פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

בת ים - קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  בת ים - קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם בת ים - קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 6

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 09/11/2012 :  22:04:56  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי אתר ההתאחדות, השער העצמי היה של עזו ולא של סמיר. כך זה גם היה נראה לי, אמנם מרחוק, בזמן המשחק.

דבר אחד שכן עיצבן אותי במשחק שלנו היום היה ההתעקשות לנסות לחדור בכח דרך האמצע וההגנה הצפופה, ולא לנצל את האגפים, בעיקר צד ימין של ציון (לא זוכר ולו התקפה אחת משמאל של דנין). המון פעמים ציון עמד פנוי לגמרי באגף, מתחנן לכדור, אבל כולם התעקשו על הדריבלים והדאבלפסים דרך האמצע. אמנם הדאבלפסים לעיתים עובדים יפה, אבל רצוי גם לגוון מדי פעם עם איזה כדור לאגף, לא?
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 09/11/2012 :  22:47:52  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חאלס לגמור מכל עידוד שיש לנו.

היה היום מעפן, חוץ משירה מרגשת אחרי גולים אבל זו לא חכמה.

ודי כבר ל"לעודד כל הזמן". אני רואה שהמחלה מהכדורסל מתפשטת גם לכדורגל..

להפעיל יותר לחץ על השופטים ועל הקוון שקרוב אלינו, מה עוזר לשיר "אלה אלה אלה יאללה הפועל" בשיר ההתלהבות, אחרי שריקה אונסת של שופט שעצרה מומנטום התקפתי שלנו.

תפסיקו לעודד, תפסיקו לתופף - ויאללה להתמקד בשופט. לא צריך לשיר כל הזמן, אפשר לשרוק גם בוז.

נערך על ידי - אדום88 ב-09/11/2012 22:48:41
עבור לתחילת הדף

bony bony מנותק

62 הודעות

נשלח - 09/11/2012 :  23:09:45  הצג פרופיל שלח ל- bony הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה חבל שלא ניצחנו.
אני חושב שעופר נירדם ב-2:1 לטובתנו! (הוא הרבה פעמים רדום העונה)
כמה חבל שסמיר קיבל את האדום, הוא יחסר לנו המון בגביע.
הלחימה היום הייתה טובה ובאמת שיש לנו הגנה טובה. רק באמת חבל שלא מוסרים לציון ואביעד יותר כדורים, הרבה פעמים הם ממש לבד ולא מקבלים את הכדור.
ואני לא מבין למה לא בועטים לשער?!
כמה חבל שמיקי לא איתנו כרגע...
ולפחות זדה שלנו ניצח.
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 10/11/2012 :  07:47:58  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מנדי742

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

חוץ מזה חשוב לציין לטובה את המחירים גם בקופות וגם במזנון. מתי לאחרונה הגענו למגרש ולא ניסו לתפור אותנו במחיר?

היה אחלה המבורגר וקולה יותר טובה מזאת שבטדי ..

מעודד להווכח שיש קשר בין מידת ההוגנות של הנהלות כלפי אוהדי הקבוצה האורחת (כלפינו ספציפית) לבין מיקום הקבוצה בטבלה. השוו לדוגמא בין אזור, כפר שלם ואורתודוכסים (וקצת יותר מזמן - צפרירים חולון) מצד אחד, לבין בת-ים, כפר סבא וקרית גת מצד שני. ונאחל גם לערד להתאושש.

ואולי אני סתם שורק באפילה?

מילא להמציא תיאוריות מופרכות של שכר ועונש (אם כי נחמדות) אבל לפחות שיהיו בעיתוי רלוונטי.
אז בזבזתי דקה ע"פ בקשתך כדי להשוות בין כפר שלם ואזור ואורתודוכסים, לבין כפ"ס וקרית גת .מה להגיד לך פערים מדהימים .לשלוש הראשונות 11 נקודות, ואילו לשתיים האחרונות רק 11 נקודות .אין ספק שזה פער סטטיסטי עצום

ואם להיות רציניים באותו הקשר הדבר היחידי הבולט לעיין כרגע ,זה השוויון בין הקבוצות שעוד יותר קיצוני לבינתיים משנה שעברה.הרבה אופי ועצבי ברזל יהיה צריך.

