משתמש |
רק חבל שבת ים יצאה תיקו, אבל....  |
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 04/11/2012 : 14:19:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי HST
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח אני לא מתווכח עם חסרי ידע. למה אנחנו מניפים דגל בולגריה ביציע, אתה יודע? זה בגלל שאנחנו בולגרים? הרי אנחנו ישראלים. למה דגל בולגריה ביציע, בכל משחק, בכל מצב?
אין פה שום ויכוח. ואם אני חסר ידע אז... טוב, לא ניכנס לזה. אני רק תמה מנין מגיע ה"ריח האתני" שאתה לכאורה מריח, אך ורק כי מישהו אמר דינמו סופיה... אתה בד"כ אורח רצוי כאן (ע"י רב האוכלוסיה לפחות, לא אדבר בשם קלי), אבל נראה לי שראוי היה שתמחק את ההערה המיותרת הזו.
קוראים לנו מכבי יפו, לא דינמו סופיה, כמו שלכם לא קוראים הפועל גליציה ולביט"ר, ביט"ר כורדיסטן.
ואתה מדבר על ריח אתני???? זה כבר סירחון אתני
ברור. |
 |
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 04/11/2012 : 14:20:03
|
למי לעזאזל אכפת מבולגריה ודינמו סופיה? השתגעתם?
יש בת ים ביום שישי. |
נערך על ידי - גון מדלולה ב-04/11/2012 14:20:41 |
 |
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 04/11/2012 : 16:01:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
פן נשכח, ולפני שנתחיל לצחוק על אחרים http://www.youtube.com/watch?v=RpzsIWNVruo הדבר הזה לא יימחק
אם עמית היה משחרר את הכדור האחרון אתמול מהר חזק ורחוק , היינו זוכים אולי למשהו דומה. חצי דקה לסיום, למל, שוער קביליו, כמו שאר הקבוצה, היה ברחבה שלנו בנסיון להשוות עם הקרן האחרונה. כל שנותר לאחר הנגיחה (המפחידה) לידיים של שמש, היה לבעוט לשער הריק של דינמו סופיה..
א. אין דינאמו סופיה. ב. אם כבר, הצבע הלבן בא מסלביה סופיה. ג. לפני שהקמנו את מכבי יפו, היתה מכבי בולגריה, אגודת הספורט הציונית הוותיקה בהיסטוריה (נוסדה ב-1899). ד. אני יותר ממאמין שהדאחקות האלה לא מדיפות ריח אתני. ככה אני, בחור מאמין.
ראשית - התנצלותי. לא שיערתי שההתבדחות (אולי התפלה) שלי, תפגע במישהו. אז ככה - אני ממש אוהב את הבולגרים (יהודים ושאינם יהודים), אני שמח שטוטח מתארח אצלנו בפורום, וחושב שקביליו יפו היא נכס אמיתי להתחדשות הכדורגל ההגון . הרשיתי לעצמי להתלוצץ עם איזה 'דינמו סופיה' שהמצאתי, בדיוק כמו שאני אצחק עם חברים שלי על ענייני מוצא ועדות. אז היידה, לקחת בקלות בבקשה, הכל היה מתוך אהבה, אם מישהו נפגע - זו ממש לא הייתה הכוונה. |
 |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 04/11/2012 : 16:08:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
פן נשכח, ולפני שנתחיל לצחוק על אחרים http://www.youtube.com/watch?v=RpzsIWNVruo הדבר הזה לא יימחק
אם עמית היה משחרר את הכדור האחרון אתמול מהר חזק ורחוק , היינו זוכים אולי למשהו דומה. חצי דקה לסיום, למל, שוער קביליו, כמו שאר הקבוצה, היה ברחבה שלנו בנסיון להשוות עם הקרן האחרונה. כל שנותר לאחר הנגיחה (המפחידה) לידיים של שמש, היה לבעוט לשער הריק של דינמו סופיה..
א. אין דינאמו סופיה. ב. אם כבר, הצבע הלבן בא מסלביה סופיה. ג. לפני שהקמנו את מכבי יפו, היתה מכבי בולגריה, אגודת הספורט הציונית הוותיקה בהיסטוריה (נוסדה ב-1899). ד. אני יותר ממאמין שהדאחקות האלה לא מדיפות ריח אתני. ככה אני, בחור מאמין.
