פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מששי לששי 08/03 14:00 קטמון ביפו

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מששי לששי 08/03 14:00 קטמון ביפו
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מששי לששי 08/03 14:00 קטמון ביפו נושא הבא
עמוד: מתוך 9

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 08/03/2013 :  21:10:39  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

רוצה גם להגיד משהו. הייתי אומר את זה גם במקרה של הפסד: שאפו!
על ההתנהגות המופתית.
על זה שאתם דופקים כרטיס בכל משחק.
על זה שנתתם גם לקהל שלנו בוסט שהרים אותו.
על זה שעמדתם ועודתם את הקבוצה אחרי הפסד.
ועל זה שמחאתם כפיים גם לקהל שלנו.
וגם על זה שרובכם באתם בזמן (חוץ מההסעה), והבאתם כסף קטן ושברתם כמובן את שיא מכירת הכרטיסים לקהל חוץ בחולון, וסייעתם לקביעת שיא מכירה במשחק ליגה.

מאחל לכם מכל הלב לעלות ליגה העונה.

תודה טוטח על המחמאות.
באמת הקבוצה הטובה ניצחה.

שיהיה בהצלחה גם לכם.
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 08/03/2013 :  21:34:48  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ילוביץ

שלומי דנינו אחי,

קורה שמפסידים .. מסכים אבל אנחנו כבר תקופה לא נראים טוב והיום גם לא היה מזל..הפסדנו..אי אפשר לנצח כל העונה - סבבה..אבל נורה אדומה צריכה להדלק.המזל שהצמרת עושה תוצאות לא טובות ולא מנצלות את הטעויות שלנו.

עם השאננות הזאת בעוד שלושה מחזורים נמצא את עצמנו במקום שני ומעטה...
עופר הלך על תיקו - רע מאוד . צריך לעלות כל משחק עם ניצוץ בעיניים ורעל בכל הגוף ולרצות לנצח במיוחד שאנחנו עכשיו בסדרת משחקים קשה מול הצמרת ..

אני לא רואה מה רע כלכך בלחץ על המערכת..לחץ יכול לתת יותר מחויבות ויותר מלחמה על ההרכב.
בגדול אני חושב שאנחנו כן קבוצה לוחמנית אבל יש רגעים בהרבה משחקים
שאני לא מבין איך אנחנו כלכך מצליחים עד עכשיו.
וזה מדהים!
והלואי וכבר נעוף מהליגה הזאת .

ובנושא הקהל...מאוד מסכים עם החבר'ה שאומרים שלא מעודדים מספיק..
אין מה לעשות זאת עובדה..
במיוחד בטדי שמגיעים 15 איש בגוש המעודד בשריקה..
גם את עצמנו צריך לבקר ולהשתפר לקראת המשחק הבא.
אני מוריד בפני החבר'ה של הבריגדה את הכובע שעושים עבודה נאמנה ולפעמים שחורה יש להגיד.

אין לי שום בעיה עם לחץ על המערכת.. ההיפך, אך לרוב זה צריך לבוא בשלב שמתחילים לאבד את הראש. שנה שעברה לדוגמה היה צריך לתת לחץ אחושרמוטה (סליחה על הקללה איתן)... ולא לשתוק לאור שמונה הפסדים רצופים. אבל כרגע, אנחנו לא שם. זה עוד רחוק.. אנחנו עם הפסד ראשון העונה, עדיין מקום ראשון. הפסדנו לקבוצה שהיום הייתה טובה יותר, לא קרה כלום. אם נפסיד שבוע הבא אז אפשר להלחיץ את המערכת, אבל בוא ניתן לה קודם לנסות לתקן ללא לחץ.
ואיתן, אם יש משהו שאני סולד ממנו זה אוהד שמלמד אוהד אחר איך להתנהג ומה לעשות ו/או לא לעשות. לא חייבים כל הזמן לעשות רעש מכלום. היה איזה מקרה קטנטן קטנטן בהפסקה. קרה, יכול להיות שהקהל שלנו אשם, אז מה? קרה, נגמר, הלאה.. חלאס עם לנסות לחנך אנשים.. אנשים כאן חמורים גדולים ויודעים לדאוג לעצמם..
עבור לתחילת הדף