נערך על ידי - הסלע האדום ב-10/11/2012 08:10:14
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 10/11/2012 :  08:39:33  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מבין למה להוציא את עוז כשהוא בפורמה, במקום את חי שכבר כמה משחקים לא מספק כדורגל גדול. שומע לחשושים על זה שעופר לא מוציא את שחקני אורתודוכסים, אם זה נכון זה מדאיג מאוד.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

chompy chompy מנותק

120 הודעות

נשלח - 10/11/2012 :  09:12:18  הצג פרופיל שלח ל- chompy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שהכי מעצבן זה לא כבר לא הכניסות דרך האמצע וזה ששי לא היה ב- 9 קלאסי (ולראיה 2 בישולים לגולים). מה שהכי מעצבן זה הרכות בהגנה. את השחקן שרץ באגף שמאל לפני שהעביר לאמצע בגול השני היה ניתן לדחוף קלות (אם לא אפילו להוציא ממנו נקי את הכדור) לשטחי המרעה מעבר לקו במקום ש- 2 שחקנים שלנו שעומדים ממש לידו ילוו אותו במבט נוגה.

איזה הבדל דרמטי כשעבד אל חי על המגרש וכשהוא לא....

אכן צפיפות מדהימה בטבלה - אך לאחר 8 משחקים ניתן לקבוע בוודאות שאנחנו משחקים את הכדורגל הטוב ביותר בליגה הזו - רק נקווה שזה יספיק בסוף.....
עבור לתחילת הדף

bony bony מנותק

62 הודעות

נשלח - 10/11/2012 :  11:22:03  הצג פרופיל שלח ל- bony הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

לא מבין למה להוציא את עוז כשהוא בפורמה, במקום את חי שכבר כמה משחקים לא מספק כדורגל גדול. שומע לחשושים על זה שעופר לא מוציא את שחקני אורתודוכסים, אם זה נכון זה מדאיג מאוד.

מסכים איתך בהחלט. שחקן כמו עוז לא מוציאים!
היה באמת עדיף להוציא את אטיאס שכבר שלושה משחקים לא מספק את הסחורה.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 10/11/2012 :  11:36:14  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז אחרי שראיתי את התקציר.
קודם כל, שני כדורים פשוט אדירים של שי, באמת, פשוט אדירים.
עוז נראה פתאום כמו ילד שמתרוצץ על המגרש, גם תענוג.
ובכלל - כולם נראים מחויבים נורא, השמחה אחרי כל גול הוכחה את זה.

אבל, שני שערים של ההגנה ורק שלה. עזו, שמסיבה לא ברורה פשוט לאצליח להסתדר עם כדורי גובה (ערד, אתמול ואני בטוח שעוד כמה פעמים) הוביל כבר לשני שערים שאני זוכר העונה. ובגול השני, חי לא רץ לקחת לפני ההרמה, דנן לא זז לבלילי ואבולעפיה פשוט עמד במקום לא הגיוני - כל כך חבל, שער לא מחויב בכלל.

אבל, תיקו עם עשרה שחקנים זה בסדר.

אני מסכים שאולי לא כדאי היה להוציא את עוז, אבל, קשה להגיד את מי כן היה צריך להוציא - לו רק היינו יודעים שהבחור ההוא ייפצע כעבור שלוש דקות, אני בטוח שעוז היה נשאר והיו לוקחים את המשחק!

