פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

חדש באתר! עדכונים חמים מהשטח!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  חדש באתר! עדכונים חמים מהשטח!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם חדש באתר! עדכונים חמים מהשטח! נושא הבא
עמוד: מתוך 3

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 04/12/2009 :  23:43:58  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש מישהו שהיה במשחק שיכול לתת איזו סקירה?
למה ספגנו את שני שערים המוקדמים האלה?
מה היה ההרכב שפתח?
מי זה בכלל המבשוב הזה?
איך הובקעו השערים?
האם שיחקנו גרוע עד אמצע המחצית השניה או שסתם לא נכנסו הכדורים?
איך נראה המשחק כשכל החלוצים שלנו היו על המגרש בו-זמנית?
ואם אפשר, אז גם תאור הגולאסו של שימי דוידיאן בבקשה.

שבת שלום.

עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 05/12/2009 :  02:25:26  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואלאק, רק על הניק ניים הנוסטלגי שלך מגיעות לך איזה 200 מילה. אחח, יוסי תא שמע...
לענייננו - בשער פתח ניצן גולן, כשלפניו מבשוב שדומה מאד לטל זקן במבנה גופו+טל זקן.
אזרזר וסלאמה מגינים,בקישור גילי גור, אמיר גולה,לא זוכר(סורי),אלון סגיר, ג'וני צברטוק ושקד בוהרון בחוד.
בדקות הראשונות היו טעויות חמורה בהגנה, כנראה של מבשוב. אחרי דקות ספורות 3 טעויות של אללה יוסטור ויתרון 2:0 להפועל המקומי.לפחות אחד מהם ניצן גולן היה צריך לקחת. הלם. השחקנים לא נבהלו, השתלטו על המגרש ובדקה ה 8 בערך כבר 2:1 של ג'וני צ'ברטוק.חילוף , מבשוב אאוט, מימי(נהדר) אין, עד המחצית שליטה טוטאלית שלנו, 2 קורות, משקוף, עוד 5-6 מצבים של 90-100%, תל שבע כמעט לא נגעו בכדור והתמקדו בפרובוקציות, אם כי בהתקפה נוספת וחצי אקראית שלהם המשקוף הציל אותנו. תחושת פספוס, מחצית ששיכולנו להשוות ולעלות ליתרון, ובהחלט כל הכבוד על האופי. במחצית השנייה, עד הדקה ה 65 בערך לא נראינו טוב בהתקפה, אך עדיין היינו ראשונים לכל כדור.סבלנות+ניהול משחק נכון ולא שגרתי (חילופי חלוץ במקום מגן, משחק עם 4 חלוצים)של זאדה, כולל לירן זוזוט בכושר נהדר עשו את ההבדל. בדקה ה74 בערך, מימי בקהאם אהובנו בוולה מ 17 מטר לאיזור החיבורים מקפיץ את היציע. ברבע שעה הנותרת כמעט כל התקפה הסתיימה בלירן זוזוט משאיר את הגנת תל שבע מאחור ומבשל בסיטונות - כפיר מלול הספיק להחמיץ פנדל ולתקן בשער, יאן חנוכייב לכבוש בנגיעה השלישית שלו בכדור מקרוב,טל זקן וועקנין הצטרפו לחגיגה, והיו עוד איזה 2 מצבים של שער. כל זה ברבע שעה, הכל דחוס, מזוקק.ריבוי החלוצים טימטם את תל שבע, זוזוט פשוט התעלל במגן שלהם והם קרסו אחרי 65-70 דקות של בונקר.סוכנות רויטרס מוסרת כי הנהלת הקבוצה שוקלת לפנות לשלטונות הצבא בבקשה שאת כל הפגרות העונה יעביר זוזוט בכלא 6(סמלי משהו).
עד כאן, באפטימיות זו מחזיר את השידור לירושלים, אליכם גדעון ודני.

נערך על ידי - קראנקו ב-05/12/2009 10:41:56
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 05/12/2009 :  08:50:23  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דיווח כזה הוא פשוט עונג שבת. תודה
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 05/12/2009 :  09:49:31  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קראנקו נראה לי שיש לך טעות
זוזוט לא פתח כמגן אלא גבוה אחר שאני לא מכיר והוחלף בערך בדקה השלושים - אני מקווה שאני לא טועה
זוזוט נכנס אחרי המחצית והיה בין הגורמים למהפך
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 05/12/2009 :  10:24:33  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

מבלי לפתוח פה לשטן - זו פעם ראשונה השנה שנקלענו לפיגור
והיציאה ממנו מרשימה

במבט היסטורי זה יותר מזה. יעזרו לי אנשי-הסטטיסטיקות: האם זו הפעם הראשונה מאז הפועל טייבה בחוץ עונת 96-97 שהפועל חוזרים מפיגור שתיים לניצחון?