ערן כהן אמין ערן כהן אמין מנותק

9 הודעות

נשלח - 08/03/2013 :  22:37:57  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של ערן כהן אמין שלח ל- ערן כהן אמין הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים אני לא מבין למה אתה אומרים שקטמון שיחקה משחק פחדני. עליתם עם שני חלוצים ושני קשרים יצירתיים. זה לא הרכב פחדני . יפו סגרו אתכם מצוין , זה משחק ההגנה הכי טוב שהקבוצה הציגה מזה כמה שנים. החלוצים שלכם שותקו והפסדתם בכל קרב על כדור באמצע. ככה אי אפשר לנצח.
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 08/03/2013 :  22:43:00  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

תפסיקו להיות קהל של כוסיות, ולהילחץ מכל תגרה מסכנה שיש עם אוהדים יריבים.

הכי צבוע, זה שאותם מתחסדים שמיד קופצים ו"מרגיעים" עלק את הרוחות - הם אלו שמתחיל המשחק עומדים (במקרה הטוב, במקרה הרע יושבים) בשקט ולא מעודדים.

מילה נוספת על רוב הקהל - תתחילו לעודד כבר...אנחנו נראים רע. כמות זה לא תירוץ, צריך לפתוח ת'פה!

לא קהל של כוסיות ולא נעלים. קהל נורמלי שבא לראות כדורגל ולא ללכת מכות. מי שרוצה ללכת מכות שילך לכיכר החתולות שם בטוח ימצא את מי לכסח. מי שבא לכדורגל צריך לקחת בחשבון הרבה מתח ועצבים בעיקר אם הוא אוהד הפועל ירושלים, ומי שלא עומד בכך וצריך לפרוק את המתח שלו בקללות ואלימות כנראה שהוא צריך לבחור ספורט אחר... לא יודע שמעתי בבבלט אין מתח. וכדאי שנתחיל להתעסק בקבוצה שלנו ובעצמנו, תפסיק להתחייס לכאלה שבכוונה מנסים להדליק אותך. אל תהיה עדין נפש, קיללו אותך אז אתה צריך להראות מי פה הגבר, גברים אמיתיים לא באמת מתנהגים ככה.

למשחקים שלנו מגיעים הרבה ילדים נשים ותסם אנשים טובים שרוצים לראות כדורגל, היום במריבה הזו שהייתה במחצית, היו ילדים קטנים ליד הגדר שנבהלו מאד אחדים בכו ואחד ביקש מהאמא שלו ללכת הביתה (לדעתי משפחה של אחד השחקנים). אלה האוהדים שאתה רוצה שיגיעו למשחקים של הקבוצה??? ככה נמלא את טדי או כל איצטדיון אחר? ככה תחנך את דור ההמשך להגיע למשחקים, להצטרף לגוש המעודד ולהיות חלק מהקבוצה???? אני בטוח שאת הילד הזה שבכה ורצה ללכת הביתה כבר לא נראה יותר במשחקים ובצדק.

איתן אתה מגזים נכון יש אנשים אם מזג חם (אני בין הבולטים בניהם ) אבל להשוות אותנו לביתר לומר שאנחנו באים למגרשים בשביל לחפש מכות ולכסח אנשים תאמין לי שלא הייתי עושה את כול הנסיעות האלה בשביל זה וכן מותר לי לקלל מישהו שיושב עלי ומקלל אותי כול המחצית גם אם הוא בן 80 אף פעם אבל אף פעם לא התחלנו מכות ולא התחלנו לקלל ולריב אם אנשים סתם וכן הרבה מהאוהדים שבוא " להפריד " רק חיממו את האווירה והליטו את היצרים
עבור לתחילת הדף

