משתמש |
שלום עקיבא |
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 20/01/2013 : 12:00:31
|
סיפור מאוד משונה הסיפור הזה עם שלום עקיבא. בכל מקרה הבחור משחק בעמדת החלוץ בעוד אנו משוועים בעיקר לבלם.. |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
|
עמית ד.
10 הודעות |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 20/01/2013 : 12:59:37
|
מאוד תמוה כל הסיפור הזה. מהכתבות באתרים השונים אני מבין שהוא שחקן ממש טוב, אבל לא ברור אם הוא פרימדונה סופר-רגיש שלא מסוגל להסתדר עם קצת ירידות בחדר ההלבשה ובאמת ״כל הקבוצה שונאת אותך ולא יכולים לראות אותך״, או שמא, כמו שמופיע באתר אחר, "בתור שחקן ובתור בנאדם, אהוב ונאהב על כולם... אתה שחקן גדול ואדם עם לב ענק." באופן כללי, אני מתרשם שזה רחוק מלהיות סגור, לאור זה שעפולה מסרבת לשחרר, ולך תדע אם המרחק מהבית וכל הדברים האלה לא ירתיעו אותו כשהוא יחשוב על זה לעומק. ודרך אגב, מה זה אומר על ליעד עובד? אם זה יקרה, זה בנוסף או במקום? כמה קשרים אנחנו צריכים? ודרך אגב 2, שלום עקיבא זה אחלה שם לכדורגלן.
|
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 20/01/2013 : 13:25:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עמית ד.
לפי דאבל-פס לא בטוח שיקבל שיחרור מעפולה
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=6745
1. זה נשמע כמו החלטה אימפולסיבית על סף הדווקאית של השחקן ועל כן ספק רב אם אכן תממש. 2. מישהו מוכן לעשות סדר ולהסביר את התגלגלות העניינים ומה קרה לו בעפולה ששלח אותו ככה לירושלים? 3. עוד 3 ימים חלון העברות נסגר? תודה |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
עילי
139 הודעות |
נשלח - 20/01/2013 : 22:45:47
|
אוקיי אז עכשיו יש את שי, חי , פנסו, סמיר, עובד, עקיבא ועוז. נשמעת כמו החתמה מעולה אבל לא רצויה וזה בזמן שבהגנה שלנו מתפרקת |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 21/01/2013 : 07:45:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עילי
אוקיי אז עכשיו יש את שי, חי , פנסו, סמיר, עובד, עקיבא ועוז. נשמעת כמו החתמה מעולה אבל לא רצויה וזה בזמן שבהגנה שלנו מתפרקת
איזה הגזמה. עזו מעולה למרות פתיחת עונה קטסטרופלית. אבולפיה מפחיד לפרקים אבל בהחלט נותן עבודה. הצרות האמיתיות שלנו זה המשחק על הנבדל שלא תמיד מצליח בליגה הזאת, יש שיגידו בגלל מהירות הבלמים ויש שיגידו בגלל מהירות השופטים. בכל מקרה צריך החלטה אסטרטגית של מאמן האם ממשיכים עם זה. חוצמזה שרוב המתפרצות שאני זוכר חטפנו כשהמגינים עולים להתקפה, ולא חוזרים מהר מספיק להגנה. גם כאן נחוצה החלטה של מאמן. |
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 21/01/2013 : 08:27:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד [ הצרות האמיתיות שלנו זה המשחק על הנבדל שלא תמיד מצליח בליגה הזאת, יש שיגידו בגלל מהירות הבלמים ויש שיגידו בגלל מהירות השופטים. בכל מקרה צריך החלטה אסטרטגית של מאמן האם ממשיכים עם זה. חוצמזה שרוב המתפרצות שאני זוכר חטפנו כשהמגינים עולים להתקפה, ולא חוזרים מהר מספיק להגנה. גם כאן נחוצה החלטה של מאמן.
עד כמה ההצהרה הזו מבוססת ומגובה בנתונים ועד כמה היא תחושתית? אני חוזר ושואל, כמה שערים קיבלנו השנה מנבדל? תשובה אמפירית תתקבל בשמחה. "דברי במספרים גיברת...." |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 21/01/2013 : 08:53:56
|
הי אני כותב כאוהד !!! לא כחבר ועד מנהל !!! על נבדל בפרט והגנה בכלל: חטפנו השנה 13 גולים והכנסנו 27 - יש לנו את יחס השערים הטוב בליגה. אזור חטפה רק 8 גולים ( הבקיעה 18 ). מרמורק חטפה 10 והבקיעה 17 בלבד. כפר שלם חטפה 12 והבקיעה 13 כפר סבא חטפה 13 והכניסה 24 ערד במקום האחרון חטפה 14 רק אחד יותר מאיתנו והכניסה 8.
