פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מששי לששי 08/03 14:00 קטמון ביפו

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מששי לששי 08/03 14:00 קטמון ביפו
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מששי לששי 08/03 14:00 קטמון ביפו נושא הבא
עמוד: מתוך 9

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 07/03/2013 :  22:32:42  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השופט מחר הוא נאאל עודה, ששופט בעיקר בליגה א' צפון, אבל שובץ לחמישה משחקים במחוז דרום השנה, וגם שלושה בליגה הלאומית.

עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 08/03/2013 :  00:59:57  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בכל הכתבות כותבים טלספפה למרות שזה טסלפפה... טוב, אין לי משהו יותר עמוק מזה לומר בשלב זה..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 08/03/2013 :  08:53:51  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מתי ההסעה עוברת בבנייני האומה?

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 08/03/2013 :  09:07:56  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
12:30

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 08/03/2013 :  14:46:15  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כפר סבא בפיגור אחת אפס מול אזור.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 08/03/2013 :  15:00:15  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דוד יוסה

כפר סבא בפיגור אחת אפס מול אזור.

אחי, בו נחכה בשקט לסוף ?
עבור לתחילת הדף

קטמוניסט12 קטמוניסט12 מנותק

79 הודעות

נשלח - 08/03/2013 :  17:15:03  הצג פרופיל שלח ל- קטמוניסט12 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חבל... חבל מאוד!
חבל שעופר עלה עם הרכב כזה פחדני, למרות שאני מאוד אוהב את ג'וני ומאוד מפרגן לו, מקומו היה היום או במקום יוסי/עזו או על הספסל ואטיאס היה חייב לפתוח.
חבל שעופר הוציא את שלום,השחקן היחיד שניסה לתקוף וללכת קדימה במקום להעיז יותר בדקה 60
וחבל שרק שקיבלנו גול השחקנים והמאמן התעוררו מהתרדמת ונזכרו שצריך גם לבעוט לשער.
אבל חבל אומרים רק על מי שמת.. נקווה ששבוע הבא יהיה יותר טוב!

יאללה הפועל, להישאר במקום ה-1
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 08/03/2013 :  17:29:05  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן האמרה לפחדנים לא תהיה תקווה הלמה את שהתרחש היום בחולון.

עופר התחפש למאו-טסה טונג וניסה לתמרן דרך מימי יפו הסוערים עם הרכב הגנתי נסוג ,תוך שילוב של טקטיקה גאונית של החלפת השחקנים הטובים במגרש והסתמכות מדעית על אלילת המזל.

עופר ,טקטיקן גדול אתה לא (אני בכלל חושב שאתה דיי קטן) ,אז תדבוק במה שהלך לנו עד כה ,משחק התקפי ויאללה באלגן.

הכתובת הייתה על הקיר מהרגע הראשון חבל שעופר אימן עם עיניים עצומות.

סמיר ,השחקן המצטיין על המגרש ,פשוט מדהים האנרגיה שהוא מוציא.
חלשים במיוחד ג'וני בתפקיד לא ברור של שמירה על ציון זקן..ושי אוי שי מה יהיה? כמות איבודי הכדור שלו מביכים כבר מספר משחקים היום בכלל נראה שהחום ייבש אותו לחלוטין...

הפועל לא תעלה תוך התבססות על משחק הגנה (ותודה לאל על עמית שמש) לכן הברירה היחידה היא לתקוף.

שבת שלום.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 08/03/2013 :  17:43:59  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אמרו לפני את עיקרי הדברים, בעניין תוכנית המשחק, התפקיד והתיפקוד של ג'וני (שאני באמת אוהב אבל היום לא היה במיטבו).
ליאור זדה עשה לנו הים בית ספר בתוכנית המשחק וניהול המשחק (למשל תיזמון החילוף הכפול). שחקני יפו היו ראשונים לכל כדור ופשוט היו יותר טובים, והנצחון בהחלט ראוי.
ומאידך, החילוף שלום-איסלטם העלה תמיהות, וכך גם התיזמון של החילוף ג'וני-חי, שהיה צריך להיות מוקדם בהרבה.
שי אינו חסין מביקורת ומעלי אמרו דברים נכונים.
נקודות אור: כאשר השוער של הקבוצה הוא אחד מהשחקנים הבולטים לטובה - זה אומר דרשני.
ולגבי סמיר. מישהו אמר לי היום שאני עורך דינו. אז לא. אני לא. אבל סמיר שוב הראה לנו את יכולתו הטובה.

הפסד אינו אסון או טרגדיה. סטטיסטית הוא היה צריך להגיע. אז עכשיו צריך להמשיך ולחשוב חיובית. שבוע טוב.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-08/03/2013 17:44:22
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 08/03/2013 :  17:51:15  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמוניסט12
חבל שעופר עלה עם הרכב כזה פחדני, למרות שאני מאוד אוהב את ג'וני ומאוד מפרגן לו, מקומו היה היום או במקום יוסי/עזו או על הספסל ואטיאס היה חייב לפתוח.
חבל שעופר הוציא את שלום,השחקן היחיד שניסה לתקוף וללכת קדימה במקום להעיז יותר בדקה 60
וחבל שרק שקיבלנו גול השחקנים והמאמן התעוררו מהתרדמת ונזכרו שצריך גם לבעוט לשער.

