פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קרמר נגד קרקר, בקרוב אצלנו

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קרמר נגד קרקר, בקרוב אצלנו
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם קרמר נגד קרקר, בקרוב אצלנו נושא הבא  

דותן716 דותן716 מנותק

143 הודעות

נשלח - 02/12/2012 :  12:46:11  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של דותן716 שלח ל- דותן716 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.haaretz.co.il/sport/world-soccer/1.1877530

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 02/12/2012 :  16:43:13  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.youtube.com/watch?v=SDMF3rMeQ6k&feature=player_embedded

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 02/12/2012 :  17:53:55  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הטובים הפסידו 2-1 לקבוצה ה״מלאכותית״ מהליגה הגבוהה יותר והודחו מהגביע, כמובן משער מקרי בזמן פציעות. נקווה שבעולם שלנו נעבור את משוכת שדרות אבל נימנע מסיטואציה דומה בסיבוב הבא.
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 02/12/2012 :  19:29:46  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הבקרוב אצלנו נשמע כאילו אתה מצפה לזה.אני ממש לא מצפה ולא רוצה.
ובלי קשר כל שנה מנתחים פה את האפשרויות ובסוף עפים.בואו נעבור את שדרות וזהו
עבור לתחילת הדף

דותן716 דותן716 מנותק

143 הודעות

נשלח - 02/12/2012 :  21:58:16  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של דותן716 שלח ל- דותן716 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בקרוב אצלנו לא הביע ציפייה בהכרח, אלא תחושה שמתישהו יהיה מפגש בין שתי הקבוצות. ולאוו דווקא בגביע כי להגרלה כזו סיכויים די נמוכים, אלא בעזרת השם שנה הבאה בליגה לאומית.

מכיוון שמעולם לא הייתי אוהד של הפועל ס.א.ד.ר ירושלים, לי אישית אין שום בעיה עם משחק כזה, ואני מניח שאפילו איהנה מהפיקנטריה.
יחד עם זאת, מכיוון שאני יודע שרוב האוהדים של קטמון מייחלים לכך שמפגש כזה לא יתרחש, וסביר שיסבלו מהאירוע, אני אקווה בשבילכם שאכן נימנע ממשחק שכזה.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם קרמר נגד קרקר, בקרוב אצלנו נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07