משתמש |
יום אחרון - שוק העברות - ליגה א׳ דרום |
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 02/02/2013 : 14:02:36
|
מה הקשר לשנה שעברה? בהסתמך על שנה שעברה גם נפסיד בלוד ובכפר שלם, נובך בבית ע״י ערד, נחטוף רביעייה מיפו, ונקבל שיעור בכדורגל מכפר-סבא בטדי. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 02/02/2013 : 15:02:02
|
ברור שזה לא אחד לאחד, גם סדר המשחקים שונה וגם הקבוצות שונות (כולל הקבוצה שלנו והמאמן). הקשר לשנה שעברה די ברור: הובלנו את הליגה, והתפרקנו טוטאלית בסוף. הקהל שלנו הוא אותו קהל, טדי אותו טדי, וחלק מהשחקנים הם אותם שחקנים. וכמובן שהלחץ לעלות השנה הוא לא יותר קטן משנה שעברה. כך שניתן להבין מאיפה מגיעה ההערכה שגם השנה הלחץ עלול לפרק אותנו לקראת סוף העונה. לא חושב שההערכה הזאת מגיעה מתוך זלזול.
וכמובן שאני מקווה שזה לא יקרה. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
סינגל מאלט
91 הודעות |
נשלח - 02/02/2013 : 15:16:06
|
איזה באסה... אז גם השנה ברצלונה לא תיקח אליפות.... |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 02/02/2013 : 17:16:50
|
אז בוא נראה. בהגנה 3 מתוך 4 הם שחקנים שלא שיחקו איתנו בשנה שעברה. בקישור פנסו, עקיבא, אטיאס, סמיר, לא היו איתנו לפני שנה. בהתפקה עידן שמש לא היה פה שנה שעברה, וגם גרוסבך. גם המאמן הגיע השנה. אבל טדי, הוא, אכן אותו טדי, והוא מקולל כמו שאנו יודעים מאז הגול של פנסו ב=1987 (שנכבש שלש שנים לפני שטדי הושלם, אבל ברור שהוא השפיע). נשארנו עם הקהל, שהוא מלא טיפוסים כמוני שמצפים לגרוע ביותר. במחשבה שניה, בקהל יש טיפוסים כמוך שלא רק מצפים לגרוע ביותר אלא גם נותנים לזה הסבר מדעי. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 02/02/2013 : 17:27:58
|
סירוטקין מטמיע בשחקנים שלו פחד רק ממכבי יפו. מחמיא, אבל לא מציאותי. קבוצה שיש לה שי אהרון, בורכה מהיסוד. הוא כמובן גם סידר אתמול את הניצחון בדאבל פס ובעיטה קשה בדקה שנייה, שהפכה לשער והוציאה את הרוח ממפרשי היריבה. לצערי, אני עוד לא רואה אותנו מנצחים היום את אזור. לנו יש שדים במפרשים, אחד מהם זה המונח הפועל אזור, וכך גם משחקי בית בכלל, ומשחקים מכריעים בפרט. ולכן, אל תתרגשו. לא אומר דברים בפה מלא כדי שלא יגידו שאני מנחס. ב-8 במארס תבואו הרבה. אנחנו צריכים לכלכל את שחקנינו לפלייאוף... |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 02/02/2013 : 18:27:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
סירוטקין מטמיע בשחקנים שלו פחד רק ממכבי יפו. מחמיא, אבל לא מציאותי. קבוצה שיש לה שי אהרון, בורכה מהיסוד. הוא כמובן גם סידר אתמול את הניצחון בדאבל פס ובעיטה קשה בדקה שנייה, שהפכה לשער והוציאה את הרוח ממפרשי היריבה. לצערי, אני עוד לא רואה אותנו מנצחים היום את אזור. לנו יש שדים במפרשים, אחד מהם זה המונח הפועל אזור, וכך גם משחקי בית בכלל, ומשחקים מכריעים בפרט. ולכן, אל תתרגשו. לא אומר דברים בפה מלא כדי שלא יגידו שאני מנחס. ב-8 במארס תבואו הרבה. אנחנו צריכים לכלכל את שחקנינו לפלייאוף...