הגולים שחטפנו: מחזור 1 - 1 מכפר שלם - לא זוכר אותו מחזור 2 - 1 מערד - לא היה כתוצאה של מלכודת נבדל מחזור 4 - 2 מכפר יונה - מצטער לא נכחתי מחזור 5 - 1 מקרית מלאכי - לא היה מנבדל למיטב זכרוני מחזור 7 - 1 מקביליו - פנדל מחזור 8 - 2 מבת ים - מצטער לא נכחתי מחזור 9 - 1 משעריים - לא היה מנבדל למיטב זכרוני מחזור 10 - 1 מקרית גת - פנדל מחזור 13 - 1 מבאר שבע - מתפרצת אבל לא נבדל מחזור 14 - 1 מאילת - גול ממלכודת נבדל עם שילוב של חוץ שנשרק הפוך ועבירה על סמיר שהיה על הדשא. מחזור 15 - 1 מלוד - גול ממלכודת נבדל.
בהנחה ( מדגיש - בהנחה ) שבגולים שאני לא זוכר לא היה משהו מובהק בנושא הנבדל הרי מדובר במחיר יקר 3-4 גולים ( אולי ) כדי להיות הקבוצה הכי התקפית בליגה שבה ציון זקן ואביעד דנן כמו גם יוסי ואסף תומכים בקישור
עד כמה שאני מבין כדורגל ואני מודה שאני לא מבין גדול - לי זה נראה מחיר ששווה לשלם
אבל ברמת הנתונים - ותיק - חייב להגיב וברמת הפילוסופיה ההתקפית נדרשת פה עמדתו של חיים ברעם
|
ירון |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 21/01/2013 : 09:24:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
הגולים שחטפנו: מחזור 1 - 1 מכפר שלם - לא זוכר אותו לא נבדל על פי התקציר דקה 5:15. מחזור 2 - 1 מערד - לא היה כתוצאה של מלכודת נבדל מחזור 4 - 2 מכפר יונה - מצטער לא נכחתי הראשון של תומר עיוון גם לא מנבדל 0:35 השני גם לא נראה מנבדל (והיה גם ככה די חסר משמעות). מחזור 5 - 1 מקרית מלאכי - לא היה מנבדל למיטב זכרוני מחזור 7 - 1 מקביליו - פנדל מחזור 8 - 2 מבת ים - מצטער לא נכחתי מחזור 9 - 1 משעריים - לא היה מנבדל למיטב זכרוני מחזור 10 - 1 מקרית גת - פנדל מחזור 13 - 1 מבאר שבע - מתפרצת אבל לא נבדל מחזור 14 - 1 מאילת - גול ממלכודת נבדל עם שילוב של חוץ שנשרק הפוך ועבירה על סמיר שהיה על הדשא. מחזור 15 - 1 מלוד - גול ממלכודת נבדל.
|
|
|
|
subcomendante
62 הודעות |
נשלח - 21/01/2013 : 09:34:10
|
וואו, לא כתבתי כאן המון זמן, למרות שאני קורא בפורום באופן קבוע.
בגלל ההחתמה של שלום עקיבא לא התאפקתי. אני ושלום גדלנו באותה שכונה ושיחקנו כדורגל ביחד מאז שהיינו ילדים. הוא נשאר בקריית שמונה ואני עזבתי. הוא גדל במחלקת הנוער שם ובהמשך עלה לקבוצה הבוגרת כשעוד הייתה בליגה השניה. למרות שהיה הכי צעיר הוא שיחק נפלא והבקיע כמה שערים מדהימים - אבל פשוט לא הסתדר חברתית.
הוא עבר לנצרת עילית כשעוד שיחקה בליגת העל - ונזרק משם בגלל חשד לגניבה מחבריו לקבוצה. מאז הוא הסתובב בקבוצות שונות - כולל פסקי זמן מכדורגל.
הבחור הוא כשרון ענק, ברמה של ליגת על, אבל אדם שמרבה להסתבך בצרות. אם עופר ידע לנהל אותו - הרווחנו שחקן גדול. אם לא - הוא יכול בכוחות עצמו לפורר חדר הלבשה. |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 21/01/2013 : 09:55:01
|
איך אני שמח שוב לקרוא הודעה שלך subcomendante היקר תשוב מיד לכתוב בפורום...אתה חסר לי כבר שנתיים |
אליה |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 21/01/2013 : 10:43:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
התקדמות מסויימת: http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=6752
אפשר להעביר אליהם, בעיסקת חליפין, את גרוסבך |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
שלום עקיבא |
|