משתמש |
קטמון עמישב עידכונים |
liav431
106 הודעות |
נשלח - 15/12/2012 : 20:34:40
|
1-0 השחקן שבזכותו אני יכול להיות לא מודאג
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 15/12/2012 : 20:59:51
|
בבקשה עדכונים כל הזמן |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 15/12/2012 : 21:59:34
|
דקה 90 שתייםמאפס. עידן שמש |
|
|
אנגלס את מרקס
52 הודעות |
נשלח - 15/12/2012 : 22:31:04
|
טלספפה הביתה פיפי ולישון.. בנה קבוצה רופסת בלי ביצים וטיפה של אלגנטיות משחקים מאוד אפור, שחקני החיזוק שהביא מתבררים ככישלון.. יאללה חבר היה אחלה של כמה חודשים אבל לעלות ליגה ככה זה לא נצליח. אי אפשר לחיות מפורסמים. עופר הביתה! |
|
|
אנגלס את מרקס
52 הודעות |
נשלח - 15/12/2012 : 22:33:14
|
טלספפה הביתה פיפי ולישון.. בנה קבוצה רופסת בלי ביצים וטיפה של אלגנטיות משחקים מאוד אפור, שחקני החיזוק שהביא מתבררים ככישלון.. יאללה חבר היה אחלה של כמה חודשים אבל לעלות ליגה ככה זה לא נצליח. אי אפשר לחיות מפורסמים. עופר הביתה! |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 15/12/2012 : 22:42:34
|
ניצחון 2-0 על קבוצה חזקה מאוד. עוד שער של עידן שמש. חבל סתם להכפיש
ציטוט: נשלח במקור על ידי אנגלס את מרקס
טלספפה הביתה פיפי ולישון.. בנה קבוצה רופסת בלי ביצים וטיפה של אלגנטיות משחקים מאוד אפור, שחקני החיזוק שהביא מתבררים ככישלון.. יאללה חבר היה אחלה של כמה חודשים אבל לעלות ליגה ככה זה לא נצליח. אי אפשר לחיות מפורסמים. עופר הביתה!
|
|
|
קטמוניסט12
79 הודעות |
נשלח - 15/12/2012 : 22:53:05
|
אנגלס את מרקס, לא שאתה רק מלכלך את הפורום, גם רשמת פעמיים. אוי לבושה. הפועל לא מציגה משחקים מושלמים אבל רוב מתבררים כחכמים, ומבחן התוצאה זה מה שחשוב. וכל הכבוד שוב לעמית, סמיר, עוז ועידן שנתנו את נשמתם כדי לנצח את עמישב המגעילים!! |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 15/12/2012 : 23:02:34
|
סיכום בארבע מילים: עמית שמש ועידן שמש.
עמית שלפעמים נדמה שמשנה את חוקי הפיזיקה. עם זאת - ספג היום צהוב רביעי ויותר מדי פעמים הופך עצמו לשחקן שדה. עידן - מעבר לשער הנצחון היפה: הקילומטרג' שהבחור עושה על המגרש פשוט מדהים. וגם הנחישות.
ובכלל ראינו היום משחק לוחמני למדי של שחקני קטמון. עם זאת - שוב הבעייה שחוזרת על עצמה - הנסיגה לאחור (היום במיוחד במחצית השנייה) שמזמינה את הקבוצה היריבה "לשבת" על ההגנה שלנו. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
אנגלס את מרקס
52 הודעות |
נשלח - 15/12/2012 : 23:22:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמוניסט12
אנגלס את מרקס, לא שאתה רק מלכלך את הפורום, גם רשמת פעמיים. אוי לבושה. הפועל לא מציגה משחקים מושלמים אבל רוב מתבררים כחכמים, ומבחן התוצאה זה מה שחשוב. וכל הכבוד שוב לעמית, סמיר, עוז ועידן שנתנו את נשמתם כדי לנצח את עמישב המגעילים!!
