משתמש |
תוצאות במשחקי היום בליגה א דרום |
Offside
806 הודעות |
נשלח - 02/02/2013 : 23:29:48
|
ואני לא אגיד מה שאני רוצה להגיד על ערד במשחקי בית, כי יגידו שזה נאחס, אבל זה שכפ"ס משחקת שם שבוע הבא זה גם פוטנציאל לתוצאה טובה מבחינתנו. |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 02/02/2013 : 23:59:48
|
יצאנו לדרך בלאש, סיוון ואנוכי ושמנו פעמינו לכפר סבא. סיוון הייתה פסימית אמרה שאין הרבה סיכוי לכפר שלם. אני נטיתי להסכים עימה שיש סיכוי לא רע שכפ"ס יגמרו את המשחק תוך חצי שעה. בדרך אמרתי לבאלש שזה די עצוב שכפ"ס יעלו ליגה ויחליפו את הפועל כפ"ס הזכורה לנו לטוב בהגמוניה העירונית, בלאש הסכים אבל ציין שאין להם אוהדים אמרתי לו שהוא טועה ושיהיו במשחק לפחות חמש מאות. התערבנו. במשחק היו כחמישים אוהדים כפר סבאים וקניתי לבלאש שתייה. על הדשא ראינו את כפר שלם האמיצים ששיחקו בכתום מחזיקים הגנה נהדרת מול גלי התקפות של הביתרים. אנחנו רגילים לרעש של עידוד מהקהל ולכן איננו שומעים בד"כ את צעקות השחקנים על המגרש. הפעם שמענו ונראה היה שכפ"ס בלחץ. כעבור עשרים דקות משחק בערך כפר סבר יוצאת למתפרצת מושלמת מוחמד חטארי חותך את ההגנה כמו סכין ומוסר לחבר שמגלגל מול שער ריק. אושר גדול שהתחלף רק באושר גדול יותא כעבור מספר דקות עת שער נוסף הובקע. אסף רז הבנזונה ("צופה שקטמון יתפרקו...") מקבל דרדלה בין הרגליים. אושר ממש גדול שמתחלף באור עילאי עת כפ"ס נותרת בעשרה שחקנים לאחר עבירה ברחבה ופנדל שמתורגם לשלוש אפס מדהים. עזבנו במחצית בגלל חוסר עקך ספורטיבי (בלי שום ציניות) סיוון עוד הביעה חשש מסויים אך הסברנו לה שאין תקדים לחזרה מ3-0 עם עשרה שחקנים. בדרך לבת ים ייחלנו לתיקו בין יפו ואזור. הגענו לאיצטדיון. מחוצה לו שמענו את האוהדים שרים. מיכאל אמר שזה שירה של קהל שראה כבר גול. אני אמרתי שאי אפשר לדעת. התערבנו. נכנסנו ליציע של אוהדי יפו. יש להם קהל נהדר. הרבה מאוד אוהדים בולגרים די מבוגרים שלא מצאו מעולם קבוצה אחרת זולת מכבי. באלש קרא להם "פרולטריון אשכנזי" אני ציינתי שבולגריה זה יותר מזרח ממערב אבל ניחא. בלאש תיקן ואמר כי הם בהירים ומבחינתו זה מספיק. התוצאה הייתה תיקו אפס אז הוא הלך לקנות לי שתייה. ביציע נרשם מתח רב בין אוהדי יפו לאזור אלוהים יודע למה. על המגרש יפו עולה ליתרון לקול שאגות הקבל ומתחילה לבזבז זמן בתורה מכוערת. גיא למל השוער היפואי עושה קונצים ברחבה שלו ונראה שזה הולך לכיוון ניצחון דחוק. התקפה אחרונה אזור מרימה כדור מימין למל הקונילמל נתקע בשער ורואה נגיחה לפינה השמאלית חודרת לשער. יום אחד כבר לא נשחק בליגה הזו. אולי נרד אולי נעלה, אולי גמיש יפרק את הקבוצה.. מי יודע. אני יודע שלפעמים אני אתגעגע לליגה הזו. פער חמש ממקום שני, פער תשע משלישי. יאללה הפועל! |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 03/02/2013 : 00:12:41
|
1. יש לנו חשבון עם אוהדי אזור. לצערי אנחנו לא לומדים שמדובר במועדון לא חשוב שרק אנחנו עושים ממנו חשוב, ומתעסקים איתם. 2. בולגרים הם 93 אחוז ספרדים ו-7 אחוז אשכנזים. ספרד זה באירופה, גרמניה זה באירופה, גם בולגריה באירופה. אני בולגרי כהה... עוד אבחנות לגבי הצבע שלנו? זה דווקא נחמד, ירושלמי כזה... 3. שמח שנהנתם. |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 03/02/2013 : 00:13:05
|
דוב, זה אחלה סיפור, אבל אני מתעקש (אחרת יפתח בטח יעשה זאת...) שתתנצל בפני סיוון בנושא התקדים. גביא אנגלי 2004, טוטנהאם מובילה במחצית 0-3 בבית על מנצ׳סטר סיטי, שגם מאבדת את ג׳ואי בארטון בכרטיס אדום בירידה לחדרי ההלבשה. כל זה לא מונע מעשרת שחקני סיטי לעלות בטירוף במחצית השניה ולהבקיע רביעייה שהעיפה את טוטנהאם מהגביע. בקיצור, הלחץ של סיוון בהחלט היה מוצדק. נחכה לפירסום לוח המשחקים המדויק של שבוע הבא, ונתכנן לכם מסלול. שבוע טוב.
|
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 03/02/2013 : 00:18:17
|
אני מתנצל בפני סיוון. היא גם זיהתה את הנסדל בשער של יפו שנעלם מעיניי.. |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 03/02/2013 : 00:42:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
אני מתנצל בפני סיוון. היא גם זיהתה את הנסדל בשער של יפו שנעלם מעיניי..
