פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

61 הצטרפו עד כה בנובמבר

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  61 הצטרפו עד כה בנובמבר
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם 61 הצטרפו עד כה בנובמבר נושא הבא
עמוד: מתוך 5

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 03/11/2012 :  13:37:27  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
העובדות פשוטות: מהות קיומה של הקבוצה, הרעיון שעומד מאחורי הפועל, התקווה שהיא מייצרת, כל אלו מושתתים על עקרון מרכזי אחד - בעלות האוהדים ותרומתם למועדון. זה הבסיס, הכלכלי והערכי, שעליו ניתן לבנות את כל השאר.

נכון לתחילת נובמבר, הבסיס שלנו מעורער מעט. אולי זו אדישות, אולי עייפות, אולי עצלות, הכל יכול להיות. אבל אם הקבוצה חשובה לנו (ואנחנו יודעים ובטוחים שכן) האחריות של כולנו היא לחזק את הבסיס הזה, ועכשיו. לא מדובר במותרות, אלא ביסודות.

הפועל קטמון ירושלים עומדת מול אחד מהמבחנים החשובים ביותר בתולדותיה, והצלחת המבצע, הצטרפות 100 חברי עמותה נוספים במהלך נובמבר, היא הכרחית למועדון - הן מבחינה כלכלית, והן מבחינה ערכית.

אין ברירה, הפועל היא אנחנו ובלעדינו היא לא תהיה. קחו דף, רשמו עליו
10 שמות של חברי עמותה פוטציאלים והתקשרו אליהם. עכשיו.

הדפיסו את טופס ההצטרפות ולכו אליהם כדי לצרף אותם לעמותה ולהחתים אותם.
עוד אופציה היא להצטרף ולצרף דרך האתר. זה קל, פשוט, מהיר והכי חשוב שיש. ניפגש שוב בסוף החודש.

ירון

נערך על ידי - yarond ב-01/12/2012 23:40:54

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 03/11/2012 :  20:15:07  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יאללה להתעורר!
זה לא צחוק! מי שיש לו 4-5 שעות בשבוע לשבת על הפורום לקרוא הודעות יכול להתפנות החודש לגיוס של חברים חדשים.

אני מקווה להביא 5 חברויות. יהיה קשה, אבל אני מאמין שאפשרי.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 03/11/2012 :  20:43:15  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

יאללה להתעורר!
זה לא צחוק! מי שיש לו 4-5 שעות בשבוע לשבת על הפורום לקרוא הודעות יכול להתפנות החודש לגיוס של חברים חדשים.

אני מקווה להביא 5 חברויות. יהיה קשה, אבל אני מאמין שאפשרי.

תבורך !!! אנחנו זקוקים לזה

ירון
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 03/11/2012 :  21:09:30  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כבוד לרוני טוביה חבר עמותה על הבאת חידוש חברות מחבר שלנו בעבר הקרוב.
כבוד ליוסי בצרי שצרף חבר עמותה חדש אתמול בקופות למשחק מול יפו
ולעוד חברים שהביאו שניים נוספים
פתחנו יפה את נובמבר - נצחון על יפו - 4 חברי עמותה
רק שנמשיך כך

ירון
עבור לתחילת הדף

benz benz מנותק

161 הודעות

נשלח - 04/11/2012 :  23:37:55  הצג פרופיל שלח ל- benz הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני גם עוד אצטרף השבוע הבטחתי להצטרף ברגע שאמצא עבודה ושבוע שעבר מצאתי אז הגיע הזמן לעשות מניה
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 05/11/2012 :  04:57:57  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי benz

אני גם עוד אצטרף השבוע הבטחתי להצטרף ברגע שאמצא עבודה ושבוע שעבר מצאתי אז הגיע הזמן לעשות מניה

כל הכבוד

ירון
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 05/11/2012 :  21:59:59  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי benz

כל הכבוד!

אני גם חידשתי את המנייה שלי באיחור רק לפני חודשיים כי רק אז היתה לי עבודה. כל אלו שהתלוננו על זה שאי אפשר לעשות רק מנוי למשחקים בלי להיות חבר עמותה, אני לא בא לשפוט אתכם אבל אני אומר בכללי שידוע שהמצב במדינה שלנו חרא ואין כסף לכל דבר, גם אני לא הייתי מבזבז את הכסף היקר שלי בישביל איזו קבוצת כדורגל שאני אוהב. אבל בישבילי קטמון היא מעבר לקבוצת כדורגל, היא ליגת השכונות היא הערכים שלי, היא השקפת העולם שלי. בישביל זה אני מוכן להשקיע! יאלה הפועל!

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 06/11/2012 :  13:22:41  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברכות לבן כהן - חבר עמותה חדש

ירון
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 06/11/2012 :  16:19:08  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מרגש. אנסה לגרור אדום ותיק לבת ים השבוע ולהכות שם בברזל בעודו חם.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 06/11/2012 :  17:30:41  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

מרגש. אנסה לגרור אדום ותיק לבת ים השבוע ולהכות שם בברזל בעודו חם.

אנחנו דואגים שיהיו טפסים גם בבת ים

ירון
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 09/11/2012 :  12:23:51  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב אז רכשתי עוד כרטיס. חילקתי לתשלומים. אז נגיד שהלכתי הרבה פעמים לסרט...כן עם אישתי... העיקר מניה.
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 09/11/2012 :  12:27:38  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

טוב אז רכשתי עוד כרטיס. חילקתי לתשלומים. אז נגיד שהלכתי הרבה פעמים לסרט...כן עם אישתי... העיקר מניה.

בעצם אחרי שקראתי את המייל שנשלח, בעצם רכשתי 2... תודה לארי טננבאום!!!
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 09/11/2012 :  19:32:39  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה עולה מניה לחייל? אני חושב לקנות לאח שלי

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 10/11/2012 :  11:15:06  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

כמה עולה מניה לחייל? אני חושב לקנות לאח שלי

שש מאות ש"ח בלבד

ירון
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 10/11/2012 :  14:20:42  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברכות לגל סופר - חבר עמותה חדש

ירון
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 10/11/2012 :  14:22:34  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברכות לרון כהן ויוחנן בראונשוויג
לצירוף חברי עמותה חדשים

ירון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם 61 הצטרפו עד כה בנובמבר נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07