אזור עייפים ממכבי חיפה
יאללה תעשו תיקו - הכי טוב |
ירון |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 02/02/2013 : 18:30:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ברור שזה לא אחד לאחד, גם סדר המשחקים שונה וגם הקבוצות שונות (כולל הקבוצה שלנו והמאמן). הקשר לשנה שעברה די ברור: הובלנו את הליגה, והתפרקנו טוטאלית בסוף. הקהל שלנו הוא אותו קהל, טדי אותו טדי, וחלק מהשחקנים הם אותם שחקנים. וכמובן שהלחץ לעלות השנה הוא לא יותר קטן משנה שעברה. כך שניתן להבין מאיפה מגיעה ההערכה שגם השנה הלחץ עלול לפרק אותנו לקראת סוף העונה. לא חושב שההערכה הזאת מגיעה מתוך זלזול.
זאת הערכה ששייכת לתחום המיסטיקה. תעשה רגע השוואה בין השחקנים של השנה ושנה שעברה מבחינה מקצועית ומנטלית ותגיד אם יש לפחד הזה בסיס: אסוס מול סמיר מלול - עידן שמש סולומוביץ - אסי עזו עדן מלכה - יותם פנסו אדיר מעודה - שלום עקיבא ציון של שנה שעברה - ציון של השנה עוז של שנה שעברה - עוז של השנה יש בטח עוד דוגמאות שלא חשבתי עליהן, אבל לא נראה לי שיש עמדה שנחלשנו בה. וכמובן נשארנו עם שי שהוא הדבק של הקבוצה ומנהיג על המגרש. שלא לדבר על זה שעוד לא הפסדנו, שאנחנו לא מאבדים נקודות בבית, ושפתחנו את הסיבוב השני בצורה יותר טובה מהראשון.
זה לא יהיה קל , ובטח שכלום לא מובטח, ובטוח שעוד יהיו משברים, אבל להשליך ממה שקרה בשנה שעברה על השנה זה לא קשור למציאות. |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-02/02/2013 19:20:03 |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 02/02/2013 : 18:59:23
|
אני חושב שאי אפשר בכלל להשוות בין שנה שעברה לשנה הזאת . בשנה שעברה סגל השחקנים היה בנוי על הסגל מליגה ב' . קבוצה שמתבססת על שחקנים מליגה ב' בחיים לא יכולה לעלות ללאומית , בטח כשהבדלי הרמות גדולים מאוד . בשנה שעברה שחקנים כמו טרטיאק , מעודה וכפיר היו נחשבים לשחקנים בכירים ומרכזיים . השנה יש לנו עם מי לצאת למלחמה - השוער הכי טוב בליגה , מרכז הגנה + מגן שמאלי של ליגה לאומית , מגן ימני ותיק עם ניסיון , שלושה קשרים אחוריים שנחשבים מהטובים בליגה , קישור התקפי וחלוצים קטלניים , כאשר כל אחד נחשב לשם בליגה א' , ובינתיים זה מתחבר . שלום עקיבא נחשב לשחקן הכי טוב בליגה א' בשתי מחוזותיה , עוז מפרק הגנות , שי אהרון זה שי אהרון ועידן שמש עם מהירות וסיומת שלא הייתה לנו בשנה שעברה . אם לא נעלה עם השחקנים האלה , אז עם איזה שחקנים נעלה ? מדובר בהכי טובים בליגה . בסופו של דבר איכות השחקנים היא זו שקובעת , אני מאמין שבסופו של דבר המזל יהיה עם הטובים .
|
נערך על ידי - אדום עולה ב-02/02/2013 19:01:49 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 02/02/2013 : 21:21:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
זאת הערכה ששייכת לתחום המיסטיקה. תעשה רגע השוואה בין השחקנים של השנה ושנה שעברה מבחינה מקצועית ומנטלית ותגיד אם יש לפחד הזה בסיס: אסוס מול סמיר מלול - עידן שמש סולומוביץ - אסי עזו עדן מלכה - יותם פנסו אדיר מעודה - שלום עקיבא ציון של שנה שעברה - ציון של השנה עוז של שנה שעברה - עוז של השנה יש בטח עוד דוגמאות שלא חשבתי עליהן, אבל לא נראה לי שיש עמדה שנחלשנו בה. וכמובן נשארנו עם שי שהוא הדבק של הקבוצה ומנהיג על המגרש. שלא לדבר על זה שעוד לא הפסדנו, שאנחנו לא מאבדים נקודות בבית, ושפתחנו את הסיבוב השני בצורה יותר טובה מהראשון.