Tziki Tziki מנותק

145 הודעות

נשלח - 08/03/2013 :  23:03:19  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של Tziki שלח ל- Tziki הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עולים לכל (כל!!) משחק בשביל לנצח.
אם עולים בשביל תיקו או עושים בונקר זה אותו הדבר וזה לוזריות.
אפשר לחשוב שאנחנו לא מכירים את הליגה הזו.
השופטים גרועים, קל לקנות\לאיים\להשפיע עליהם ואותם.
המחירים של לקנות משחקים ושחקנים (וקבוצות) הם מגוחכים.
עולים בשביל לנצח כל משחק!!!!! רק ככה ההימורים יהיו על הפלייאוף ולא עלינו!!! אין לנו שם כוח!! להיפך!!
אנחנו צריכים לעלות לכל משחק פייבוריטים להתמודד עם "כובד המשקל".
נצחונות רוכשים עם הרבה זיעה, דם ואטרף!! עם זה החקנים צריכים לעלות כבר מהחימום ואת זה אנחנו כקהל צריכים "לדרוש" רבע שעה מפתיחת המשחק.
נשבר כבר מהפחד\תיאוריה מהמנחוס.

ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא.
דאגלס אדאמס
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 08/03/2013 :  23:59:09  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוטח - תודה וסחתיין על המילים החמות.
דנינו - אני מסכים איתך בגדול וגם עם לא להגיד לאחרים איך להתנהג, אז מבחינתי זה תקף לכל אותם מטיפי מוסר לגבי העידוד. חלאס - אם יבוא לי לעודד אני אעודד ואם לא, אז לא. שכל אחד יפעל על פי יכולתו ועל פי צרכיו.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 09/03/2013 :  00:00:01  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

איתן אתה מגזים נכון יש אנשים אם מזג חם (אני בין הבולטים בניהם ) אבל להשוות אותנו לביתר לומר שאנחנו באים למגרשים בשביל לחפש מכות ולכסח אנשים תאמין לי שלא הייתי עושה את כול הנסיעות האלה בשביל זה וכן מותר לי לקלל מישהו שיושב עלי ומקלל אותי כול המחצית גם אם הוא בן 80 אף פעם אבל אף פעם לא התחלנו מכות ולא התחלנו לקלל ולריב אם אנשים סתם וכן הרבה מהאוהדים שבוא " להפריד " רק חיממו את האווירה והליטו את היצרים
[/quote]

גבעוני.
אני לא יום או יומיים בכדורגל בכדי לדעת שקללות (לצערי) זה חלק מהמשחק, זה קיים בהרבה מקומות בעולם וזה דבר שכולם עושים. אבל זה בדיוק העיניין, אם זה חלק מהמשחק אז למה להתרגש מזה? למה צריך להגיב ולהתייחס לזה?? הרי זה חלק מהמשחק לא? אז לא צריך להתרגש.
חוץ מזה מה שהפריע לי זה ההתלמהות שהיתה אחר כך, כאשר אנשים קפצו על הגדרות ונראה שרצו ללכת מכות. זה ממש מיותר בעיני וזה מה שדומה בעיני לאוהדי ביתר.
בוא נתעסק בעידוד הקבוצה שלנו במקום להתעסק באנשים אחרים שרוציים בכוונה להרגיז אותנו ולגרום לכל הבאלגן, נסה להתעלות על כל המזג החם, פשוט אל תתייחס.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 09/03/2013 :  00:14:52  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

טוטח - תודה וסחתיין על המילים החמות.
דנינו - אני מסכים איתך בגדול וגם עם לא להגיד לאחרים איך להתנהג, אז מבחינתי זה תקף לכל אותם מטיפי מוסר לגבי העידוד. חלאס - אם יבוא לי לעודד אני אעודד ואם לא, אז לא. שכל אחד יפעל על פי יכולתו ועל פי צרכיו.

