פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

השופט יניב אבידן

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  השופט יניב אבידן
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם השופט יניב אבידן נושא הבא
עמוד: מתוך 2

יונתן773 יונתן773 מנותק

89 הודעות

נשלח - 27/01/2013 :  09:40:36  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של יונתן773 שלח ל- יונתן773 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השופט ששפט אותנו אתמול והיה זוועה הוא חבר של חיים סירוטקין
ועוד מספר מאמנים ועסקנים מהיריבות שלנו ואפשר לבדוק את זה בקלות בפייסבוק
אולי נגיש פעם אחת תלונה מסודרת להתאחדות
ברמה הפרטית לפסול את השופט הזה
וברמה העקרונית להפסיק את הקשר בין השופטים למאמנים ועסקנים בליגות האלה.
אני לא מדבר על מכירת משחקים דווקא אלא על הטייה של תוצאות למען חברים...

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 27/01/2013 :  09:52:52  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

יניב אבידן אוהד מכבי פ"ת, בנערותו אפילו אוהד שרוף. אבא שלו, נתי אבידן, שמלווה אותו לכל משחק, הוא האוהד הכי שרוף של מכבי פ"ת.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 27/01/2013 :  10:03:36  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יונתן773

השופט ששפט אותנו אתמול והיה זוועה הוא חבר של חיים סירוטקין
ועוד מספר מאמנים ועסקנים מהיריבות שלנו ואפשר לבדוק את זה בקלות בפייסבוק
אולי נגיש פעם אחת תלונה מסודרת להתאחדות
ברמה הפרטית לפסול את השופט הזה
וברמה העקרונית להפסיק את הקשר בין השופטים למאמנים ועסקנים בליגות האלה.
אני לא מדבר על מכירת משחקים דווקא אלא על הטייה של תוצאות למען חברים...

לא הגזמת קצת? לטעמי הוא היה חלש אבל לא עשה טעויות משמעותיות וכל ההתחממות כולל הרחקה של עופר היו מיותרים. אם אתה רוצה לראות שיפוט נוראי פשוט תצפה יותר בכדורגל אנגלי. חבל על העצבים.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 27/01/2013 :  10:04:51  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

יניב אבידן אוהד מכבי פ"ת, בנערותו אפילו אוהד שרוף. אבא שלו, נתי אבידן, שמלווה אותו לכל משחק, הוא האוהד הכי שרוף של מכבי פ"ת.

מה הקשר למכבי פ"ת.

חוצמזה שבאופן עקבי השופט הזה נגדנו. אתמול "רק" לקח לנו גול חוקי אחד. לדעתי יונתן צודק.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 27/01/2013 :  10:08:41  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

מה הקשר למכבי פ"ת.

חוצמזה שבאופן עקבי השופט הזה נגדנו. אתמול "רק" לקח לנו גול חוקי אחד. לדעתי יונתן צודק.

אני שמתי לב אליו המון פעמים ששפט אותנו. אני לא חושב שהוא נגדנו. אני פשוט חושב שהוא שופט חלש ברמות מפחידות ולא רואה כלום. פעם זה לטובתנו ופעם זה נגדנו.
אבל הוא באמת חלש ברמות מחרידות ומכיוון שאנחנו לרוב הקבוצה היותר טובה על המגרש אז זה בא לרעתנו.
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 27/01/2013 :  10:17:33  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הורג אותנו כל פעם שהוא שופט אותנו, להתלונן.
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 27/01/2013 :  10:29:21  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוטח: מתי השלב שהקהל שלכם יתחיל לקלל את ליאור? בהפסד הראשון? תיקו הבא? או בהפסד נגדנו? ובלי קשר אחרי עופר, ליאור מאמן העונה עד עכשיו. כל הכבוד. תיקו עם אזור יהיה נהדר
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 27/01/2013 :  10:34:19  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השופט היה גרוע אתמול, ובאופן קונסיסטנטי לרעתנו. נגדם בקושי שרק לעבירות, לנו נתן צהובים על פחות מזה. ופסילת השער של עידן היתה מפוקפקת. אבל מכאן ועד תאוריות קונספירציה הדרך עוד ארוכה, אם כי בכל מה שקשור לכפר שלם אי אפשר לפסול שום אפשרות, כפי שיעיד בודאי היפואי.

עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 27/01/2013 :  10:45:16  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שופטים חלשים וגרועים לא חסרים בליגה. אבל משהו בהתנהגות של השופט הזה מעצבנת במיוחד: איזה סוג של שחצנות ותנועות גוף כאילו הוא האדם החשוב ביותר בעולם. כולה שופט אפס בליגה א'.

ובאופן טבעי כשהשופטים גרועים, הקבוצה הטובה יותר היא זאת שנדפקת יותר. לא חושב שצריך לחפש כאן תיאוריות קונספירציה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 27/01/2013 :  11:59:50  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

השופט היה גרוע אתמול, ובאופן קונסיסטנטי לרעתנו. נגדם בקושי שרק לעבירות, לנו נתן צהובים על פחות מזה. ופסילת השער של עידן היתה מפוקפקת. אבל מכאן ועד תאוריות קונספירציה הדרך עוד ארוכה, אם כי בכל מה שקשור לכפר שלם אי אפשר לפסול שום אפשרות, כפי שיעיד בודאי היפואי.

