פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון - שעריים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון - שעריים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם קטמון - שעריים נושא הבא
עמוד: מתוך 6

bony bony מנותק

62 הודעות

נשלח - 30/11/2012 :  10:00:37  הצג פרופיל שלח ל- bony הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

שי שחקן מאוד משמעותי, אך אם הוא לא כשיר ב-100% אז עדיף שינוח או שיעלה מהספסל במקרה הצורך.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הנהלה

בע"ה ישחק.

מקווה ששי החלים לגמרי. אני לא בעד האווירה שדוחפת שחקנים להראות
שהם מסורים וגברים, ועולים לשחק עם זריקה, וכל האמה והדוניה הזאת.
אח"כ משלמים על זה בריבית. צריך לתת לקבוצה את הבטחון שאפשר לשחק ולנצח
גם בלי שי. מה הייתה הסטטיסטיקה שלנו כששי שבר יד שנה שעברה?
אני זוכר שהוא חזר רעב כמו נמר נגד יבנה, כבש והוביל אותנו לנצחון גדול.

עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 30/11/2012 :  11:08:00  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הנהלה

בע"ה ישחק.

מקווה ששי החלים לגמרי. אני לא בעד האווירה שדוחפת שחקנים להראות
שהם מסורים וגברים, ועולים לשחק עם זריקה, וכל האמה והדוניה הזאת.
אח"כ משלמים על זה בריבית. צריך לתת לקבוצה את הבטחון שאפשר לשחק ולנצח
גם בלי שי. מה הייתה הסטטיסטיקה שלנו כששי שבר יד שנה שעברה?
אני זוכר שהוא חזר רעב כמו נמר נגד יבנה, כבש והוביל אותנו לנצחון גדול.

מסכים. אין ספק שלשי יש מוטביציה חבל"ז. אבל - עדיף לטפל בפציעה קטנה בזמן קצר על פני יצירת פציעה חמורה לאין שיעור שתשבית את שי לתקופה ארוכה וקריטית הרבה יותר.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-30/11/2012 11:08:30
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 30/11/2012 :  13:24:37  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עמישב בפיגור במחצית בקריית גת.
מעניין מה יקרה בדקה ה-87

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 30/11/2012 :  13:58:19  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

לפי עמוד הפייסבוק שלהם שעריים ממלאים אוטובוס של אוהדי חוץ, ואפילו מודיעים ש"ארבע מאות אוהדים בדרך לטדי". ברור שהמספרים האלו מופרכים, אבל אפשר לבקש מההנהלה היקרה שלנו להושיב את האוהדים שלהם ביציע שבו הושיבו את יפו?

הרשה לי לגחך...חחחחח.

קבוצה מליגה ג' ממש לא שווה פתיחת יציע נוסף באלפי שקלים, נתמודד עם אוטובוס אחד של ילדי שדרות לידנו ביציע - אם אתה ממש מתעקש, שיתקעו אותם איפה שזרקו את אוהדי מרמורק.

נערך על ידי - אדום88 ב-30/11/2012 13:59:45
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 30/11/2012 :  14:13:16  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

לפי עמוד הפייסבוק שלהם שעריים ממלאים אוטובוס של אוהדי חוץ, ואפילו מודיעים ש"ארבע מאות אוהדים בדרך לטדי". ברור שהמספרים האלו מופרכים, אבל אפשר לבקש מההנהלה היקרה שלנו להושיב את האוהדים שלהם ביציע שבו הושיבו את יפו?

הרשה לי לגחך...חחחחח.

קבוצה מליגה ג' ממש לא שווה פתיחת יציע נוסף באלפי שקלים, נתמודד עם אוטובוס אחד של ילדי שדרות לידנו ביציע - אם אתה ממש מתעקש, שיתקעו אותם איפה שזרקו את אוהדי מרמורק.

