פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון-מלאכי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון-מלאכי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם קטמון-מלאכי נושא הבא
עמוד: מתוך 3

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 22/02/2013 :  17:57:28  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פראיירים כאלה. היינו צריכים לתת את השלישי לסיים את זה.

דברים טובים שקרו היום:
- ניסים אזרזר שנכנס ושיחק מעולה. בדיעבד חבל שלא תופקד שם לאורך כל המשחק.
- בכלל, מחצית שנייה טובה בהרבה מהראשונה.
- שלום עקיבא.
- הפועל לא מנצחת בדרום. משהו היסטורי. עכשיו נשאר לנו רק משחק אחד בדרום, אילת במחזור הלפני אחרון.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 22/02/2013 :  18:25:03  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לוזרים לנצח.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 22/02/2013 :  21:09:11  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

משחק מעליב.
נכון שיש תירוצים וסיבות, אבל המשחק היום היה פשוט מעליב.

זה לא קצת מוגזם להיעלב?
כן, זה היה מעצבן שלא ניצחנו נגד קבוצה חלשה וחסרת ספסל, שהשוער המחליף התחמם עם עצמו בהפסקה בזריקת כדורים לתוך השער הריק, כי לא היה לו עם מי. וזה בעיקר מעצבן שכל פעם שהובלנו נסוגנו והזמנו אותם לתקוף.
כן, זה מרגיז שהשתעשענו עם הכדור בחצי שלנו עד שאיבדנו אותו וספגנו את השוויון השני.
אבל מה בדיוק היה "מעליב"? זיהית שחקנים שלא רצו או לא התאמצו או היו אדישים?
בודאי לא עידן שמש שנלחם כהרגלו ורדף אחרי כל כדור בהתקפה. בטח לא נסים אזרזר שנכנס ונתן משחק מצוין בצד שמאל. ובטח ובטח לא שלום עקיבא שנתן את המשחק הכי טוב שלו אצלנו, ולא מדובר רק בקרנות המטורפות, אלא גם בלחימה ותמיכה בהגנה, ולקיחת כדורים מהאמצע.
אז מי העליב אותך? סמיר? ג'וני? לא יכול להיות.
ציון? עוז? שי? לא היה שם אחד שלא ניסה.

שיחקנו לא מספיק טוב, וזה מרגיז. ואתה צודק, אין תרוצים, כי היינו פשוט צריכים להיות יותר אגרסיביים ולהבקיע יותר. אבל אתה בטוח שזה היה "מעליב"?
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 22/02/2013 :  21:53:00  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים לגמרי עם רגל עץ. לא משחק מעליב, סתם עוד משחק חלש שלנו, שגם בו לא היינו רחוקים מלצאת עם כל 3 הנקודות.

ועוד הערה קטנה: הזלזול הזה בקבוצות השונות בליגה ממש לא לעניין. גם אם אין להם ספסל, וגם אם הם נמצאים בתחתית הליגה, עדיין הם לא קונוסים. יש להם את הכבוד שלהם, והם נלחמים על כל נקודה, בטח מול קבוצה "גדולה" ועם קהל אוהדים. ואחרי לוד, ערד (בסיבוב הראשון) ושאר הקבוצות ה"קטנות" ששיחקנו נגדן, הייתי מצפה שניתן להן את הכבוד הראוי.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

bony bony מנותק

62 הודעות

נשלח - 22/02/2013 :  21:58:29  הצג פרופיל שלח ל- bony הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הוא התכוון שמעליב שמאבדים כדור ואז לקבל גול מעצבן!
זה מהעליב שחוזרים על אותם טעיות ואז כובשים מולנו.
יאלה לחשוב כבר על אזור...
עבור לתחילת הדף

מיקי מיקי מנותק

128 הודעות

נשלח - 22/02/2013 :  23:08:27  הצג פרופיל שלח ל- מיקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אביעד דנן וסמיר עבד אלחי הורחקו לאחר סיום המשחק??
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 23/02/2013 :  00:17:30  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:

משחק מעליב.

זה לא קצת מוגזם להיעלב?
כן, זה היה מעצבן שלא ניצחנו נגד קבוצה חלשה וחסרת ספסל, שהשוער המחליף התחמם עם עצמו בהפסקה בזריקת כדורים לתוך השער הריק, כי לא היה לו עם מי. וזה בעיקר מעצבן שכל פעם שהובלנו נסוגנו והזמנו אותם לתקוף.
כן, זה מרגיז שהשתעשענו עם הכדור בחצי שלנו עד שאיבדנו אותו וספגנו את השוויון השני.
בודאי לא עידן שמש שנלחם כהרגלו ורדף אחרי כל כדור בהתקפה. בטח לא נסים אזרזר שנכנס ונתן משחק מצוין בצד שמאל. ובטח ובטח לא שלום עקיבא שנתן את המשחק הכי טוב שלו אצלנו, ולא מדובר רק בקרנות המטורפות, אלא גם בלחימה ותמיכה בהגנה, ולקיחת כדורים מהאמצע.

