פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

גביע!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  גביע!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם גביע! נושא הבא
עמוד: מתוך 4

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 11/12/2012 :  21:49:33  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למרות הניצחון הקל, לא מובן מאליו ההתקדמות בגביע. זה היה ממש מתסכל לעוף מוקדם בשנים הקודמות. גם אם זה לא פגע בנו מקצועית, מנטלית כן קצת. הולכים לפגוש קבוצה מהלאומית. לא מדהים, אבל למודי חטחטים כמונו מסתפקים בקטנות.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 11/12/2012 :  23:32:59  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פעם האחרונה שראיתי קבוצה של ליגה לאומית היתה נגד רמת השרון, בסוף אותה עונה עגומה. אחרי המשחק ההוא הייתה לי תחושה איומה, ממש נשברתי סופית והבטחתי לעצמי שאני עם סאסיונה גמרתי. כל מה שקרה מאז הוא פשוט מעין נס של תחיית הקבוצה בשליטה של אוהדיה.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 12/12/2012 :  19:45:06  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סוף אותה עונה עגומה, כך אני זוכר, היה משחק בית נגד אחי נצרת. משחק אחרון לאותה עונה מדכאת. הפסדנו 3:0, עם מאתיים אוהדים שקטים ביציע, תחושה של לוויה, והדבר החיובי היחיד היה העלונים של קטמון (לא זוכר אם קראו לזה כבר קטמון) שבשרו על אפשרות למשהו חדש.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם גביע! נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07