פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון - שעריים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון - שעריים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם קטמון - שעריים נושא הבא
עמוד: מתוך 6

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 02/12/2012 :  22:49:46  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא הוזכרו פה עוז ועזו, לצד שמש אולי הכי טובים על המגרש.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 02/12/2012 :  23:04:36  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

כמה אתם חושבים שיש לנו קהל כפרה?ועוד את כל הדיבורים על איחוד.תשמעו זה אופי של ישראלים(אני בעצמי נשוי עם אחד כזו):שלב ראשון-התלהבות-קניה בהמונים את החולצות ויכוחים לוהטים חלומות על אצטדיון משלנו פורום מפוצץ בכל מני אנשים מוזרים מעין "סלאמה" שמציתים את פורום ביציאות גסות......זוכרים את זה?א"כ בא שלב שני:מסתבר שלא כ"כ מהר עולים ליגות משמע -אכזבה -פחות חולצות פחות אוהדים אין הצלחות-אוד ירידה במספרים-חלק לא מרוצים ואז נפילה לליגה ג' זהו too much הצבעה ברגליים כ500-700 איש במשחק ואכזבה עוד יותר קשה.....מוכר לכם העסק?ישראלי מרוצה=הצלחה מיידית.זו סיבה סובייקטיבית אובייקטיבי:אנשים עוזבים את ירושלים רוב מאלה שעוזבים-אדומים.אל תאמינו לאלו שאומרים יאני חזרו אנשים לסאדר היתי שם במשחקים(מדי פעם)חשובים שורה תחתונה שימו לב:אין שם אוהדי קטמון למעט 3 אנשים שחזרו עוד לפני כמה שנים+4 שבאים גם וגם זה לא מספרים.זהו אל תעלבו עלי על אמת.

אליה, על תעלב עלי כפרה, אתה חמוד ברמות. העברית שלך מיוחדת במינה, אנא
על תערוך את עצמך יותר מדי. "החיוך שנידהה לך" מהפוסט על האיחוד - זה נהדר.
בתור אחד שניזון לצערי רק מהתקצירים של דפי ושל דבלפס, אני חייב
להגיד שהקבוצה נראית טוב - דינמית, שמחה, מהירה, יצירתית, וטעונה מוטיבציה.
טלספפה בראיונות - נראה אמנם כמו ילד שובב וביישן שנקלע בטעות למקום,
אבל הוא כך נראה לגמרי בעניינים. אני יודע, זה רק תקציר, שמכיל
את המיטב, ובכל זאת. על יותם פנסו אפשר להגיד בינגו, אבל יש כאן גם
את האפקט של משחק ראשון, זה קצת כמו מאמן חדש. מקווה שההתלהבות תחזיק מעמד קצת יותר.
כמו כולם אני מחכה לשובו של המנהיג הבלתי מעורער שלנו, שיהיה בריא.
בכל זאת, שמחתי לראות את עוז כקפטן, ראוי ומתאים.
יום שלישי - זה מחר. תותח חש שדרות על אש.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 02/12/2012 :  23:16:02  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איסלם ועוז היו מעולים. פנסו לדעתי, למרות שהוא אשם בשער שספגנו המצטיין. עידן שמש ענק, כבר כל העונה. השחקן שרץ הכי הרבה על המגרש. פוגלמן וחי היו חושך. חבל שאיסלם יצא כל כך מוקדם וחי נשאר על המגרש כל כך הרבה.
כל הכבוד לשעריים. גם עודדו ברוב שלבי המשחק, וגם שיחקו התקפי אחרי ההרחקה. אין ספק שהגיע להם לנצח במשחק. בעשרה שחקנים הם היו עם שלושה חלוצים.
ןעדיין, אני לא רואה עבודה של מאמן. החילופים נראים כאילו הם הגיעו מהבית, המאמן לא מגיב למשחק וכשהוא מגיב הוא מוציא את השחקן הלא נכון ומכניס את דור גרוסבך שמוסר רק פעם במשחק

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

roi roi מנותק

219 הודעות

נשלח - 03/12/2012 :  05:18:21  הצג פרופיל שלח ל- roi הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

איסלם ועוז היו מעולים. פנסו לדעתי, למרות שהוא אשם בשער שספגנו המצטיין. עידן שמש ענק, כבר כל העונה. השחקן שרץ הכי הרבה על המגרש. פוגלמן וחי היו חושך. חבל שאיסלם יצא כל כך מוקדם וחי נשאר על המגרש כל כך הרבה.
כל הכבוד לשעריים. גם עודדו ברוב שלבי המשחק, וגם שיחקו התקפי אחרי ההרחקה. אין ספק שהגיע להם לנצח במשחק. בעשרה שחקנים הם היו עם שלושה חלוצים.
ןעדיין, אני לא רואה עבודה של מאמן. החילופים נראים כאילו הם הגיעו מהבית, המאמן לא מגיב למשחק וכשהוא מגיב הוא מוציא את השחקן הלא נכון ומכניס את דור גרוסבך שמוסר רק פעם במשחק