זה לא יהיה קל , ובטח שכלום לא מובטח, ובטוח שעוד יהיו משברים, אבל להשליך ממה שקרה בשנה שעברה על השנה זה לא קשור למציאות.
אני לא אוהב את ההשוואה הזאת. היא חייבת להיפסק, במיוחד כשהיא מבוססת על חצאי אמיתות. אסוס הוא גרזן מטורף, ששוחרר הרבה לפני שהתחילה הנפילה המנטלית של הקבוצה. כפיר חלוץ ענק, ולעידן יש עוד הרבה שערים, ושערי עליית ליגה בשביל להתמודד איתו. עדן מלכה ויותם פנסו בכלל ךא באותה עמדה, אז אין בכלל מה להשוות בייניהם. די לזלזול בשנה שעברה. הייתה לנו קבוצה אדירה ומרגשת, שסבלה מנפילה מנטלית בשלב שעוד לא הגענו אליו השנה, אז בואו לא נרתום את הסוסים לפני העגלה, ותנו כבוד למי שהיה חלק מהשנה הזאת |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 02/02/2013 : 21:37:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי זאת הערכה ששייכת לתחום המיסטיקה. תעשה רגע השוואה בין השחקנים של השנה ושנה שעברה מבחינה מקצועית ומנטלית ותגיד אם יש לפחד הזה בסיס: אסוס מול סמיר מלול - עידן שמש סולומוביץ - אסי עזו עדן מלכה - יותם פנסו אדיר מעודה - שלום עקיבא ציון של שנה שעברה - ציון של השנה עוז של שנה שעברה - עוז של השנה יש בטח עוד דוגמאות שלא חשבתי עליהן, אבל לא נראה לי שיש עמדה שנחלשנו בה. וכמובן נשארנו עם שי שהוא הדבק של הקבוצה ומנהיג על המגרש. שלא לדבר על זה שעוד לא הפסדנו, שאנחנו לא מאבדים נקודות בבית, ושפתחנו את הסיבוב השני בצורה יותר טובה מהראשון.
זה לא יהיה קל , ובטח שכלום לא מובטח, ובטוח שעוד יהיו משברים, אבל להשליך ממה שקרה בשנה שעברה על השנה זה לא קשור למציאות.
אני לא אוהב את ההשוואה הזאת. היא חייבת להיפסק, במיוחד כשהיא מבוססת על חצאי אמיתות. אסוס הוא גרזן מטורף, ששוחרר הרבה לפני שהתחילה הנפילה המנטלית של הקבוצה. כפיר חלוץ ענק, ולעידן יש עוד הרבה שערים, ושערי עליית ליגה בשביל להתמודד איתו. עדן מלכה ויותם פנסו בכלל ךא באותה עמדה, אז אין בכלל מה להשוות בייניהם. די לזלזול בשנה שעברה. הייתה לנו קבוצה אדירה ומרגשת, שסבלה מנפילה מנטלית בשלב שעוד לא הגענו אליו השנה, אז בואו לא נרתום את הסוסים לפני העגלה, ותנו כבוד למי שהיה חלק מהשנה הזאת
נכון שההשוואה היא לא בדיוק עמדה מול עמדה, אבל גם אם תעשה השוואה כזאת תראה את ההבדלים. אסוס היה מקצועית מצויין, אבל מנטלית היתה לו בעיה קשה ולא סתם הוא נזרק. מלול הוא חלוץ מצויין לליגה ב'. חלוץ סביר לליגה א'. לא יותר. הקבוצה היתה מרגשת והנפילה לא ממש מוסברת. כל מה שאמרתי הוא שמקצועית ומנטלית הקבוצה השנה עולה עליה והציפיות המיסטיות לנפילה לא מבוססות על עובדות. וההשוואה הזאת חייבת להפסק??? היא באה רק בגלל האמונה המופרכת כאילו הנפילה של שנה שעברה היא דבר צפוי. |
|
|
קטמוני
68 הודעות |
נשלח - 02/02/2013 : 21:59:05
|