שאלה מאוד פשוטה לי אליכם חבריי האם אתם נאיבים או פשוט מטומטמים? כי התוצאה הזאת שקרית.. אין שחקני קישור כולם מתחבאים באגפים משחק איטי ומגושם במשחק בית שלך אתה מסתגר כמו קבוצת תחתית זה היה משחק פחדני והססני של הפועל בלי עמית התוצאה הייתה אחרת לגמרי.. איך הייתם משפרים את הקבוצה אחרי משחק כזה נראה לכם שזה באמת יכול להמשיך ככה? |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 15/12/2012 : 23:43:01
|
איך הייתם משפרים את הקבוצה אחרי משחק כזה נראה לכם שזה באמת יכול להמשיך ככה?
אני במקומך הייתי מנסה לארגן כמה שיותר חברי עמותה חדשים כדי שהקבוצה תוכל להתחזק. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
papirus5
241 הודעות |
נשלח - 15/12/2012 : 23:48:18
|
אנגלס את מרקס, לא שאתה רק מלכלך את הפורום, גם רשמת פעמיים. אוי לבושה. הפועל לא מציגה משחקים מושלמים אבל רוב מתבררים כחכמים, ומבחן התוצאה זה מה שחשוב. וכל הכבוד שוב לעמית, סמיר, עוז ועידן שנתנו את נשמתם כדי לנצח את עמישב המגעילים!!
שאלה מאוד פשוטה לי אליכם חבריי האם אתם נאיבים או פשוט מטומטמים? כי התוצאה הזאת שקרית.. אין שחקני קישור כולם מתחבאים באגפים משחק איטי ומגושם במשחק בית שלך אתה מסתגר כמו קבוצת תחתית זה היה משחק פחדני והססני של הפועל בלי עמית התוצאה הייתה אחרת לגמרי.. איך הייתם משפרים את הקבוצה אחרי משחק כזה נראה לכם שזה באמת יכול להמשיך ככה?
משחק לא טוב של הפועל. שחקנים רבים שיחקו מתחת לרמתם העונה, כולל אביעד דנן שבד"כ הוא הבאנקר בהגנה. אבל אתה הולך רחוק מידי. מבחינתי המשחק הזה מאזן את המשחק בבת-ים. טלספפה בנה קבוצה חזקה מאד, ואחוזי הפגיעה שלו ברכש מרשימים ביותר. גם היום הגיב טוב, גם אם מאוחר להתרחשויות במגרש. |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 15/12/2012 : 23:59:45
|
אני יכול להבין אותך אנגלס מרקס שאתה מצפה שנדרוס את הליגה ואכן זה לא קורה. למה??? לא ברור לי. בסה"כ יש לנו קבוצה טובה אם כי חסרת מחץ מספיק. הליגה הזו באמת קשה ויש בה לא מעט קבוצות טובות עם שאיפות לליגה הלאומית. אני בהחלט מסכים שישנה בעיה חוזרת של אי הופעה למחצית שנייה וזה לא המשחק הראשון. אנו מובילים ואז נסוגים וברור שנחטוף את השיויון. היה היה נס חנוכה ולא חטפנו אלא הבקענו. את זה טלספפה חייב לתקן. החבר'ה חייבים לעלות באטרף גם למחצית השנייה ולא להזמין את שער השיויון. אולי זה הסגנון של טלספפה להבקיע שער ולסגת, גם אני שונא את זה אבל כמו שכתבו פה אולי זה יעיל, אני חושב שלא. זה יותר מדי מסוכן וההימור כאן הוא גדול, לא סתם סיימנו יותר מדי פעמים בתיקו במקום בניצחון. אבל זה מביא אותנו לשאלה הידועה: האם עדיף למות יפה או לחיות מכוער...? כל עוד אנו חיים ובמקום הראשון כנראה שחלק השני של השאלה הוא הנכון... |
|
|
bony
62 הודעות |
נשלח - 16/12/2012 : 00:24:56
|
אני ממש חולק לגבי מה שרשמת על דנן. הוא שיחק כרגיל מצוין וחיסל את האחים בוזגלו!
