משתמש |
תרומה להסעות למשחקים לילדי ליגת השכונות |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 08/02/2013 : 03:01:29
|
שלום לכולם,
כפי שחלקכם יודעים, אני מתנדב השנה בליגת השכונות. כחלק מהפעילות שלי אני מעוניין להביא את הילדים למשחקים של הקבוצה בטדי.לא שאני חושב שהם יהפכו לאוהדי קטמון שרופים, אבל אני כן מאמין שחשיפה למשחקים שלנו יכול להיות חלק מהתהליך החינוכי שהם עוברים בפרוייקט. וכמובן שזה אינטרס שלנו. ומי יודע, אולי אחד או שניים בכל זאת ימשיכו להגיע גם הלאה..
לאור הצלחת המבצע עם מחאיי ואחרי שדיברתי על זה עם אריאל לפני שבוע, החלטתי לנסות ליזום מבצע דומה. אני לא מתנה בזה את ההגעה שלהם למשחקים, (במקרה הכי גרוע אני אממן את ההסעות מכיסי כחלק מתרומה לקבוצה), אבל אני חושב שיכול להיות לזה אפקט יותר גדול אם הילדים ידעו שהאוהדים (והבעלים) של הקבוצה רוצים שהם יגיעו ומעוניינים לעזור בכך.
אני לא מבקש סכום מסוים, כל אחד שרוצה לתרום שיתרום לפי יכולתו ורצונו, ומתי שהוא רוצה. אני מבטיח להשתמש בכסף אך ורק לטובת המטרה של הבאת הילדים למשחקים וקירוב שלהם לקבוצה. אם ישאר כסף בסוף העונה, אני אתרום אותו לקבוצה.
אני גם לא יודע כרגע לגבי העלויות המדויקות של ההסעה. ניראה לי שיש עוד 6 משחקי בית עד סוף העונה, ואפשר להניח ש1 או 2 מהם הילדים לא יוכלו להגיע (למשל אם הוא יהיה במוצ"ש). אני אעשה בירורים בהקדם לגבי העלויות ואעדכן אתכם. ואני גם אעדכן כאן לגבי הסכומים שגייסתי.
ואתם לא חייבים לכתוב כאן שאתם תורמים. אני לא הולך לרדוף אחרי אף אחד. מי שרוצה יכול להעביר לי את הכסף במשחקים או בכנס במוצ"ש. ואם אתם לא יודעים מי אני, אתם מוזמנים לשאול את אחד מחברי ההנהלה או ה"עסקנים".
שיהיה לנו בהצלחה היום ובהמשך העונה.
ירון
|
גולה יביא לנו רגל... |
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 08/02/2013 : 11:22:34
|
תרומתי מובטחת. נדבר. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 10/02/2013 : 00:42:28
|
טוב, ביררתי וכל הסעה עולה לנו כ200 ש"ח (מיניבוס).
עד כה נתרמו 60 ש"ח ע"י 2 חברי עמותה. תודה רבה לכם. אפשר להמשיך לתרום גם במשחק מול כפר יונה וגם במשחקי בית וחוץ הקרובים.
|
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 14/02/2013 : 11:34:43
|
הקפצה.
בסכומים כאלה פעוטים, אין סיבה שהכסף לא ימצא. גם 10 או 20 שקל יקרבו אותנו למטרה הצנועה שלייזי הגדיר. תרמו ואמצו! |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
נערך על ידי - מנדי742 ב-14/02/2013 17:15:22 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 14/02/2013 : 18:37:03
|
תודה מנדי.
כמו שאמרתי בהודעה הראשונה, אני לא מתכוון לרדוף אחרי אף אחד וגם לא לקבץ נדבות. לא שאני מזלזל בסכומים האלו, אבל מדובר בסכומים נמוכים יחסית להשקעה שלי בקטמון, וגם זניחים יחסית לזמן ולכסף שאני משקיע בליגת השכונות. זה אמור להיות אינטרס של כולכם, לקחת חלק בקירוב הילדים לקבוצה, ולהראות לילדים את החלק היפה של הקבוצה. וכוונתי היא בראש ובראשונה לאלו שרצו להתנדב בפרוויקט ולא יצא להם, מסיבות אלו או אחרות.
אני הולך להיות עם הילדים במשחק, כניראה בשורות הראשונות קצת שמאלה וקדימה מהתוף. מי שרוצה לתרום יוכל למצוא אותי. בנוסף, דיברתי עם אריאל עמר שהסכים לעזור לי באיסוף הכספים, כך שניתן להביא תרומה גם לו. ומי שלא מכיר אותי או לא מוצא אותי יוכל לשאול את נציגי ההנהלה שמכירים אותי, או להתקשר אלי או לשלוח אלי SMS.
050-9312341 |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 14/02/2013 : 20:34:24
|
עדכון: קיבלתי עכשיו הודעה שנמצא מימון של הקבוצה להסעה למשחק. תודה לאלו שעזרו, שאני לא יודע אם הם רוצים כאן קרדיט.
כמו שאמרתי, כל סכום עודף שישאר לי מההתרמה יתרם חזרה לקבוצה. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
|
תרומה להסעות למשחקים לילדי ליגת השכונות |
|
|
|