קומוניסט ראקציונרי שכמוך אתה תעודד מתי שנגיד לך וכמה שנגיד לך!!
עבור לתחילת הדף

נער קאזו נער קאזו מנותק

124 הודעות

נשלח - 09/03/2013 :  00:34:31  הצג פרופיל שלח ל- נער קאזו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תרגעו במיוחד אתה איתן שהקשר בנינו די ברור וחלק מהעניין שאני בקטמון הוא הרבה בזכותך, אנחנו לא אנשים אלימים לא חמומי מוח וחלקנו מתנדבים בליגת השכונות יוצאי תנועות הנוער ועובדים עם ילדים ומתנדבים בקהילה, יש גבול אני למשל ספציפית הלכתי ואמרתי נגמר די לריב לא קרה כלום ואז ראיתי את אחד האוהדים מרביץ לילד שזה לא מקובל אליי ולא מעניין אותי כדורגל או לא משנה מה אז כן גם הרוגע שלי הופר ובחרתי לצעוק אליו "אייך אתה מעז להרים יד עלך ילד שקטן ממך" ותהיה הסיבה היא ואני ראיתי חשיבותצ להגן נכון הגבתי כך בכעס אבל אנחנו אוהדים שמעודדים וחלקנו מגיעים מרחוק אני הגעתי מקרית שמונה והמוסר והאהבה לקבוצה היא גדולה אבל לבוא ולשחוט כן קרתה תיגרה קטנה מה קרה הפרדתם נרגענו אתם יכולים לבוא לדבר איתנו, הצטערתי על הילדים ואני מצטער על אייך שזה נראה או היה נראה אבל אנחנו לא אנשים אלימים ואנחנו אוהדים מסורים שאוהבים תקבוצה לא פחוט ממך,

על תגידו יום יבוא תביאו את היום
עבור לתחילת הדף

נער קאזו נער קאזו מנותק

124 הודעות

נשלח - 09/03/2013 :  00:36:25  הצג פרופיל שלח ל- נער קאזו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואין מה לעשות לי אישית חורה לראות שבמשחק קריטי וחשיבות יש אנשים שנותנים תגרון שלהם ואנשים אחרים שאפילו לא מוחאים כפיים כי לפי דעתי חשוב שיהיה עידוד ועידוד של כולם!! ב-90 דקות הוא גם חלק מהיחודיות שלנו!!!

על תגידו יום יבוא תביאו את היום
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 09/03/2013 :  01:13:24  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נער קאזו

תרגעו במיוחד אתה איתן שהקשר בנינו די ברור וחלק מהעניין שאני בקטמון הוא הרבה בזכותך, אנחנו לא אנשים אלימים לא חמומי מוח וחלקנו מתנדבים בליגת השכונות יוצאי תנועות הנוער ועובדים עם ילדים ומתנדבים בקהילה, יש גבול אני למשל ספציפית הלכתי ואמרתי נגמר די לריב לא קרה כלום ואז ראיתי את אחד האוהדים מרביץ לילד שזה לא מקובל אליי ולא מעניין אותי כדורגל או לא משנה מה אז כן גם הרוגע שלי הופר ובחרתי לצעוק אליו "אייך אתה מעז להרים יד עלך ילד שקטן ממך" ותהיה הסיבה היא ואני ראיתי חשיבותצ להגן נכון הגבתי כך בכעס אבל אנחנו אוהדים שמעודדים וחלקנו מגיעים מרחוק אני הגעתי מקרית שמונה והמוסר והאהבה לקבוצה היא גדולה אבל לבוא ולשחוט כן קרתה תיגרה קטנה מה קרה הפרדתם נרגענו אתם יכולים לבוא לדבר איתנו, הצטערתי על הילדים ואני מצטער על אייך שזה נראה או היה נראה אבל אנחנו לא אנשים אלימים ואנחנו אוהדים מסורים שאוהבים תקבוצה לא פחוט ממך,