האמת לא חייבים תאוריות קונספירציה. מספיק שהוא "קצת" לא אוהב אותנו, ולא משנה אם זה בגלל שהוא אוהד בית"ר כפ"ס, מכבי פ"ת או כי הוא סתם שונא אשכנזים אליטיסטים.
כשיהיה לי זמן אני אעבור על התקצירים מהעונה וחצי האחרונות. אני אישית זוכר יותר ממשחק אחד איתו שיצאתי בהרגשה שהוא לא ישר במיוחד.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 27/01/2013 :  12:50:54  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

כשיהיה לי זמן אני אעבור על התקצירים מהעונה וחצי האחרונות. אני אישית זוכר יותר ממשחק אחד איתו שיצאתי בהרגשה שהוא לא ישר במיוחד.

בעונה הזו הוא שפט כשופט ראשי במשחק נגד קרית גת

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 27/01/2013 :  17:38:16  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סאריץ

טוטח: מתי השלב שהקהל שלכם יתחיל לקלל את ליאור? בהפסד הראשון? תיקו הבא? או בהפסד נגדנו? ובלי קשר אחרי עופר, ליאור מאמן העונה עד עכשיו. כל הכבוד. תיקו עם אזור יהיה נהדר

בהפסד נגדכם, כשעוד לא הכירו אותו, לא קיללו אותו. מאז 10 משחקים בלי הפסד, וכנראה שכבר לא יקללו אותו.
הקהל עובר שדרוג העונה, וזה חלק מההתפכחות.
תיקו נגד אזור יהיה נהדר אם זה יספיק לפלייאוף, אבל מכיוון שמדובר בדרבי עבורנו -

ה ד ר ב י ה ו א מ ע ל ה כ ל!

נ.ב דרבי הבולגרים
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 27/01/2013 :  17:46:45  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ציטוט:
נשלח במקור על ידי סאריץ

בהפסד נגדכם, כשעוד לא הכירו אותו, לא קיללו אותו. מאז 10 משחקים בלי הפסד, וכנראה שכבר לא יקללו אותו.
הקהל עובר שדרוג העונה, וזה חלק מההתפכחות.
תיקו נגד אזור יהיה נהדר אם זה יספיק לפלייאוף, אבל מכיוון שמדובר בדרבי עבורנו -

ה ד ר ב י ה ו א מ ע ל ה כ ל!

נ.ב דרבי הבולגרים

אזור גם בולגרים? אני לא בטוח שכולם שותפים, אבל אותי הנושא מעניין. יש רקע או היסטוריה ליריבות הזאת?
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 27/01/2013 :  17:54:05  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברצינות בלאש?

אתה במודע מזמין פה את טוטח, האיש ש"קלה על המקלדת" זו דרך עדינה לתאר את היד שלו, לגולל בפניך כאן את תולדות הסכסוך החשוב הזה?

באמת?

אתה רוצה שנגמור כמו ביטר? כי אחרי ההרצאה שצפויה (מן הסתם) להגיע כאן אני יכול רק להניח שיהיו בקהל שלנו מי שיתנגדו באופן עקרוני להחתמת שחקנים ממוצא בולגרי, לנצח, רק כדי להימנע ממקרים דומים בעתיד.

כל האמור, אגב, בטל ומבוטל אם בסוף ההרצאה יוגשו קציצות פראסה.

עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 27/01/2013 :  18:03:29  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

בקיצור נמרץ, העליה הבולגרית הייתה העליה הראשונה במלחמת השחרור. הם קיבלו הוראה להכנס לבתים ערביים נטושים והתקדמו על דרך המלך. תחילה ליפו, אחר כך יאזור, אח"כ רמלה ונגמר להם המלאי בלוד. מכבי רמלה לדוגמא היתה קבוצה חצי בולגרית.
יו"ר אזור מאיר סאלם הוא בולגרי. 8,700 מבני העדה השתקעו ביאזור לעומת 32 אלף ביפו.
הסכסוך שלנו פשוט. הם גבו מאיתנו 50 שקל במשחק בליגה ב' אחרי הניצחון שלנו על קרית שמונה. גם השנה הם בו 40 ודה פריס התבטא שאם לא הייתה הגבלה הוא היה גובה יותר. הם מסתכלים עלינו כעל קבוצה מסחרית שתאריך התפגוה שלה קרוב, שאין לנו כלום חוץ מקהל.
פלא שאנחנו מחבבים אותם?
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 27/01/2013 :  18:04:34  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

בעונה הזו הוא שפט כשופט ראשי במשחק נגד קרית גת

שפט אתכם אשתקד ביבנה
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם השופט יניב אבידן נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07