מסכים עם כל מילה.
ההפסד הזה רשום על שמו של עופר והטקטיקה הפחדנית.
מילא לעלות עם ג'וני בהרכב בתפקיד של פנסו, את זה עוד אפשר להצדיק, אבל החילוף של עקיבא באיסלם ואי-שיתופו של אטיאס עד אחרי שספגנו היו חסרי הצדקה לחלוטין. אפשר לחשוב מי זו יפו שאנחנו צריכים לפחד מהם. ככה נראית הקבוצה עם "ההתקפה הכי טובה בליגה"? אף בעיטה מסוכנת לשער עד הדקה ה-85?
אני מתנחם בהמשך אובדן הנקודות של כפר סבא, ובזה שאם יש פגיעה במוטיבציה של סמיר אז היא לא נראית על המגרש (משחק מעולה שלו).
הלאה לשבוע הבא: מקום ראשון נגד רביעי (אנחנו נגד בת ים) ושני נגד שלישי (כפר סבא נגד יפו).

עבור לתחילת הדף

עילי עילי מנותק

139 הודעות

נשלח - 08/03/2013 :  18:00:32  הצג פרופיל שלח ל- עילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם קנסו שני שחקנים על מה שקרה, על המשחק היום צריך לקנוס את עופר. בושה וחרפה זה מילים יפות יחסית לאין כדורגל שלא היה היום על המגרש...
איזה בזיון
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 08/03/2013 :  18:03:14  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם הנאמר לגבי הגישה של עופר היום, אבל לא לגבי הקנס..
החילוף של סמיר היה באמת מיותר, עמית שמש אכן הצטיין ובעיני הוא המצטיין בכלל עד עכשיו בעונה הזו. להחליף את שלום גם לא היה במקום בייחוד שהוא הראה סימני התעוררות בדיוק לפני החילוף.
הפסד אחד ב-22 משחקים זה מצוין רק חבל על הדרך בה הפסדנו. צריך פשוט לבוא ולנסות לשחק כדורגל ולא להתחכם..
הגישה של עופר היא בגדול לא הרפתקנית לטוב ולרע. היום זה היה לרע..

I am City till I cry

נערך על ידי - יפתחמ ב-08/03/2013 18:04:46
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 08/03/2013 :  18:06:00  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נאמס כבר מההגנתיות הזאת. אין משחק שהוא לא מורה להם ללכת אחורה. מאמן פחדן.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

ילוביץ ילוביץ מנותק

103 הודעות

נשלח - 08/03/2013 :  18:13:51  הצג פרופיל שלח ל- ילוביץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מנסה לנשום עמוק . הפסד ראשון .
אנחנו עדיין בפער נזיל שנותן לנו אוויר לנשימה
ואולי...זאת באמת ירידה לצורך עליה..

אבל..אני(כמו כולם בטח ) לא מבין את הפחדנות הזאת .
כאילו הם מינימום ברצלונה.
עדיף היה להפסיד 3-1 ולתקוף כמו אריות.
אני לא מבין ממה פחדנו?!?! לעזעזל.
לעלות כמו אריות ולטרוף את הדשא...היינו כלכך נרפים וחלביים..
החילופים של עופר חושך (וזה לא פעם ראשונה שהוא מוציא את שלום בלי קשר למה שקורה על המגרש)
מעצבן ממש שרק אחרי הגול(שהיה כלכך מפגר במהלך מצ'וקמק) התעוררנו וגם... כלכך חלשים...

גרוסבך לא צריך להכנס .קיבל יותר מידיי הזדמנויות...
שי..מרגיש כי הוא כבר כמה מחזורים פחות רץ ומתאמץ.עדיף שיתעייף ויצא דקה 70 מאשר לראות אותו הולך כל המשחק.
עוז לא לוקח מספיק אחריות אבל מהבודדים שיכול לסכן את שער היריב.
סמיר ענק...אין מילים פשוט שפיץ. הלוואי ועוד שחקנים בקבוצה ירוצו וילחמו כמוהו.
עידן שמש עדין. צריך לעשות אימוני יציבה או פחות ליפול...
מרציאנו חוץ ממעט התקפי לב קטנים היה כן חיובי .
עזו ואבולעפיה גם נתנו עבודה יפה.
על עמית אין מה לדבר... אם לא נעלה ליגה אפשר לשכוח מהשחקן הגבר הזה.

ועם כל זה שלא הלך כלום השיפוט גם כן היה מגעיל.
אני מאוד מקווה שנצא ושנתחיל לשחק כדורגל של קבוצה שרוצה לעלות ליגה בלי לפחד .

ועוד משהו, לא בושה לסיים משחק בשקט צורם ולהראות לקבוצה כמה אנחנו מאוכזבים.

יאלה הפועל!
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 08/03/2013 :  18:20:36  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן גישה פחדנית ממש שלא בצדק. ככה לא עולים ליגה!!!
מצטרף לשאלות על החילופים התמוהים, דווקא סמיר ועקיבא ה-שחקנים שלנו מוצאים אחר כבוד כנגד שחקנים פחות משמעותיים מהם ובטח בתזמון רע.

בכלל היינו מאד חלשים ופחדנים, שום התקפה, שלא לומר בעיטה לשער היריב במשך מחצית ובמחצית השנייה כדורים סתמיים לשמש שלא הסתדר היום עם הכדור, כל כדור התבלבל לו ברגליים וכרגיל הוא נפל...
על שי כתבתי בשבוע שעבר שהוא צריך להיות 9, כמה שפחות דאבלים קרוב לחצי כי בדרך כלל זה מתפקשש לו והופ, איבוד כדור.
עוז בקושי הביא את עצמו לידי ביטוי, נעלם רוב הזמן עד לסיום כמעט.
בקיצור הקבוצה הטובה יותר נצחה ובצדק, מבחינתי אם כבר להפסיד אז ליפו ולזאדה....

בשבוע הבא צריך לשים דגש אחד עופר: התקפה!!! התפקה!!! התקפה!!!
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 9 נושא קודם מששי לששי 08/03 14:00 קטמון ביפו נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07