כל מילה.
עבור לתחילת הדף

bony bony מנותק

62 הודעות

נשלח - 03/12/2012 :  11:46:29  הצג פרופיל שלח ל- bony הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השנה רואים שיש אופי לקבוצה. חוזרת מפיגור בצורה נהדרת.
משחק הגנה מצוין, צירופי מסירות יפות בין השחקנים.

נקודות אור: פנסו רכש מצוין. עזו ודנן אלו שחקנים מעל הליגה שלנו ורואים זאת בברור! שמש החלוץ פשוט חלוץ נהדר ועוז כהרגלו פנטסטי.

נקודות למחשבה: אטיאס ויובל מאכזבים מאוד. וכמו שכולם ראו לסמיר ושי אין תחליף בסגל. מקווה מאוד שלא נפגע בעתיד כי הליגה ממש ארוכה.
עבור לתחילת הדף

גולה נעמן גולה נעמן מנותק

13 הודעות

נשלח - 03/12/2012 :  13:50:48  הצג פרופיל שלח ל- גולה נעמן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

החילופים נראים כאילו הם הגיעו מהבית, המאמן לא מגיב למשחק וכשהוא מגיב הוא מוציא את השחקן הלא נכון ומכניס את דור גרוסבך שמוסר רק פעם במשחק

מסכים במאה אחוז.

חלאס לפנק וללטף את מור אפרים ולתת לו דקות משחק מופרזות. מישהו צריך לבדוק את הקשרים בין משפ' אפרים לטסלפפה לאורך השנים, עוד מהרי כורדיסטאן הרחוקים. זה הדבר היחיד שיכול להסביר את החילוף הקבוע הזה "שבא מהבית" כשיש לך שוער מחליף, מדריך פנימייה קווקזי, ושי פצוע להכניס במקום.

כמו כן, שהמאמן הזה יתחיל כבר לאמן ויפסיקו להסתמך על משחק מסודר ו"שיטת משחק" שבו חוזרים מפיגור בכל משחק. אל תתנו לאפס הפסדים ומקום ראשון אחרי תשעה מחזורים לסנוור אתכם.
עבור לתחילת הדף

1289 הודעות

נשלח - 03/12/2012 :  14:23:21  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עדיין אתה רואה ששחקנים הרבה פעמים נמצאים עם הכדור ולא יודעים מה לעשות. אתה לא רואה שיפור במשחק. איסלם היה מעולה, אבל כרגיל לא מסיים 90 דקות. חי אטיאס ודור גרוסבך מקבלים הרבה יותר מדי קרדיט. על הספסל יש לך גם את מולכו שלא רואה מספיק דשא. אתה לא רואה תרגילים מסודרים. פשוט לא מרגיש שיש עבדה של מאמן במהלך השבוע

עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 03/12/2012 :  14:23:42  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם נעמן גולה.
אני לא זוכר מתי פעם אחרונה שראיתי את הפועל חוזרת מפיגור שוב ושוב ושוב,ומתי הייתה לנו קבוצה חזקה מנטאלית שלא מפסידה ואפילו מעזה לנצח בבית. אז נכון שאנחנו לא אונסים את הליגה כמו שכולנו מצפים תמיד, ושכנראה תצא לנו הנשמה עד לסוף העונה, אבל עופר עושה עבודה מצוינת.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 03/12/2012 :  15:07:10  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

עדיין אתה רואה ששחקנים הרבה פעמים נמצאים עם הכדור ולא יודעים מה לעשות. אתה לא רואה שיפור במשחק. איסלם היה מעולה, אבל כרגיל לא מסיים 90 דקות. חי אטיאס ודור גרוסבך מקבלים הרבה יותר מדי קרדיט. על הספסל יש לך גם את מולכו שלא רואה מספיק דשא. אתה לא רואה תרגילים מסודרים. פשוט לא מרגיש שיש עבדה של מאמן במהלך השבוע

מה שיפה זה שכל אחד פה הוא מאמן יציע בסדר גודל של גוארדיולה, אבל כל אחד סותר את השני. מה זה אומר?
אני מתחיל לחשוב שלא רק אני לא מבין בכדורגל. אף אחד לא מבין בכדורגל.
עבור לתחילת הדף

גולה נעמן גולה נעמן מנותק

13 הודעות

נשלח - 03/12/2012 :  16:38:44  הצג פרופיל שלח ל- גולה נעמן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

לא רואה שיפור במשחק? אני רואה שיפור משלושת המחזורים הראשונים. גם הטבלה.