קאזו,
אין עוררין שכל אחד מאיתנו אוהב ומסור לקטמון ואין כאן מי יותר או פחות ומה הדרך הנכונה לעשות את זה. אני פשוט טוען שאין צורך להגרר לתגובות כמו שהיו היום. אני לא ראיתי שילד קיבל מכות ובהחלט שיתכן וזה קרה, אבל בוא נמנע את זה מלכתחילה. אם לא היינו נגררים לקללות לצעקות ולטיפוס על הגדר או מה שלא היה שם, אז גם הילד לא היה מקבל את המכה ובכלל כל הסצינה הזו היתה נחסכת. אני ישבתי ממש על הגדר, שמעתי את האוהד הזה ועוד אחרים אבל אין טעם להתייחס לזה, זה בדיוק מה שהם רוצים, לשגע אותנו להפריע לעידוד, שנוציא את העצבים על השחקנים ואחד על השני. אני חושב שגדולה של אוהדים זה להשאר ספורטיבים עד הסוף, ללכת עם העיקרון של עידוד הקבוצה שלך, ולא להגרר לקללות ולאלימות. זו אחת הסיבות שאני בקטמון ואני גאה להיות בה.
שים לב למשל למה כתב כאן טוטח לפני כן. אני חושב שככה זה צריך להיות. זה רוח קטמון, כולל זה שאין אלימות.
ולבסוף, אין לי כוונה לשחוט אף אחד וגם לא לחנך אף אחד, הפורום פה פתוח לכולם לכתוב על דברים טובים ורעים, להתלונן, לקטר, להוציא עצבים ותיסכולים ולנתח ניתוחי עולם את הקבוצה ואת הליגה. בין היתר זה גם להביע דיעות, להגיד מה מפריע ולבקש מאנשים בקשות שונות. לי הנושא הזה מאד מפריע ולכן העליתי אותו. אם הייתי חושב שהקהל שלנו כולו חלקו או רובו אלים או חמום מוח כנראה שלא הייתי פה היום. אם הייתי חושב שאני מדבר פה לאנשים אטומים או שאין עם מי לדבר אז כנ"ל. אבל דווקא ההפך, אני חושב שיש עם מי לדבר ויש גם מי שיקשיב. הערכה הרבה שלי אליך, לגבעוני או למי מחברי הבריגדה שרירה וקיימת ולא קשורה לעצם האירוע היום.
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 09/03/2013 :  03:47:09  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
העידוד גם בחוץ ובעיקר בבית במגמת ירידה תמידית מתחילת העונה. נוצר מצב שאשכרה יש 15-30 חברה בגוש המעודד וכל השאר מוחאים כפיים מדי פעם. אין לי מילים על העבודה הנפלאה של הבריגדה לשיפור העידוד אך אולי צריך למצוא עוד פתרונות כמו למשוך עוד חברה צעירים שבאים לעודד באלעד מהכדורסל, ולפזר את האנשי גדר ברחבי הגוש שיתעוררו גם אנשים למעלה.

נערך על ידי - nadavlev ב-09/03/2013 03:48:15
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 09/03/2013 :  07:00:36  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תקציר המשחק מהאתר של יפו:
http://forum.maccabi-yafo.com/index.php?topic=13354.msg171181;topicseen#new

לגבי העידוד שלנו: אם תקשיבו טוב לפס הקול (וישבנו קצת בריחוק מעמדת הצילום), תשמעו שהעידוד שלנו היה רציף וקולני. אוהדי יפו כעט ולא עודדו במהלך המשחק, אלא הירבו בקריאות "ייעוץ" לשחקנים. לדעתי העידוד שלנו היה מצויין והלוואי שהמשחק של שחקני קטמון על המגרש היה משתווה לעידוד ביציע.

לגבי האלימות: זה היה מיותר לגמרי. וכאחד שנזעק להרגיע את אחד מאוהדינו ולהרחיקו מהגדר זה גם היה לא מכובד.

הרגע היפה בין אוהדי שתי הקבוצות היה בסיום, מחוץ למגרש עם מחיאות הכפיים ההדדיות.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

יפואי יפואי מנותק

1 הודעות

נשלח - 09/03/2013 :  09:24:00  הצג פרופיל שלח ל- יפואי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לכל אוהדי קטמון אני רוצה להגיד לכם כל הכבוד אתם חבורה נפלאה לגבי העידוד הוא היה מצוין ולגבי הריב במחצית לא לעשות מזה סיפור היו כמה קללות ולא יותר זה לא היה צריך להיות אבל זה כדור רגל היה ונגמר אני גם רוצה שבסוף העונה גם אנחנו וגם אתם בלאומית
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 09/03/2013 :  09:47:23  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בוקר של אחרי .את צורת המשחק והתוצאה כבר לא נשנה.נקווה שעופר והבחורים יבואו בגישה שונה בבית בשבוע הבא.
ניצחון על בת-ים וכל תוצאה שלא תהיה בין יפו לכפ"ס ואנחנו חזרה על הסוס
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 9 נושא קודם מששי לששי 08/03 14:00 קטמון ביפו נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07