פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

איש היה בישראל...

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  איש היה בישראל...
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם איש היה בישראל... נושא הבא  

כלב במגרש כלב במגרש מנותק

140 הודעות

נשלח - 26/11/2009 :  11:13:53  הצג פרופיל שלח ל- כלב במגרש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/971/542.html

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 26/11/2009 :  11:43:28  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה המשמעות ?
סאסי לא אמור להיות החלק היותר רך ?
יש סיכוי שהוא ירים ידיים ?
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 26/11/2009 :  14:36:30  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משום מה קשה לי להאמין לזה....

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 26/11/2009 :  15:08:34  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא פחות חשוב להתמוגג מהתמונה בכתה של ילדים מניפים דגלי קטמון
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 26/11/2009 :  16:13:15  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נראה שההסדר מבוסס במידה רבה על פנטזיות לגבי מימוש השטחים בקרית היובל שבשימוש הפועל ירושלים, ובעיקר המגרש.
בר הלל כנראה הבין שעדיף לו לקבל מסאסי סכום לא גדול עכשיו בדרך למימוש המינוי שלו מבית המשפט ככונס הנכסים של ויטו, לכיסוי החובות של ויטו.
מצד סאסי נראה לי שהוא ישלח את בעלי החוב של יונה, שיגיעו אליו, לשיחה מעמיקה עם הלאמפה, או שיגיד להם קחו אחוז קטן מאד מהחוב ממני ותוותרו על מרבית החוב.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 26/11/2009 :  16:33:37  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למגרש בקרית יובל יש תב"ע ? מישהו יודע מה מתוכנן להיות שם ?
למיטב הבנתי זה הסיכוי היחידי של הפועל ירושלים להתחלץ מבעיותיה הכספיות
זה לא פותר את הבעיות האחרות
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 26/11/2009 :  19:42:16  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מקווה שאני לא מטעה,

קריית יובל (כמו גם בית וגן) הוא שטח עירוני. בסוף שנות ה-90 נמכר פיקטיבית ( נדמה לי שלשיכון עובדים). בית וגן נמכר גם כן ונפדה לפני כשנתיים ע"י הרוסי.
כנראה שהפנטזיות שהמכירה תצא לפועל ע"י מצמוץ/שוחד מניעה שוק, תפקידנו לעמוד על המשמר.
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 26/11/2009 :  21:28:58  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצד אחד אין שום חדש. רשמית ויקטור יונה היה בחוץ כבר מזמן. החלק שלו היה אצל הכונס אך בפועל הוא קבע הכל (מאמן, שחקנים, התאחדות) למרות שרשמית הוא בחוץ. אז מה השתנה ?
מצד שני האם החלק שהיה אצל הכונס עבר רשמית לסאסי והוא בעלים 100% ? אני לא בטוח שזה כל כך פשוט. אבל אם כן, אז ויקטור הוא לא פונקציה יותר והקבוצה היא רק של סאסי (למרות שהוא יכול לאפשר לויקטור להיות מעורב תלוי במצב הרוח שלו) בסופו של דבר יש לזה משמעות לא קטנה כי אפשר לומר היום שבנקודה אחת יש התקדמות בסיפור הבלתי נגמר של הפועל ירושלים: הסתיים הריב הבלתי נגמר על הבעלות בין סאסי ויונה בבתי המשפט והבעלות היא 100% של סאסי. ביום שסאסי ייתיאש (אולי אחרי ירידה לליגה א') ויעזוב הקבוצה תהיה פנויה לבעלות חדשה.
היום ברדיו ללא הפסקה דיברו עם ויקטור יונה: http://www.one.co.il/Msites/99/first.aspx?id=646
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 26/11/2009 :  23:25:39  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רק קטמון......זה מקור היחיד להפועל החדשה.תזכרו זאת

אליה

נערך על ידי - אליה ב-26/11/2009 23:26:07
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 27/11/2009 :  00:17:09  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מדבריו של ויקטור:
"אני מקווה מאוד שבסופו של דבר אני יעזוב... אני רוצה להיפטר מהקבוצה."

לא נשמע כמו משהו שהוא סוף פסוק, חתום וגמור.

ואני מצטרף לדעתו של קודמי. בואו נבנה את הפועל קטמון ירושלים כמו שצריך, ולא נפזול יותר מדי אל מעבר לכביש. הראש שלנו (יחסית) בריא והמיטה שם מאוד מאוד חולה.

עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 27/11/2009 :  10:53:16  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
להזכירכם רק בקיץ ניסינו להגיע להסדר רכישה מסאסי.
אני חושב שההליכה לליגה ג עושה לנו רק טוב
בונים הכל מהתחלה
אין מה לבנות על סאסי - שום דבר לא ייצא ממנו
שמעתי אותו לפני שבועיים ברדיו ירושלים
והוא דיבר על זה שהקבוצה חייבת 8 מליון ש"ח - לנו הוא אמר 3.5 מלשח
ואם מישהו רוצה את הקבוצה ממנו שיביא 16 מלשח

איפה הוא חי ?!

ירון
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם איש היה בישראל... נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07