איסלאם היה מעולה?! כנראה שלא היינו באותו משחק. אם היה קוראים אותו יהודה, גם היית אומר שהוא מעולה למרות איבודי הכדור הרבים והמשחק הכבד?

גרוסבך מקבל יותר מדי קרדיט? הוא פתח משחק העונה? כי מולכו פתח מול יפו והוחלף במחצית. וגם, מולכו נכנס כמחליף, כך שזה חילוף שאתה כן מצדיק שהביא טסל מהבית?

תרגילים מסודרים? צפה בתקציר.

בתור מי שנושא את שם עוזר המאמן בפורום, תן קצת קרדיט לצוות המקצועי על ההישגים שלהם עד כה. יש גבול לשטויות שאפשר לכתוב.

הפועל, להמישך בקצב הזה. 60 נקודות יביאו אותנו לליגה הלאומית. והלוואי ונעלה סוף סוף שלב בגביע מחר, גם זה יהיה הישג למאמנים שלנו.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 03/12/2012 :  17:04:33  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כנרא שבאמת לא הינו באותו משחק נעמן סליחה נשמה שעוד לא קנינו את דני אלבס הוא בטח היה עושה פחות טעויות מאיסלם....בחור שיחק טוב מאוד במחצית ראשונה החל בערך מ15 דקות ראשונות בהתחלת המשחק בהם הוא באמת עשה כמה טעויות אבל בהתחשב לדקות משחק שהוא מקבל הוא באמת נהדר וכל האיומים זרמו מאגף שלו דרך אגב....בנוגע למאמן -נכון הוא לא מעיז מי יודע מה...לא ידוע למה אנחנ הססנים בהתחלות ואז פיתאום מהשהו משתחרר (בד"כ אחרי שער ראשון ליריב)ואז מתחילים ללחוץ....לא יודע יש פה הרבה מומחים שיסבירו לי למה אבל שיטה יש לו טובה או רעה לא ידע אבל יש שיטה כלשהי....אני אומר הגיבור של המשחק עידן שמש -בן אדם בא לעבוד ולא לעבודה רץ עד לדקה האחרונה וגם החילוף תפס אותו בהתקפה -באמת שחקן שחקן

אליה

נערך על ידי - אליה ב-03/12/2012 17:04:59
עבור לתחילת הדף

omriki94 omriki94 מנותק

24 הודעות

נשלח - 03/12/2012 :  18:04:42  הצג פרופיל שלח ל- omriki94 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גולה נעמן, קול השפיות.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 03/12/2012 :  19:48:38  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי omriki94

גולה נעמן, קול השפיות.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

kata moni kata moni מנותק

33 הודעות

נשלח - 03/12/2012 :  19:52:11  הצג פרופיל שלח ל- kata moni הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גולה נעמן

ציטוט:

לא רואה שיפור במשחק? אני רואה שיפור משלושת המחזורים הראשונים. גם הטבלה.

איסלאם היה מעולה?! כנראה שלא היינו באותו משחק. אם היה קוראים אותו יהודה, גם היית אומר שהוא מעולה למרות איבודי הכדור הרבים והמשחק הכבד?

גרוסבך מקבל יותר מדי קרדיט? הוא פתח משחק העונה? כי מולכו פתח מול יפו והוחלף במחצית. וגם, מולכו נכנס כמחליף, כך שזה חילוף שאתה כן מצדיק שהביא טסל מהבית?

תרגילים מסודרים? צפה בתקציר.

בתור מי שנושא את שם עוזר המאמן בפורום, תן קצת קרדיט לצוות המקצועי על ההישגים שלהם עד כה. יש גבול לשטויות שאפשר לכתוב.

הפועל, להמישך בקצב הזה. 60 נקודות יביאו אותנו לליגה הלאומית. והלוואי ונעלה סוף סוף שלב בגביע מחר, גם זה יהיה הישג למאמנים שלנו.

כל מילה בסלע. אין גבול לחירטוטים ול"ידענות" של כל המאמנים כאן.
עבור לתחילת הדף

1289 הודעות

נשלח - 03/12/2012 :  22:14:10  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איסלם בישל את השער הראשון שלך במסירה גדולה. לעוזר המאמן שלי אני נותן המון קרדיט. מהמאמן אני לא מחזיק יותר מדי. ביקורת יכולה וצריכה להגיע גם כשמנצחים

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם קטמון - שעריים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07