ראשית - התנצלותי. לא שיערתי שההתבדחות (אולי התפלה) שלי, תפגע במישהו. אז ככה - אני ממש אוהב את הבולגרים (יהודים ושאינם יהודים), אני שמח שטוטח מתארח אצלנו בפורום, וחושב שקביליו יפו היא נכס אמיתי להתחדשות הכדורגל ההגון . הרשיתי לעצמי להתלוצץ עם איזה 'דינמו סופיה' שהמצאתי, בדיוק כמו שאני אצחק עם חברים שלי על ענייני מוצא ועדות. אז היידה, לקחת בקלות בבקשה, הכל היה מתוך אהבה, אם מישהו נפגע - זו ממש לא הייתה הכוונה.
אחלה.
 |
 |
|
liav431
106 הודעות |
נשלח - 04/11/2012 : 16:40:04
|
אם הקבוצה היתה מקבלת שקל על כל צפייה בהחמצה של ביטון... |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 05/11/2012 : 07:52:30
|
ערוץ.ONE. צילם את המשחק מול יפו כתבה על המשחק אמורה להיות היום בחדשות הספורט בשעה 19 ערוץ 50 |
ירון |
 |
|
עופר ליברגל
170 הודעות |
נשלח - 05/11/2012 : 09:41:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי liav431
אם הקבוצה היתה מקבלת שקל על כל צפייה בהחמצה של ביטון...
אז היו לה מעל 400 אלף שקל ממקור ההכנסה הזה. וידאו הספורט הכי נצפה ביוטיוב ביומיים האחרונים |
 |
|
קטמוני
68 הודעות |
נשלח - 05/11/2012 : 12:34:59
|
אני לא מתווכח עם חסרי ידע. באשר לדגל בולגריה: אנחנו הקהילה היחידה באירופה שהעם המקומי סירב לאפשר לשלוח אותו למחנות בפולין. תותח, אם כבר מדברים על חסרי ידע, כדי לך ללמוד קצת על ההיסטוריה של הצלת יהודי דנמרק בזמן מלחמת עולם השנייה. העם הדני הוא העם היחידי שזכה להכרה כחסיד אומות העולם מיד ושם!! חוץ מזה, זה לא אומר שאני מניף דגל דנמרק בכל משחק שלנו, כי אין שום קשר בין מלחמת עולם השנייה ללוגה א' דרום שנת 2012... |
נערך על ידי - קטמוני ב-05/11/2012 12:36:41 |
 |
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 05/11/2012 : 13:13:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
ערוץ.ONE. צילם את המשחק מול יפו כתבה על המשחק אמורה להיות היום בחדשות הספורט בשעה 19 ערוץ 50
גם ב-ONE HD ערוץ 550 למי שיש. |
 |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 05/11/2012 : 15:30:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמוני
אני לא מתווכח עם חסרי ידע. באשר לדגל בולגריה: אנחנו הקהילה היחידה באירופה שהעם המקומי סירב לאפשר לשלוח אותו למחנות בפולין. תותח, אם כבר מדברים על חסרי ידע, כדי לך ללמוד קצת על ההיסטוריה של הצלת יהודי דנמרק בזמן מלחמת עולם השנייה. העם הדני הוא העם היחידי שזכה להכרה כחסיד אומות העולם מיד ושם!! חוץ מזה, זה לא אומר שאני מניף דגל דנמרק בכל משחק שלנו, כי אין שום קשר בין מלחמת עולם השנייה ללוגה א' דרום שנת 2012...