לא היה נבדל. שחקן של אזור שכב ברחבה ושבר את קו הנבדל |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 03/02/2013 : 06:41:24
|
הודעה חשובה: בטבלת ליגה א דרום של מוסף הפסורט של ידיעות אחרונות יש טעות במספר הנקודות של כפר סבא. הם הוסיפו לה שלוש נקודות. ראו הוזהרתם
טוטח, עזוב אותם, אנשים פה לא יודעים כלום על כלום. מזרח מערב, ספרד אשכנז, בהיר כהה.... דבר אתי על דברים כאלה
|
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 03/02/2013 : 08:26:00
|
תודה לבלאש, סיוון והדוב (דובי גל?) על ההתמדה והדיווחים. מסתבר שאפשר לצאת מרוצים גם בלי להשאר צמאים. |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 03/02/2013 : 13:02:56
|
לבלאש, סיוון והדוב, מהפורום שלנו:
"במהלך המחצית השניה הגיעו 3 אוהדים של קטמון לראות את המשחק , אחרי שראו את את ההפסד של כפר סבא לכפר שלם
שלושת אלו שהגיעו דווקא די מחבבים אותנו , שוחחו איתנו ואיחלו לנו בהצלחה
תהו על כך שרוב האוהדים שלנו לא צעירים בלשון המעטה ואיך זה שאותם האוהדים מבוגרים שמרו אמונים לקבוצה שלא הייתה קיימת
אמרו שזה מאוד מיוחד וראוי להערצה
מיותר לציין שהם היו מרוצים מתוצאות המשחקים שראו".
|
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 03/02/2013 : 14:05:35
|
אחד הדברים המופלאים בקטמון זו ההצטרפות של המון אוהדים חדשים בכל מיני גילאים, מילדים קטנים בעגלות, דרך בני נוער ועד מבוגרים, וגם נשים כמובן. וזה לא שאין לנו תחרות בעיר על אהדת הכדורגל, כשיש שתי קבוצות אחרות בליגות גבוהות יותר עם הרבה יותר חשיפה. מדוע יפו אינה מצליחה להביא קהל צעיר למשחקים? האם כולם שבויים של הפועל ת״א? |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 03/02/2013 : 14:11:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
אחד הדברים המופלאים בקטמון זו ההצטרפות של המון אוהדים חדשים בכל מיני גילאים, מילדים קטנים בעגלות, דרך בני נוער ועד מבוגרים, וגם נשים כמובן. וזה לא שאין לנו תחרות בעיר על אהדת הכדורגל, כשיש שתי קבוצות אחרות בליגות גבוהות יותר עם הרבה יותר חשיפה. מדוע יפו אינה מצליחה להביא קהל צעיר למשחקים? האם כולם שבויים של הפועל ת״א?
שטויות, יש לנו קהל צעיר, כולל ילדים שהגיעו לקבוצה דרך מגוריהם בקרית מיכה, הסמוכה למגרש בחולון. יש לנו מתופפים שבמקור אוהדים או את בית"ר ירושלים או את הפועל ת"א. יש לנו ילדי מחלקת נוער (קצת יותר מכם...:) ויש בנים של. הבן שלי וחברתו היו אתמול במשחק. יש לנו קהל מכל הסוגים, אבל המבוגרים אצלנו הם לא מעטים והם גם מבוגרים. באמת. מגיעים אנשים בני 80 ויותר. פשוט יש לנו הרבה... |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 03/02/2013 : 14:22:29
|
לא יודע מה מאפיין את הקהל שלכם במשחקי בית. כן ראיתי מי הגיע לטדי וזה היה קהל מאוד מבוגר יחסית. אצלנו למשחקי חוץ מגיעים בעיקר הצעירים, גילאי +20-30, עם תוספת של מבוגרים וילדים. אצלכם היה נראה שזה היה בעיקר בני 40-60.
|
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
נשלח - 04/02/2013 : 14:24:31
|
תוצאת מחצית במשחק שנערך עכשיו: עמישב 4-אילת 1 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 04/02/2013 : 15:18:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עוז לניצחון
תוצאת מחצית במשחק שנערך עכשיו: עמישב 4-אילת 1
כבר 6:1 לעמישב מול אילת מעלה אותה למקום השלישי ויוצר דובקה של 4 (!) קבוצות עם 28 נקודות ( 9 מאתנו ): עמישב, יפו, בת אים ואזור
מוריד את מרמורק לשביעי לעמישב זה נצחון 3 ברציפות קרגולה עם שלושער שדוחק את עידן שמש שלנו למקום השני בטבלת מלכי השערים |
ירון |
נערך על ידי - yarond ב-04/02/2013 15:21:41 |
|
|
תוצאות במשחקי היום בליגה א דרום |
|