פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון וצבא

כל הפורומים
הפועל קטמון
 אוף-טופיק
  קטמון וצבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם קטמון וצבא נושא הבא
עמוד: מתוך 4

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 02/12/2009 :  01:22:40  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מבין שדחוף לך לפתוח המון עניינים עכשיו. אז בלי להסגיר שמות, לידיציה, זה מה שעשו החיילים בעזה. היו עוד כמה אמירות, לדעתי כולם לגיטימיות. אז אתה מוצא לנכון כרגיל לבכות על בוגדים וכאלה, אחרים יכולים להתלונן על גזענים ולאומנים צמאי דם. אני מסיק שככה כנראה מתנהלים הדיונים בנושאים האלה, בעיקר שיש אנשים שהם בקיצון והניגודים כ"כ חזקים, וזה בסדר ככה זה בכל מקום . אתה לעומת זאת בוחר לעשות מזה סלט עם המון המון דמגוגיה ואי דיוקים קלים כדי לטעון שהפוליטקה שנכנסת לקבוצה היא דו כיוונית. זאת טענה לא מדויקת ואף שיקרית. אפילו ההודעה של ויקטור באה כתגובה להדחה להשתמטות, בן בסט אאל"ט בכלל הגיב על הניסיון למסחר את אמונותיהם התמימות והלהט האידיאולוגי של חלק מאוהדינו לצרכים פוליטים עם ההזמנות של חד"ש , דנינו ועמוס עפים אחד על השני כי יש דנימקה כזאת בינהם, או לא יודע מה הקטע שם, וזה בסדר לא כולם חייבים לאהוב אחד את השני. לדעתי כל תגובה של ה"ימנים" גם עם הם פעילי עבודה או בלדרים של מרצ, באה בדר"כ כתגובה אליכם. אבל כל זה לא חשוב בכלל , אתה כנראה לא מבין את ההבדל בין ניצול הבמה והקבוצה לצרכים פוליטים וקישור הקבוצה לדעות פוליטיות מאוד מסוימות (כי הקמת קבוצת אוהדים זה אקט פוליטי, והמוכר עוגיות הש'כנזי הוא כנראה בעל הון, ולא ברור איך זה קשור לדעות פרו פלסטניות ולא לליגלזציה ירוקה או משהו נחמד אחר , אבל מילא) לדיון אוף טופיקי פוליטי (שיש שאומרים שבגלל שהוא יוצר מתחים וחיכוחים בין האוהדים אפשר לוותר גם עליו ). אני רק מציע לא להיות מופתע שיש עוד מטענים כלפיכם כשבאותה נשימה אתה מציב לנו עובדות על הפעילות הפוליטית העתידית שלך דרך הקבוצה, שהיא כאמור הגורם לכל התחושת מיאוס שחלק מהאנשים מרגישים כאן מלכתחילה. ואף מילה על הנזק לקבוצה, זה כבר כנראה לא מעניין.

זהו, אנא לא לגרום לי לכתוב עוד הודעות מטרחנות בנושא, זה מעיק על כולנו.

נערך על ידי - קובקוב ב-02/12/2009 01:30:28
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 05/12/2009 :  10:48:01  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן, מעיק על כולנו.

מתסכל שאנחנו מתקשים למצוא דרך לתקשר באופן קצת פחות אנטגוניסטי ויותר סולידרי, בסופו של דבר יושבי אותו יציע אנחנו. זה תקף גם לגבי המקרים שצוינו, וגם לגבי שנינו.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-05/12/2009 10:49:50
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 13/12/2009 :  15:08:29  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כיוון ששמי שורבב לכאן כמה פעמים אבקש לסכם בקצרה את עמדתי בנושא קטמון והזהות הפוליטית.

1. אוהדי קטמון אינם מחוייבים בשום קולקטיביות רעיונית. המכנה המשותף הרעיוני היחיד הוא התנגדות עזה לגזענות ולאלימות. רבים מהאוהדים תומכים גם בשוויון חברתי ומתנגדים להשתלטות ההון על הכדורגל.

2. לכתיבתי הפוליטית אין קשר לקטמון. אני מתנגד לכיבוש, לכל ההתנחלויות, לגלובליזציה, להגמוניה האמריקאית ולמלחמת החורמה נגד האיסלם מבלי להבחין בגוונים ובאסכולות השונות. קשה לי להאמין שקיימים אוהדי קטמון שרוצים שלא אגיע למשחקים בגלל דעות כאלה.

3. גם בטור הספורט בכל העיר יש מקום לגינוי הגזענות ולהתנגדות לגיאדמקים למיניהם.

4. יש מקום לבעלי דעות שונות ביציע, וכל הרוצה בוא ולעודד, יבורך.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם קטמון וצבא נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07