פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מפגש עם מד"צים מ"בני המושבים" ביום שישי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מפגש עם מד"צים מ"בני המושבים" ביום שישי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מפגש עם מד"צים מ"בני המושבים" ביום שישי נושא הבא  

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 30/11/2009 :  21:48:35  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ביום שישי בבוקר מתוכנן מפגש של אוהדי הפועל קטמון ירושלים עם מדריכים צעירים בתנועת 'בני המושבים'. תנועה זו היא תנועת הנוער של המושבים והמדריכים הספציפיים האלה הם מאזור מנשה. המפגש הזה הוא חלק מסמינר של יומיים שהנושא שלו הוא 'יחיד וחברה'. במסגרת סמינר זה המארגנים, דרך ארגון 'בית מורשה', רוצים שהמדריכים יפגשו עם דוגמאות רלוונטיות מבחינתם לנושא.
המטרות שלהם במפגש הזה הן שהמדריכים יכירו את המפעל של הפועל קטמון, קצת על הקבוצה והקמתה, איך זה קרה, מה המוטיבציות וכו'..
כמו כן, מטרה נוספת היא להבין קבוצה שמחליטה שמשהו חשוב לה מספיק כדי להיות מעורבת בצורה כלכך אקטיבית, מה גורם לאדם להחליט לשים את עצמו במקום כזה.
המארגנים מבקשים גם להעביר למדריכים הצעירים את סיפור היוזמה החברתית- איך זה נוצרה, מה המטרות, מה הקשר בין קבוצת כדורגל ליוזמות חברתיות וכו'..
המפגש אמור להיערך בשעות הבוקר (8/9/10) ביום שישי בחדרי הפעילות של התנועה בקרית מוריה (על דרך חברון).
המפגש כמובן יסתיים הרבה לפני שיוצאת ההסעה ולכן אין מה לדאוג בכיוון הזה.
אוהדים שמעוניינים להיות נוכחים ולקחת חלק במפגש הזה (רצוי שיהיו אנשים שידעו להסביר על הקמת הקבוצה ועל היוזמה החברתית) מוזמנים לשלוח לי בהודעה פרטית את פרטי ההתקשרות איתם (מייל ו/או טלפון) ונקבע כולנו ביחד שעה שנוחה לכולם.
מפגש זה יכול לצרף אוהדים חדשים ואולי פעילים חדשים ליוזמה החברתית, וגם תנועה שתהיה שותפה לדרך, לכן חשוב להראות נוכחות, וחשוב לייצג את הקבוצה בכבוד.
נתראה שם

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)

subcomendante subcomendante מנותק

62 הודעות

נשלח - 30/11/2009 :  22:08:52  הצג פרופיל שלח ל- subcomendante הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יופי של יוזמה....

זכור לי שבשנה הראשונה היו קומונות של השמו"צ שאפילו קנו מניות במשותף, אולי הגיע הזמן להחזיר עתרה ליושנה....
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 30/11/2009 :  22:34:04  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי subcomendante

יופי של יוזמה....

זכור לי שבשנה הראשונה היו קומונות של השמו"צ שאפילו קנו מניות במשותף, אולי הגיע הזמן להחזיר עתרה ליושנה....

לא מדויק, אבל מספיק קרוב.
למען האמת, השנה יש כמה חברויות עמותה שמקושרות מאוד עם השומר הצעיר (אני יודע על גרעין אחד לפחות שהוא חבר עמותה).

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 01/12/2009 :  07:53:10  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מפתיע אותי שחברה מבני המושבים הגיעו לזה, הקשר בינם לבין מהפכות ושינוי המציאות מקרי בהחלט

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

263 הודעות

נשלח - 02/12/2009 :  14:02:51  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לצערי, בשל חוסר היענות מצד אוהדי הקבוצה, ולאכזבתם של מארגני המפגש, הוא בוטל.

"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 02/12/2009 :  14:55:28  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין אף אחד שמסוגל לפנות שעה מהזמן שלו בשביל מפגש כל כך חשוב? עצוב מאוד, זאת סוג של תעודת עניות שלנו. אנחנו יכולים לדבר כמה שאנחנו רוצים על שינוי, ועל היוזמה החברתית, אבל כשנזרקת כזאת כפפה לכיוון שלנו, אנחנו חייבים להרים אותה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

263 הודעות

נשלח - 02/12/2009 :  15:02:06  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל מילה גולה.
האמת היא שעד היום היוזמה החברתית והפעילות כללה מספר מצומצם וקבוע של אנשים, היום גם זה כמעט ולא קיים.
למרות שאני בטוח שיש פה כמה חבר'ה ששמחים על כך...

עבור לתחילת הדף

62 הודעות

נשלח - 02/12/2009 :  17:26:25  הצג פרופיל שלח ל- subcomendante הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ויקטור חבל שלא אמרת שאין אנשים ויש סכנת ביטול. אם הייתי יודע שהמפגש יתבטל, הייתי מבטל עבודה. אם אפשר עדיין להציל...
עבור לתחילת הדף

263 הודעות

נשלח - 02/12/2009 :  17:38:04  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפשר..
אם אתה בא ונמצא עוד אחד, נדבר עם הבחורה שכמעט בכתה לי היום בטלפון.
אני גם יצאתי די מעפן כשאמרתי לה שזה בטוח יקרה, ואז ביטלתי לה...

עבור לתחילת הדף

62 הודעות

נשלח - 02/12/2009 :  19:59:30  הצג פרופיל שלח ל- subcomendante הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דבר איתי אני ב0546236609, ואני אנסה למצוא עוד מישהוא.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 02/12/2009 :  20:54:01  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מגיע. מאמין שעם עוד שניים
עבור לתחילת הדף

263 הודעות

נשלח - 02/12/2009 :  21:29:36  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעולה
סאב ובלאש, אני אדבר עם שניכם מחר כדי לקבוע שעות והכל
למרות שלא הייתי אמור להגיע בגלל טיול שתוכנן לחמישי+שישי בוקר, יכול להיות שבכל זאת אגיע, כי כבר ביטלתי אותו בשביל המפגש.
בכל מקרה, נדבר מחר

עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מפגש עם מד"צים מ"בני המושבים" ביום שישי נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07