ציטוט: נשלח במקור על ידי papirus5
שאלה מאוד פשוטה לי אליכם חבריי האם אתם נאיבים או פשוט מטומטמים? כי התוצאה הזאת שקרית.. אין שחקני קישור כולם מתחבאים באגפים משחק איטי ומגושם במשחק בית שלך אתה מסתגר כמו קבוצת תחתית זה היה משחק פחדני והססני של הפועל בלי עמית התוצאה הייתה אחרת לגמרי.. איך הייתם משפרים את הקבוצה אחרי משחק כזה נראה לכם שזה באמת יכול להמשיך ככה?
משחק לא טוב של הפועל. שחקנים רבים שיחקו מתחת לרמתם העונה, כולל אביעד דנן שבד"כ הוא הבאנקר בהגנה. אבל אתה הולך רחוק מידי. מבחינתי המשחק הזה מאזן את המשחק בבת-ים. טלספפה בנה קבוצה חזקה מאד, ואחוזי הפגיעה שלו ברכש מרשימים ביותר. גם היום הגיב טוב, גם אם מאוחר להתרחשויות במגרש.
|
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 16/12/2012 : 01:06:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי bony
אני ממש חולק לגבי מה שרשמת על דנן. הוא שיחק כרגיל מצוין וחיסל את האחים בוזגלו!
ציטוט: נשלח במקור על ידי papirus5
משחק לא טוב של הפועל. שחקנים רבים שיחקו מתחת לרמתם העונה, כולל אביעד דנן שבד"כ הוא הבאנקר בהגנה. אבל אתה הולך רחוק מידי. מבחינתי המשחק הזה מאזן את המשחק בבת-ים. טלספפה בנה קבוצה חזקה מאד, ואחוזי הפגיעה שלו ברכש מרשימים ביותר. גם היום הגיב טוב, גם אם מאוחר להתרחשויות במגרש.
|
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 16/12/2012 : 01:45:36
|
http://doublepass.sport5.co.il/videos.php?page=1&video=6500 אבל כמובן שנחכה לתקציר של דאפי,לתקציר עם הנשמה.. תסתכלו שוב ושוב ושוב בדקה השישית של התקציר, במשחק לא הבנתי מה קרה שם, זה פשוט לא יאומן מה ששמש עושה, מציל שער מבעיטה, ומופיע משום מקום לעצור את הנגיחה.קוסם. |
נערך על ידי - שמאש ב-16/12/2012 01:56:30 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 16/12/2012 : 07:24:24
|
שני דברים צריך לזכור: ראשית, שבפורום זה כמו להיות ביציע. כל אחד זורק קביעות נחרצות בקלילות וכלאחר יד בלהט הדיון, שאת חלקן הוא שוכח אחרי שהוא כותב, או משנה את דעתו, או מצטער על הניסוח. ועוברים האלה. זה שזה נשאר אחרינו בצורת טקסט לא אומר שצריך להתייחס לזה כמו מסה פילוסופית של הוגי דעות, או תוכנית חומש של ההנהלה.
מצד שני, אם מופיע בפורום מישהו שלא כתב בו מעולם, עם שם מוזר, וכותב בסגנון מעליב ופוגעני מהמקובל - בעיקר כלפי השחקנים (שבדרך כלל זוכים פה ליחס מנומס גם בעיצומה של ביקורת קיצונית) - כשהוא מסכסך, מייאש, או קוטל (קבוצה שנמצאת במקום הראשון ללא הספד, אגב), אפשר בהחלט לתהות אם הוא לא מנסה להזיק לשם הנזק לקבוצה, מטעם אינטרסים כאלה או אחרים...
בכל מקרה, ככה או ככה, חבל להוציא אנרגיה ולריב על ויכוחי סרק. נכון, התוצאות של הקבוצה טובות ממה שנראה לנו כמו יכולתה (הממוצעת) במגרש. אז אולי יש משהו שאנחנו לא רואים. עליות וירידות מאפיינות את הליגה - ראו את היריבות (התבוסה של בת במחזור הזה). השאלה היחידה מה אנחנו יכולים לעשות חוץ מזלקטר בפורום - עוד חבר עמותה? להביא סונסור? לשפר את העידוד שמדרדר באזורים שמחוץ לגוש?
|
|
|
קטמון עמישב עידכונים |
|
|
|