שיחקנו לא מספיק טוב, וזה מרגיז. ואתה צודק, אין תרוצים, כי היינו פשוט צריכים להיות יותר אגרסיביים ולהבקיע יותר. אבל אתה בטוח שזה היה "מעליב"?

גם אני חושב שהמונח "מעליב" לא מתאים. לא נעלבתי, התאכזבתי. זה כישלון של השחקנים, זו רשלנות. לא קונה את הטיעון הזה "אתה חושב שהם לא רצו\לא התאמצו". לקחת דוגמא את ה 3 שבאמת התאמצו והיו טובים, כשאחד מהם שיחק רק מחצית. כל השאר כמו שאמרת, לא היו אגרסיביים ולא חתרו להשיג תוצאה גבוהה, ובעצם הזמינו את היריבה (קבוצה חלשה, לא יעזור לך לייזי, גם קבוצה מליגה יותר נמוכה הייתה מבקיעה את השוויון, הזמנת את זה). זה המאני טיים, וכל פעם מחדש לא להציב את הגבול , לא יודע , לי די נמאס. שיתעוררו. 4 נקודות יתרון על מקום שני נגוזו בשבועיים האחרונים, לא בא לי להגיד "הכל בסדר".

נערך על ידי - קראנקו ב-23/02/2013 00:18:44
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 23/02/2013 :  00:39:53  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיקי

אביעד דנן וסמיר עבד אלחי הורחקו לאחר סיום המשחק??

לא עפ"י דף המשחק באתר ההתאחדות:
http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=303325

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 23/02/2013 :  00:47:57  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו
גם אני חושב שהמונח "מעליב" לא מתאים. לא נעלבתי, התאכזבתי. זה כישלון של השחקנים, זו רשלנות. לא קונה את הטיעון הזה "אתה חושב שהם לא רצו\לא התאמצו". לקחת דוגמא את ה 3 שבאמת התאמצו והיו טובים, כשאחד מהם שיחק רק מחצית. כל השאר כמו שאמרת, לא היו אגרסיביים ולא חתרו להשיג תוצאה גבוהה, ובעצם הזמינו את היריבה (קבוצה חלשה, לא יעזור לך לייזי, גם קבוצה מליגה יותר נמוכה הייתה מבקיעה את השוויון, הזמנת את זה). זה המאני טיים, וכל פעם מחדש לא להציב את הגבול , לא יודע , לי די נמאס. שיתעוררו. 4 נקודות יתרון על מקום שני נגוזו בשבועיים האחרונים, לא בא לי להגיד "הכל בסדר".

לא טענתי ששיחקנו טוב, גם לא ש"הכל בסדר". גם אני מאוכזב שהקבוצה משחקת בצורה כזאת (ולא, הפציעות זה לא תירוץ, ובטח לא ענייני הגמיש). רק טענתי שאי אפשר לצפות שנעלה בהליכה וזה לא ריאלי לצפות מהקבוצה להכניס חמישיות, לא לכפר יונה וגם לא לקרית מלאכי, גם אם היא קבוצה חלשה יחסית ואין לה ספסל. לצערנו, אנחנו כבר מכירים את הליגה הזאת יותר מידי טוב.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 23/02/2013 :  00:48:15  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:

משחק מעליב.

זה לא קצת מוגזם להיעלב?

מקום ראשון אפס הפסדים אבל משהו חורק מאוד בקבוצה ,לי אישית חסרה שיטה ,לא ברור לי מה עופר מנסה להשיג ולא ברורה לי האישיות של הקבוצה ,השחקנים אין מה לומר פגיעה אחד אחד באמת סקאוטניג ברמה גבוהה ביותר אבל משום מה נראה שעדיין לא נוצר תלכיד שמביא לידי ביטוי את היכולת שלהם. משחק ההגנה נראה תמיד שברירי ופגיע וכל היציאה להתקפה נראית מסורבלת ומגמגמת ,יכולות אישיות מביאות לנו לא מעט תוצאות אבל יצאתי מלא מעט משחקים עם תחושה שמשהו לא מתחבר.