א. טוטח, לא תותח, על שם עידן טוטח, שחקן הנשמה הראשון של מכבי קביליו יפו. ב. הסיפור של דנמרק הוא שונה. הפרלמנט הדני - בניגוד לבולגריה - נתן רשימת חיסול, אלא שהשכנים של היהודים הבריחו אותם באישון לילה (ערב ראש השנה אגב) לסירות שהעבירו אותם מקופנהאגן למאלמו בשבדיה הנייטרלית. ועדיין, 1000 איש נותרו מאחור, ונרצחו. ומדובר היה בכמה אלפי יהודים. ג. בבולגריה היו 50 אלף יהודים. איש מהם לא הושמד. היו איזה 50-60 שמתו במחנות עבודה. בניגוד לדנמרק, שם לא היו חוקי גזע ולא היה טלאי צהוב ולא מחנות עבודה, הרי שבבולגריה היה טלאי צהוב ומחנות עבודה ו'החוק להגנת האומה', שהיה קובץ של חוקי גזע לכל דבר. ועם זה חיו היהודים הבולגרים - שבולגריה היא בעלת ברית של הנאצים, ולא מדינה תחת כיבוש כמו בדנמרק - מ-1941. ד. מה שהציל את היהודים הבולגרים היה סגן יו"ר הפרלמנט שעצר את המשלחוים בעזרת כינוס הפרלמנט והוצאת צווי מניעה נגד המלך, ושני ארכיבישופים, ראש כנסיה, שפיקחו באופן אישי על כך שלא יהיו משלוחים. הם נעזרו בעם הבולגרי שמעטים ממנו רצו להיפרד מהיהודים שלהם. כמובן שהחברים האלה קיבלו אות חסידי אומות העולם ועל שמו של סגן יו"ר הפרלמנט נקראת המזרקה המפורסמת בשדארות ירושלים ביפו. ה. עד היום חושבים רבים מהיהודים שחיו אז כי המלך בוריס עצר בגופו את המשלוחים והורעל על ידי היטלר, ולכן שבנו, סמיון, הגיע לארץ ואחר-כך כראש ממשלה, וטייל ביפו, נעצרו לידו קשישים שחיו אז, כרעו ברך ונישקו את ידו. ו. השיא כמובן היה לאחר סיום המלחמה, עם עליית המשטר הקומוניסטי. ראש הממשלה, בניגוד לכל צו או חוק שהגיע ממוסקבה, הציע ליהודים לשמור על תרבותם בכך שייצאו במיקשה אחת למולדת החדשה שלהם בישראל. מחווה כזו לא נעשתה לאף עדה. |
 |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 05/11/2012 : 15:48:20
|
אין ספק שסיפור יהודי בולגריה הוא מהמרגשים שנודעו. אין מה לעשות תחרות בין דנמרק לבולגריה, כמו שסיפורם של יהודי תרקיה ומקדוניה לא מוזכר כאן ולא ממעיט ממה שנעשה למען יהודי בולגריה.
כל זה לא משנה את העובדה שחשוב להביא מגן ימני ברמה הניאותה. |
 |
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 05/11/2012 : 16:25:08
|
מוזר.משחק עונה בבת ים בפתח ושקט מוחלט בנושא ומצד שני זיון מוח בלתי פוסק על יהדות בולגריה |
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 05/11/2012 : 16:31:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
מוזר.משחק עונה בבת ים בפתח ושקט מוחלט בנושא ומצד שני זיון מוח בלתי פוסק על יהדות בולגריה
אני איתך . יום שישי יש לנו על הראש את פיני בלילי , זיו כבדה(קבלן עליות בליגה הלאומית) , יוני רביבו (עם 8 שערים בליגה ובגביע ..), יוסי פליקר , שאול סמדג'ה (מוכר מליגת העל ), אסי ברזילאי ולירן מזרחי . על הנייר , קבוצת ליגה לאומית , עד עכשיו אפשר להגיד שהולך להם טוב . בשישי האחרון סיימה בת ים בתיקו 0 עם קרית גת . אני מקווה שזה מסמן ירידה ביכולת . |
 |
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 05/11/2012 : 17:28:39
|
אני חושב שהזיקה של אוהדי יפו לעדה הבולגרית היא מרגשת ויפה. היה נחמד לראות את הדגל הבולגרי ביציע וזה הזכיר לי את הזמנים שביציעי טדי היה נתלה דגל מצרים על ידי אוהדי הקבוצה מבית ספפא.
בת ים באמת קבוצה מפחידה. כבר לפני מספר שנים שנאבקנו בהם בצמרת הם הי קבוצה חזקה ונחושה. תהיה עונה קשה. מה גם שעד כה אנו רחוקים מלשכנע.. אגב, יוני רביבו לא היה אצלנו איזה עונה כשחקן בינוני משלים לסגל? |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 05/11/2012 : 17:31:25
|
דגל מצרים נתלה על ידי דני קוזו |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
רק חבל שבת ים יצאה תיקו, אבל....  |
|