ההבדל הכי גדול ביעיני הוא בספסל העמוק שיש לנו כרגע. אתמול היו על הספסל שחקנים ברמה של חי, פנזו, איסלם, ג׳וני, מנצורי ועוד. כולם שחקנים יותר מלגיטימיים לליגה הזאת וכולם ברמה שדוחפת את שחקני ההרכב הנפלאים שראינו אתמול לשמור על היכולת שבוע אחרי שבוע. |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 02/02/2013 : 22:28:23
|
אני לא אוהב את ההשוואה הזאת. היא חייבת להיפסק, במיוחד כשהיא מבוססת על חצאי אמיתות. אסוס הוא גרזן מטורף, ששוחרר הרבה לפני שהתחילה הנפילה המנטלית של הקבוצה. כפיר חלוץ ענק, ולעידן יש עוד הרבה שערים, ושערי עליית ליגה בשביל להתמודד איתו. עדן מלכה ויותם פנסו בכלל ךא באותה עמדה, אז אין בכלל מה להשוות בייניהם. די לזלזול בשנה שעברה. הייתה לנו קבוצה אדירה ומרגשת, שסבלה מנפילה מנטלית בשלב שעוד לא הגענו אליו השנה, אז בואו לא נרתום את הסוסים לפני העגלה, ותנו כבוד למי שהיה חלק מהשנה הזאת
אני עדיין חושב שהבדל גדול נוסף בעמדת המאמן. המבחן האמיתי יהיה אחרי הפסד הראשון. הלוואי שלא נצטרך לעמוד בו בקרוב, אם בכלל |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 03/02/2013 : 00:23:07
|
לא נכון. הקבוצה של שנה שעברה היתה לא מאוזנת ולא טובה. כפיר מלול, אסלאם, שי ועוז יצרו חלק קדמי שלא עושה תנועה בלי כדור. היינו קבוצה סטטית ובלתי נסבלת. כבר בהתחלת השנה, שהייתה התנפלות רבתי על עופר, אמרתי שאני אופטימי כי יש בקבוצה הזאת תנועה. ולהשוות בין עידן שמש לכפיר מלול זה הישג מרשים. |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 03/02/2013 : 01:14:08
|
3 המחזורים הקרובים הם ההזדמנות שלנו להוציא את החשק לשאר הקבוצות המשמעותיות - יש הרבה משחקים בין הרודפות אחרינו. השליש השלישי הולך להיות "רצחני" מבחינתנו. החל מהמחזור ה 21 נקבל לפי הסדר את: אזור, יפו, בת ים, שעריים, קרית גת, עמישב וכפר סבא.
|
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 03/02/2013 : 07:12:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל ותיק
אני עדיין חושב שהבדל גדול נוסף בעמדת המאמן. המבחן האמיתי יהיה אחרי הפסד הראשון. הלוואי שלא נצטרך לעמוד בו בקרוב, אם בכלל
בסדר, הבנו, אז אתה חושב שליאור לא מאמן. כל זה עדיין לא משנה את העובדה שלא היה לו את הסגל שיש השנה. זה לא מפחית מההישג של עופר עד כאן, אבל אתה מזלזל במאמן שהעלה אותנו שתי ליגות וגרם לקבוצה שלנו לשחק כדורגל דומיננטי ויפה. הרכש הנוצץ בעונה שעברה היה יובל פוגלמן. עוד שחקן במערך השנה. אתה יכול בכלל להשוות בין כפיר לעידן? חלק גדול ממה שקורה העונה זה בדיוק בגלל שיר לא כאן. הפרודוקטיביות של עוז זה בעיקר כי אין לו את מלול לפניו. נגמרו הדאבל פסים הסתמיים לפני הרחבה, עכשיו משחקים לעומק. מה שנהיה עוד יותר מצוין עם בואו של שלום, שרק מחפש את העומק כל הזמן. אתה יכול להשוות את אסיעזו לעמרי נווה? הרכש של ליאור בחורף היה עדן מלכה, אתה משווה את זה לפנסו ועקיבא?
בקיצור, בוא נמשיך להינות מקבוצה כיפית בלי להוריד מערכו של מי שעוד יאמן כאן בעתיד. |
|
|
יום אחרון - שוק העברות - ליגה א׳ דרום |
|
|
|