פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מסיבת פורים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מסיבת פורים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם מסיבת פורים נושא הבא
עמוד: מתוך 2

יאיר האדום יאיר האדום מנותק

25 הודעות

נשלח - 12/02/2013 :  11:54:29  הצג פרופיל שלח ל- יאיר האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שמעתי שיהיה ממש אחלה! אתם באים?

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 12/02/2013 :  17:37:02  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה אכן הולך להיות כיף!

אנחנו צריכים את עזרתכם הפעילה בפרסום והבאת אורחים למסיבה, גם כדי שיהיה כיף וגם כי זאת אחלה דרך לכסות חלק מהחוב שלנו.

מי שעוד לא לחץ אטנדינג - אז יאללה:
https://www.facebook.com/events/476080409123039/

ומי שכן, מתבקש להזמין אישית שני חברים למסיבה (במייל!)

אם תלכו רק למסיבת פורים אחת השנה - ברור שזו צריכה להיות שלנו: ואם תבואו ליותר מאחת - אז ברור שתבואו לשלנו.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 12/02/2013 :  17:38:43  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יאיר האדום

שמעתי שיהיה ממש אחלה! אתם באים?

אני אגיע, אבל פטרוני האדון אופסעיד גול עדיין ספון בביתו שבאיזמיר בעקבות מה שהוא רואה כנטישת האוהדים אותו בבחירות (על התחפושת הטובה ביותר). אתם עוד תשמעו ממנו, כשבוקר אחד הוא ינחית 3 בנגלדשים ובנג-לאסי אחד על שרצקי.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 14/02/2013 :  11:45:52  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מתקשה למשוך אנשים שלא קשורים לקבוצה למסיבה. כולם נורא מתלהבים כשאני מספר להם ומזמין אותם, אבל כשהם שומעים שהכניסה היא 60 שקל הם ישר מוותרים. מסתבר שזה לא מעט למסיבת פורים. שווה אולי לחשוב על להוזיל את הכניסה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

906 הודעות

נשלח - 15/02/2013 :  02:34:06  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

אני מתקשה למשוך אנשים ש

אחי 60 זה עם בירה ראשונה חינם: נניח הייתם יוצאים לפאב הכי זול בעיר: 24 שקל לבירה? הכרטיס למסיבה עולה פתאום רק 36. תוסיף לזה עוד שתי בירות שתשתה במסיבה עצמה ב17 שקל אם לא למטה מזה (מחירי סוף עונה כמו שצריך להיות במסיבה של פרולטארים) ויצא שבמאה שקל (שתרמת ישירות למועדון!) שתית ליטר וחצי בירה ונכנסת למסיבה הכי טובה בעיר.
צריך יותר מזה?

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 15/02/2013 :  03:21:47  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

ציטוט:

אני מתקשה למשוך אנשים ש

אחי 60 זה עם בירה ראשונה חינם: נניח הייתם יוצאים לפאב הכי זול בעיר: 24 שקל לבירה? הכרטיס למסיבה עולה פתאום רק 36. תוסיף לזה עוד שתי בירות שתשתה במסיבה עצמה ב17 שקל אם לא למטה מזה (מחירי סוף עונה כמו שצריך להיות במסיבה של פרולטארים) ויצא שבמאה שקל (שתרמת ישירות למועדון!) שתית ליטר וחצי בירה ונכנסת למסיבה הכי טובה בעיר.
צריך יותר מזה?

לא!
עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 15/02/2013 :  07:32:35  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

ציטוט:

אני מתקשה למשוך אנשים ש

צריך יותר מזה?

לא!
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 15/02/2013 :  08:37:59  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קצת חבל שהמסיבה לא בירושלים, אבל בסדר. יאללה מהפכנים מוות לעסכנים

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 15/02/2013 :  09:59:16  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מגיע למסיבה. לא משנה כמה היא תעלה. אותי אתה לא צריך לשכנע. אבל המחירים של שארמסיבות פורים (או הופעות לצורך העניין) זוליםיותר מסתבר, ואדם שאין לו שום קשר, עניין התרומה לא כל כך מעניין אותו.
אנחנו כל פעם נופלים לבור הזה של משיכת המעגלים הרחבים יותר. לא צריך לחשוב עלינו. ברו שנבוא. אבל מישהו שאף פעם לא היה במשחק. את המעט כסף שיש לו לא מעוניין לתרום לקבוצה. צריך ליצור לו חיבור ראשוני קודם

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 15/02/2013 :  11:23:23  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הוא צודק.
אם הכניסה הייתה פחות יקרה יותר אנשים ממעגלים חיצוניים היו מגיעים. אולי היו מגיעים כאלו שאף פעם לא היו במשחק כדורגל והיו אומרים לעצמם "אז כדורגל פה זה לא רק מכות וגזענות, אולי אני אבוא גם למשחק".
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 15/02/2013 :  11:35:10  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה זה עלה בשנים קודמות? ככל הזכור לי לא הרבה פחות - 50 ש"ח. והרבה אנשים הגיעו (במיוחד בשנה הראשונה לדעתי).
הבעיה השנה שזה קצת רחוק.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

906 הודעות

נשלח - 17/02/2013 :  15:12:51  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי רוצה להצטרף לתליית פוסטרים של המסיבה במרכז העיר הערב? כמו סיבוב בארים רק עם מסקינגטייפ.
לא צריך יותר מארבעה

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 17/02/2013 :  17:04:06  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

כמה זה עלה בשנים קודמות? ככל הזכור לי לא הרבה פחות - 50 ש"ח. והרבה אנשים הגיעו (במיוחד בשנה הראשונה לדעתי).
הבעיה השנה שזה קצת רחוק.

מצטרף למחאיי. המיקום המרוחק יחסית של המסיבה (הגעה במכונית או בהסעה או במונית) + המצב הכלכלי בכללו + הרצון להרחיב מעגלים מצדיק בחינה מחדש את המחיר.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 17/02/2013 :  20:49:18  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הצטרפת לאדם הלא נכון. אני לא בטוח שהמחיר כזה נורא, סתם תהיתי בקול רם.
שומר - אתה עושה סיבוב כזה בת"א?

עבור לתחילת הדף

906 הודעות

נשלח - 18/02/2013 :  01:11:36  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חבר׳ה, המסיבה של התעוררות באומן 17 עולה 80 שקל למי שלא חבר עמותה, המסיבה של בצלאל עולה 70 למי שלא חבר אגודה (60 למי שכן) והמסיבה של האגודה עולה 60-70 למי שלא חבר אגודה, וזה בלי שתייה ראשונה חינם, בלי שתייה מוזלת בהמשך הערב ובלי לתרום שקל לאף אחד. ככה שעובדתית, מדעית, וחד משמעית, מהמסיבות הגדולות, המסיבה שלנו היא המסיבה הכי זולה בעיר (שלא לדבר על הכי כיפית).
זה נכון שבאברהם הוסטל יש מסיבה ברזילאית בחינם. ותיק אתה מוזמן לשלוח משם גלוייה. עדיין השפירא אצלנו תהיה יותר זולה, ולא יהיו כל מיני דדניות שחומות מלאות בנוצות שגורמות לך לרצות שהאדמה תבלע אותך.

מי רוצה לעזור עם עיצוב התפאורה בשלישי ורביעי בערב?

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 18/02/2013 :  09:52:12  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אבוא רק אם הג'ינג'י יתחפש לדדנית שחומה מלאה בנוצות

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם מסיבת פורים נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07