חוץ מזה, נראינו טוב סופסוף
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 10/11/2012 :  11:39:57  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שוב, כמו כל הזמן האחרון -רגשות מעורבים.
מצד אחד, לצאת בתיקו רב שערים נגד המוליכה אצלה בבית זה על הנייר בסדר, היו דקות שהקבוצה נראתה טוב ושיחקה כדורגל שחיכינו לו, הובילה פעמיים ומביאה חלק מהכישרון הרב לידי ביטוי, ואנחנו ללא הפסד העונה.
מצד שני- קצב צבירת הנקודות שלנו הוא לא גבוה, "ללא הפסד" זה מנטרה של אברם גרנט, לא עלינו, ובמקום לנצל את הבינוניות של הליגה אנחנו מהווים חלק ממנה. 4 נקודות בין מקום 1 לבין מקום 11 מעיד על ליגה שוויונית, אבל לי זה כל הזמן נשמע כמו תירוץ לפלייאוף וטרמינולוגיה סטייל מירו בן שמעון. אם הליגה היא שוויונית זה רק צריך לדרבן אותך לפתוח פער ולתת לשאר להתקוטט כשוות, לא ליהנות מזה ולהמשיך לחיות את זה. אחרי 8 מחזורים כבר ניתן לראות מגמה - אנחנו קבוצה חזקה, עם חומר איכותי, אבל קבוצה שמתנהלת כל הזמן בסולידיות, מסתמכת על הסטטיסטיקה ש 55-60% הצלחה שומרים אותה בצמרת. לגבי ההגנה -מה שצ'ומפי אמר.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 10/11/2012 :  12:34:55  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש קבוצה מאד טכנית ומוכשרת.זה בלט אתמול מול בת ים,וחבל שהיתרון הטכני והאיכותי הברור הזה ,לא השתקף ברמת התוצאה הסופית.
שתי הערות מקצועיות:
הקבוצה לא משחקת באגפים מספיק ולא מפעילה את שני המגינים מספיק .
שנית,צריך להפעיל יותר את עידן שמש ,לטעמי הוא לא מקבל מספיק כדורים ואתמול כל פעם שהוא קיבל כדור,קרו דברים טובים ומסוכנים ליד הרחבה של בת ים .

עידן שמש חלוץ גדול.

עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 10/11/2012 :  12:53:41  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עידן גדול, מקבל את הכדור ופשוט בועט אותו, בלי להתבחבש.

לא יודע מה עבר על אסף במחצית הראשונה אתמול, עוד לפני העצמי. עצבני, מבולבל, לא הבן-אדם שאמור להוביל את הקו האחורי שלנו.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 10/11/2012 :  13:31:20  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שחוג'ה אמר, בגדול. סאדר בזמנו דרסו את הליגה הזו בדרך חזרה ללאומית, לא מבין למה זה לא יכול להיות ככה איתנו ולמה אני מרגיש שמעדיפים אצלנו להגיע למחזורי ההכרעה במקום שלישי או משהו כזה. ואל תחרטטו לי פה על חומר שחקנים ורם סטי וכאלה שהיו לסאדר. יש לנו חומר שחקנים מצוין (11, על הספסל עדיף שלא נרחיב).

אבולעפיה חלש מאוד, לא יציב, לא משרה שקט על ההגנה ובטח שלא על האוהדים.
חי אטיאס לא מספק את הסחורה כבר כמה משחקים.

והכי מעצבן שלא בועטים לשער. פשוט מסרבים. כל המחצית השנייה אנחנו עם רוח בגב (רוח שאגב אחראית במידה מסוימת לדעתי לשער הראשון של בת ים) ואף אחד לא חושב לבעוט מרחוק - אולי הכדור יעלה, יירד, ישנה כיוון. כלום. זה וההתעקשות על הדאבל פאסים במקום ללכת קצת מהאגפים מדי פעם פשוט מוציא מהדעת.

וליוני קים, אם במקרה אתה קורא פה - תמות.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 10/11/2012 :  13:32:34  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=6274
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 10/11/2012 :  14:00:33  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

וליוני קים, אם במקרה אתה קורא פה - תמות.

עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 10/11/2012 :  16:33:09  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חי היה טוב אתמול. לא מאבד כדורים, נע המון, עושה הגנה ומוסר טוב.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם בת ים - קטמון נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07