כרגע העדיפות העליונה היא לייצב את ההגנה. עם קצב ספיגה כזה אין סיכוי לעלות ליגה. חייבים לשמור על רשת נקייה.
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 23/02/2013 :  01:14:12  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני יכול להבין את מי שכתב מעליב אני הייתי מגדיר אותו מעצבן ומתסכל.
זה נכון שלפרקים נראינו טוב אבל בתכלס לא היתה הרבה מלחמה ונחישות והשחקנים שלנו התנהלו ככה ב 70% כוח (רובם לא כולם). נראה היה שכולם בטוחים שבסוף משהו יקרה וננצח, אבל בלי מלחמה וכדורגל זה יקרה.
פגשנו היום קבוצה חלשה והיינו חייבים לצאת עם 3 נקודות, לצערי מעט זלזול וחוסר אחריות גרמו לגול השויון שהיה באויר מספר דקות ולא בגלל לחץ של ק.מלאכי אלא בגלל טעויות ומסירות מיותרות קרוב לשער שלנו. אני מאד מקווה שעופר יתן בראש למי שצריך שדבר כזה לא יקרה.
חבל באמת שעופר לא הרכיב את אזרזר מההתחלה שכן התברר שעפ כך הכבוד שי בלם ממש לא טוב...

ובאשר לויכוח שהיה ביציע בתום המשחק. אכן נראה שהסרט של שנה שעברה מתחיל לחזור על עצמו וחייבים לעצור את זה כאן ועכשיו. לכולם חייבים להבהיר שלא משנה גמיש, סאדר סאסי או מה, את השנה הזו מנצחים ובגדול כי יש לנו את הסגל לכך. צריך רק קצת יותר נחישות, מלחמה ורצון, מה שלא ככ היה היום במשחק. כאן זה כבר מקום ההנהלה לשוחח עם השחקנים ולדאוג להחזיר את הרכבת למסלולה. יש לנו מספר משחקים קשים על 6 נקודות שחייבים לקחת.

אז קדימה: שחקנים הנהלה, קדימה למלחמה!!!
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 23/02/2013 :  01:48:53  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהמשך לאיתן -
מפה לשם הסתיים לו השליש השני. ומסתבר -
שדווקא בשליש השני צברנו יותר נקודות (22) מאשר בשליש הראשון.
דא עקא שבשליש השני היו הרבה יותר משחקים נגד קבוצות שמדורגות בחצי
התחתון של א' דרום...
החדשות הטובות - קטמון צוברת פחות או יותר אותה כמות
נגד 7 ה"חזקות" (13 בסיבוב הראשון)
לעומת 15 נקודות נגד 7 ה"חלשות" באותו סיבוב.
(את אורתודוכסים לא ספרתי - הפריעו לי בסטטיסטיקה ובעיינים).
החדשות הרעות - אנחנו עומדים בפני סדרה של 7 משחקים בעימות ישיר
מול כל המאיימות: אזור, בת ים, יפו, קריית גת, עמישב ו(לקינוח) כ"ס.
נצטרך להוכיח לעצמנו ולאחרים שאנחנו טובים יותר ראש בראש.
זהו זה, נגמרה עונת הסטנגה, ב 7 המשחקים הבאים נקבע את גורלנו
במו רגלנו, וכמו שגדעון כתב בפוסט אחר - ישמור אלוהים אם לא נצליח.
זהו. אז אחרי שהרחקנו מבטנו לאופק - יש את אזור בשבוע הבא, בואו נתמקד.

אז קדימה: שחקנים הנהלה, אוהדים, קדימה למלחמה!!!

נערך על ידי - davidkipod ב-23/02/2013 01:55:24
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 23/02/2013 :  03:27:18  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

4 נקודות יתרון על מקום שני נגוזו בשבועיים האחרונים, לא בא לי להגיד "הכל בסדר".
[/quote]
!

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 23/02/2013 :  10:54:51  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה כולם מתעלמים פה מהזה כמה אוהדים התעלמו במכוון ובמופגן בחוקי הנאחס, ומאז עשינו שלשוש נקודות מתשע!!!!!!
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 23/02/2013 :  11:09:26  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כולם מסתכלים רק על קיזוז הנקודות מכפ"ס עקב שלושת תוצאות התיקו.זה הרבה יותר נורא.לפתע גם עמישב יכולה להיות 3 מאיתנו אחרי משחק ההשלמה מול יפו(או עמישב ויפו עם 6) ועוד.

בקיצור סיבכנו את עצמנו וזה מתחיל להזכיר את שנה שעברה,כדאי שיתעשתו מהר.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם קטמון-מלאכי נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07