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 05/12/2009 :  10:41:05  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

זוזוט לא פתח כמגן אלא גבוה אחר שאני לא מכיר והוחלף בערך בדקה השלושים - אני מקווה שאני לא טועה

לא זוזוט כי אם טל זקן. הדמיון היחיד בין טל זקן למבשוב זה הגובה. טל יותר כחוש.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 05/12/2009 :  10:44:33  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

צודק, התכוונתי אזרזר, כתבתי זוזוט, כל ה-ז' (בריבוע) בהודעות ליליות , תיקנתי. הגבוה האחר זה מבשוב,והוא שיחק בלם.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 05/12/2009 :  10:47:02  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

מבלי לפתוח פה לשטן - זו פעם ראשונה השנה שנקלענו לפיגור
והיציאה ממנו מרשימה

במבט היסטורי זה יותר מזה. יעזרו לי אנשי-הסטטיסטיקות: האם זו הפעם הראשונה מאז הפועל טייבה בחוץ עונת 96-97 שהפועל חוזרים מפיגור שתיים לניצחון?

אכן, וגם אז זה היה בחוץ.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 05/12/2009 :  10:48:27  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קראנקו, תודה על הדיווח המצוין.
החל מהחילוף של מבשוב בדוידיאן, האם אפשר להגדיר באיזה מערך שיחקנו, או שפשוט נוצר בלגן נפלא ו"טוטאל פוטבול" שכולם עולים ויורדים?

[יוסי תא-שמע... אכן... מסמל בדיוק את הפועל של שנות ה-80... שנות ימק"א האומללות...]
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 05/12/2009 :  11:17:28  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי האתר של דאבל פס במהלך של הפנדל הורחק שחקן של תל שבע. האם זה נכון ? אני לא ראיתי ששחקן שלהם יוצא. זה יכול להסביר טוב יותר את ההתפרקות שלהם מאותו רגע.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 05/12/2009 :  11:28:27  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רגל עץ יקרה,
בעיקרון זה היה משהו כמו 4-3-3, שכסלאמה ובוהרון לוחצים חזק על אגף ימין, ג'וני וסגיר על שמאל.דווקא התעקשות על התקפה מסודרת והזדמנויות מ 5 מטר, שהגיעו והרבה, עיכבה את השויון, שאכן כפי שקורה בבונקר, הגיע בבעיטה מרחוק.
וחוץ מזה, לגבי ימקא - למה שנים אומללות ? ניצחנו דרבים, היינו רוב העשור בלאומית(לצעירים- הליגה הראשונה דאז). אני מודה שהייתה תחושה של אפרוריות בין דרבי לניצחון על מכבי ת"א (יוסי קזז פעם אחת, מישל בפאלש בננה-שער השבוע בריאדה אל אוסבוע של סולומון מוניר, לפני אמיליו בוטראגניו, כשעוד היינו במעמד "יוהג'ימו מין אלימין אל- אלייסאר בלקומסאן אלחמרא"), אבל סה"כ היינו פקטור, ובתור ילד בשבילי,זו הייתה חוייה.

נערך על ידי - קראנקו ב-05/12/2009 11:29:48
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 05/12/2009 :  12:05:20  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז מי הם כל המבשלים?..

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 05/12/2009 :  13:11:51  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[quote]נשלח במקור על ידי קראנקו

רגל עץ יקרה,
בעיקרון זה היה משהו כמו 4-3-3, שכסלאמה ובוהרון לוחצים חזק על אגף ימין, ג'וני וסגיר על שמאל.דווקא התעקשות על התקפה מסודרת והזדמנויות מ 5 מטר, שהגיעו והרבה, עיכבה את השויון, שאכן כפי שקורה בבונקר, הגיע בבעיטה מרחוק.
וחוץ מזה, לגבי ימקא - למה שנים אומללות ? ניצחנו דרבים, היינו רוב העשור בלאומית(לצעירים- הליגה הראשונה דאז). אני מודה שהייתה תחושה של אפרוריות בין דרבי לניצחון על מכבי ת"א (יוסי קזז פעם אחת, מישל בפאלש בננה-שער השבוע בריאדה אל אוסבוע של סולומון מוניר, לפני אמיליו בוטראגניו, כשעוד היינו במעמד "יוהג'ימו מין אלימין אל- אלייסאר בלקומסאן אלחמרא"), אבל סה"כ היינו פקטור, ובתור ילד בשבילי,זו הייתה חוייה.
[/quote

הכי כיף היה המשחקים נגד הפועל עכו בשבת. כי אתה יודע שביום שני יהיה תקציר בטלוויזיה... רגע אחרי השער של לותר מתיוס לזכות באייארן מינכאן
עבור לתחילת הדף

אתי שוסטר אתי שוסטר מנותק

71 הודעות

נשלח - 05/12/2009 :  13:24:08  הצג פרופיל שלח ל- אתי שוסטר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המשחק מול הפועל עכו באמת היה בלתי נשכח. ניצחנו 5:2. גיורא אנטמן היה גרוע ומומי זפרן רק צימק, ביום שני שלאחר מכן היו לנו שתי מועמדויות בחמישיית השערים הגדולים של השבוע אצל סולומון.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם חדש באתר! עדכונים חמים מהשטח! נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07