הבנת הנקרא זה כנראה לא הצד החזק שלך. את שדרות אני לא מכיר, ואין לי מושג כמה אוהדים יביאו. את הקבוצה ששמה מכבי שעריים, עליה כתבתי, אני כן מכיר, ויש להם יחסית הרבה אוהדים וכבר הייתה לנו תקרית אלימה איתם בעבר...
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 30/11/2012 :  14:21:35  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

מעניין מה יקרה בדקה ה-87

ניחשת נכון...
אולי עדיף תיקו.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 30/11/2012 :  14:35:17  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

מעניין מה יקרה בדקה ה-87

ניחשת נכון...
אולי עדיף תיקו.

אפילו תיקו לא פירגנו לנו החארות...
(אגב - כל הגולים מפנדלים)

יפו ומרמורק ניצחו.
בקיצור, אין מה להסתכל ימינה ושמאלה. רק קדימה.

נערך על ידי - davidkipod ב-30/11/2012 14:36:43
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 30/11/2012 :  14:41:21  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קראו לי פרנואיד, אבל אם עמישב משחקים בפיגור ב-10 שחקנים מדקה 30 ובסוף מנצחים משני פנדלים, אחד בדקה 87 ואחד בדקה 94, משהו חייב להסריח שם
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 30/11/2012 :  15:54:03  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

קראו לי פרנואיד, אבל אם עמישב משחקים בפיגור ב-10 שחקנים מדקה 30 ובסוף מנצחים משני פנדלים, אחד בדקה 87 ואחד בדקה 94, משהו חייב להסריח שם

עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 30/11/2012 :  17:05:48  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

הייתי במשחק, אין סיבה לפרנויה.
עד להרחקה, קריית גת היתה מצויינת וממש ביטלה את עמישב. ואחרי כן הם שיחקו באיזי, ובכל זאת הגיעו לכמה הזדמנויות נהדרות להגדיל את התוצאה.
פשוט קבוצה נאיבית.

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 30/11/2012 :  17:07:50  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יודע מי נאיבי, אבל לא אלמוג ספיר לא אבי שטרית ולא אוהד בוזגלו. מסריח.
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 30/11/2012 :  17:09:31  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואז, במקרה, אחרי שהם טעו ולא השכילו להגדיל את היתרון כל המשחק הם גם עשו שני פנדלים תוך 7 דקות והפסידו?

אכן, נאיביות. רק לא בטוח של מי
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 30/11/2012 :  17:13:19  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מנדי742

ציטוט:

הייתי במשחק, אין סיבה לפרנויה.
עד להרחקה, קריית גת היתה מצויינת וממש ביטלה את עמישב. ואחרי כן הם שיחקו באיזי, ובכל זאת הגיעו לכמה הזדמנויות נהדרות להגדיל את התוצאה.
פשוט קבוצה נאיבית.

לא הייתי במשחק אז קשה לי להגיד מה היה בדיוק, אבל נדמה לי שאתה קצת, קצת, נאיבי, יכול להיות?
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 01/12/2012 :  05:01:26  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וואו, תודה לאנשי העולם הגדול שכבר ראו הכל, על שפקחתם את עיני הנאיביות.
הרשו לי לנסח את דברי מחדש כדי לנסות ולהתקרב לרמתכם.

איכות המשחק בקרית גת היתה משכנעת - מבחינה תיאטרלית - במידה דומה לאירועים אחרים מהעבר הקרוב, כגון:
- ההחמצה של משה ביטון נגדנו
- שער הנצחון של שי אהרון בדקה ה 94 נגד קרית מלאכי

והרבה יותר משכנעת, לעניות דעתי, מאשר ההפסד שלנו נגד מכבי ב"ש במחזור הסיום של עונת מבשרת השניה.

מצפה בקוצר רוח לחוות דעתכם המלומדת.

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 01/12/2012 :  09:32:55  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מנדי, לא יודע מה היה שם, אבל אם הייתי יושב איתך במשחק, גם בדקה ה-86 הייתי אומר לך שכל תוצאה מלבד ניצחון לעמישב תהיה סנסציה מטורפת.

ולענייננו:
יש! משחק.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם קטמון - שעריים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07