פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

פוסטרים למשחק נגד כפ"ס- חשוב!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  פוסטרים למשחק נגד כפ"ס- חשוב!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם פוסטרים למשחק נגד כפ"ס- חשוב! נושא הבא  

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 17/12/2012 :  21:35:03  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברביעי בבוקר הפוסטרים למשחק העונה (הנוסף) יהיו מוכנים.
אנחנו צריכים מתנדבים. מדובר בעבודה של חצי שעה לכל היותר, שיוצרת באזז לקראת המשחק. כפי שמחאיי כתב באשכול אחר, לא ייתכן שלפני משחק קריטי העיר לא מוצפת בפוסטרים.
אני לוקח את מרכז העיר+בית הכרם.
צריך מתנדבים לרחביה, מושבה גרמנית, קטמון, קרית יובל, אוניברסיטה, בתי ספר. תכתבו כאן שם, מספר פלאפון ואיזה אזור אתם לוקחים.

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 17/12/2012 :  21:58:52  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אחלק לאליטות ברחביה ובטלביה..
0528630750

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 17/12/2012 :  23:31:12  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בית הכרם
0528409515
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 18/12/2012 :  03:38:58  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי שרוצה להדפיס בעצמו ולתלוץ/לחלק, אפשר להוריד מפה
http://katamon.co.il/pdfs/KfarSaba2012-13.pdf

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

galkup galkup מנותק

93 הודעות

נשלח - 18/12/2012 :  11:00:54  הצג פרופיל שלח ל- galkup הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
0549747254
רמת שרת מלחה, אם רוצים.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 18/12/2012 :  14:23:12  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טיפ קטן: מיד אחרי שאתם תולים, צלמו וטייגו את הפועל בפייסבוק, או תבקשו מבעל המקום. הוא מקבל פרסום, אנחנו מקבלים לייקים. כולם שמחים.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 18/12/2012 :  15:39:14  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

טיפ קטן: מיד אחרי שאתם תולים, צלמו וטייגו את הפועל בפייסבוק, או תבקשו מבעל המקום. הוא מקבל פרסום, אנחנו מקבלים לייקים. כולם שמחים.

רעיון טוב. אעשה את זה

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 18/12/2012 :  18:58:43  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גל (מלחה-רמת שרת) ואדום עולה (בית הכרם) יקבלו את הפוסטרים ממני, ג'ון מדלולה (אונ' הר-הצופים) ומאירי (רחביה) יקבלו משיינפלד. אני אתלה במרכז העיר.
מי לוקח מושבה גרמנית/קטמון? ואולי יש מישהו גם לקמפוס בגבעת רם או שכולם פה מדעי הרוח?

נערך על ידי - פרננדו פסואה ב-18/12/2012 18:59:14
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 18/12/2012 :  20:15:49  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

גל (מלחה-רמת שרת) ואדום עולה (בית הכרם) יקבלו את הפוסטרים ממני, ג'ון מדלולה (אונ' הר-הצופים) ומאירי (רחביה) יקבלו משיינפלד. אני אתלה במרכז העיר.
מי לוקח מושבה גרמנית/קטמון? ואולי יש מישהו גם לקמפוס בגבעת רם או שכולם פה מדעי הרוח?

אני יכול לדאוג לנחלאות גם אם צריך
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם פוסטרים למשחק נגד כפ"ס- חשוב! נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07