצורה בלתי סבירה.
נכון שעופר טעה אתמול בגדול ונכון שהקבוצה לא נראית טוב כבר כמה משחקים, אבל תרגעו.
אנחנו מקום ראשון, 3 נקודות ממקום שני ומראים עד עכשיו המון אופי (שזה בדיוק מה שהיה חסר לנו בשנה שעברה).
שבוע הבא זה המבחן של עופר והקבוצה, לראות איך מתמודדים עם ההפסד הראשון, אם אנחנו מנצחים לא קרה כלום שהפסדנו אתמול.
אם היינו בתחילת העונה או באמצע אז יתכן והיית צודק שאין מה להלחץ אך אנחנו במאני טיים של העונה וזה רק ילך ויהיה קשה יותר. אם לא נתעורר עכשיו זה עשוי להיות מאוחר מדי. תחשוב שלקחנו רק 6 נקודות בלבד !!!מתוך 15 אפשריות ב 5 המשחקים האחרונים. תזכור כמה פעמים העונה ניצלנו בזכות השוער שמש, קח בחשבון 10 תוצאות תיקו מתוך 22 משחקים כל זה מעיד שיש כאן בעיה. למזלנו אין מי שינצל את זה ויפתח פער וישאיר אותנו מאחור כמו שקרה לצערי בשלושת השנים שהיינו בליגה א. ואם ניזכר בשנה שעברה נגלה שגם אז יצאנו בתיקו ואפילו הפסדנו ובכל זאת שרדנו עוד מחזור ועוד מחזור במקום הראשון השני, קצת פ]ה קצת שם ופתאום הגיעה הקריסה וברחה לנו הליגה, לצערי זה מתחיל להראות ככה וחובתנו היא לעורר את המערכת ולדאוג שזה לא יקרה. תזכור שזה שאתה פרנואיד לא אומר שמישהו לא באמת רודף אחריך, אז בואו נתעורר לפני שרק בעוד תיקו או שניים נבין שאנו במשבר חמור. |
 |
|
ארמדיל
271 הודעות |
נשלח - 10/03/2013 : 09:13:41
|
יש דרכים לדרבן אוהדים לעודד, ויש דברים אחרים. לי אישית אין הרבה דברים שמוציאים את החשק לעודד - אני ממשיך לשיר גם בחילופים הגנתיים וגם כשיש קללות ביציע או מכות על המגרש. אבל אין משהו שמוציא לי את החשק לעודד כמו אוהד שמפמפם לך מוסר במשך מחצית שלמה, בצעקות ועלבונות, שאתה לא אוהד מספיק טוב וכו', וכל זה בגלל שבדיוק לא שרת את שתי המילים שאתה לא מכיר מהבית השני של העידוד או בגלל שאתה לא צורח בדציבלים כמוהו. אם זה גורם לאוהדים מסוימים להרגיש יותר טוב עם עצמם, או שהם האוהדים הכי טובים בישראל, או שהם גיבורי-על באופן כללי - שימשיכו. אם הם המטרה האמיתית היא לשפר את העידוד - שימצאו דרך שפויה לעשות את זה.
|
--- Homo Sapiens Non Urinat In Ventum |
 |
|
שאלתי
22 הודעות |
נשלח - 10/03/2013 : 13:24:20
|
מתנהל כאן דיון מאלף בשאלה האם אנחנו צריכים להתעורר בעקבות ההפסד בחולון או שאולי בעצם אנחנו יכולים להישאר מנומנמים. אז בתור בנאדם שמאוד אוהב לנמנם אני לא בדיוק מבין ממה אני אמור להתעורר? ובעיקר איך בדיוק אני אמור לעשות את זה? שום דבר הרי לא ישנה את העובדות: יש לנו מאמן שמרן שמביא תוצאות טובות, יש לנו אוהדים מופלאים ומרגשים (שחלקם כנראה באמת מעדיפים להישאר בבית בזמן האחרון) ויש לנו קבוצה לא רעה בכלל שמובילה את הטבלה כבר לא מעט שבועות. וכל מה שיש לנו בחיים הרי זה בת ים בשישי (ולמרות ששלום עקיבא לא היה מבקיע גול גם אם היינו משחקים 170 דקות, ולמרות שאני באופן אישי חושב שמאז שחי אטיאס סופסל התחלנו לאבד נקודות יותר מהר ממה שלוקח לרון עמיקם לכתוב 72 תגובות מוזרות ומרגיזות), זה לא באמת משנה אם ניקח ספידים או נחרופ, העיקר שנהיה שם בדיוק בזמן. ובאדום. |
 |
|
אדום החזה
133 הודעות |
|
הדוב האדום
513 הודעות |
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 10/03/2013 : 14:18:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ארמדיל
יש דרכים לדרבן אוהדים לעודד, ויש דברים אחרים. לי אישית אין הרבה דברים שמוציאים את החשק לעודד - אני ממשיך לשיר גם בחילופים הגנתיים וגם כשיש קללות ביציע או מכות על המגרש. אבל אין משהו שמוציא לי את החשק לעודד כמו אוהד שמפמפם לך מוסר במשך מחצית שלמה, בצעקות ועלבונות, שאתה לא אוהד מספיק טוב וכו', וכל זה בגלל שבדיוק לא שרת את שתי המילים שאתה לא מכיר מהבית השני של העידוד או בגלל שאתה לא צורח בדציבלים כמוהו. אם זה גורם לאוהדים מסוימים להרגיש יותר טוב עם עצמם, או שהם האוהדים הכי טובים בישראל, או שהם גיבורי-על באופן כללי - שימשיכו. אם הם המטרה האמיתית היא לשפר את העידוד - שימצאו דרך שפויה לעשות את זה.
מעניין לשמוע, לא ברור לי מה בדיוק מעליב אותך ומוציא לך את החשק לעודד. האם זה שמישהוא עומד עם הפנים לקהל ושר כדי שמי שלא יודע את המילים יוכל לקרוא שפתיים ולהיצתרף לשיר מעליב אותך? או זה שמנסים לגרום לעוד אנשים לעודד על ידי קריאות כמו "יותר חזק" "לא שומעים אותכם" האם זה מעליב אותך? אני שואל כדי לנסות להבין בלי שום תיפה של ציניות. |
avanti livorno
|
 |
|
טוטח
641 הודעות |
|
מששי לששי 08/03 14:00 קטמון ביפו  |
|