משתמש |
קטמון עמישב עידכונים |
h.k.j.f.c
689 הודעות |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 16/12/2012 : 23:48:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ציטוט: נשלח במקור על ידי babiji
קרדיט גם לאסי בוזגלו שנתן את אחת ההצגות המצחיקות והמביכות שראיתי, גם בסטנדרטים של הליגות הנמוכות בישראל, ועוד הצליח לקבל על זה צהוב.
הלו הלו מה נפתחת על אסי?
לא מבין על מה אתם מדברים? בגולר כתוב -
ציטוט: ה-50 אביעד דנן, מגן קטמון, פגע ללא כדור באסי בוזגלו מול עיניו של עוזר השופט, ישראל שיינפין, אך ללא תגובת השופטים
והרי ידוע שגולר מדויקים ויודעים את העבודה.. לא?
באתר שלנו, אגב, נכתב כך - ציטוט: בוזגלו ניסה להרוויח מן המצב והתחזה בדרמטיות מוגזמת כאילו דנן פגע בו, השופט והקוון שעמדו קרוב לא השתכנעו, והראשון הוציא לבוזגלו כרטיס צהוב על התחזות.
מי צודק? |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
|
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 16/12/2012 : 23:51:35
|
אחרי צפייה בתקציר, שני הגולים שלנו 200% רשומים על השוער שלהם, טעויות של כדורגל בשכונה.
אנחנו מנצחים זה כיף והכל, אבל חייבים להתחיל לשחק כדורגל. |
|
|
taldo42
106 הודעות |
נשלח - 17/12/2012 : 00:19:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ציטוט: נשלח במקור על ידי babiji
קרדיט גם לאסי בוזגלו שנתן את אחת ההצגות המצחיקות והמביכות שראיתי, גם בסטנדרטים של הליגות הנמוכות בישראל, ועוד הצליח לקבל על זה צהוב.
הלו הלו מה נפתחת על אסי?
לא מבין על מה אתם מדברים? בגולר כתוב -
ציטוט: ה-50 אביעד דנן, מגן קטמון, פגע ללא כדור באסי בוזגלו מול עיניו של עוזר השופט, ישראל שיינפין, אך ללא תגובת השופטים
והרי ידוע שגולר מדויקים ויודעים את העבודה.. לא?
באתר שלנו, אגב, נכתב כך - ציטוט: בוזגלו ניסה להרוויח מן המצב והתחזה בדרמטיות מוגזמת כאילו דנן פגע בו, השופט והקוון שעמדו קרוב לא השתכנעו, והראשון הוציא לבוזגלו כרטיס צהוב על התחזות.
מי צודק?
אני כתבתי את התקציר, אני ראיתי את שני האירועים מקרוב מאוד, אני לוקח אחריות על מה שכתוב ועל מה שראיתי, אנחנו צודקים |
הפטיש המגל והערק שאזל |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 17/12/2012 : 06:35:30
|
"מכה קשה לשחקני עמישב. היום במהלך אימון הקבוצה,פרצו גנבים לחדר ההלבשה של הקבוצה וגנבו מכשירי אייפון לחצי משחקני הקבוצה." אחת מידיעות הספורט המצחיקות שראיתי. מי יתן ועמישב תתאושש מהטרגדיה הקשה שפגעה בהם. ושלא ידעו יותר צער . |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 17/12/2012 : 06:36:15
|
"מכה קשה לשחקני עמישב. היום במהלך אימון הקבוצה,פרצו גנבים לחדר ההלבשה של הקבוצה וגנבו מכשירי אייפון לחצי משחקני הקבוצה." אחת מידיעות הספורט המצחיקות שראיתי. מי יתן ועמישב תתאושש מהטרגדיה הקשה שפגעה בהם. ושלא ידעו יותר צער . |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 17/12/2012 : 08:54:10
|
אני לא ראיתי הצגה מגוחכת כמו זו של בוזגלו. הוא התקרב לדנן במטרה ליפול.. זה היה מדהים. |
|
|
קטמון עמישב עידכונים |
|
|
|