משתמש |
רק חבל שבת ים יצאה תיקו, אבל....  |
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 02/11/2012 : 18:29:44
|
קודם כל, היינו צריכים לתת למשה כחלון לשחק חלוץ מרכזי שלנו, וברוח הימים האלה, איתו היינו מנצחים 20 - 0. ובנימה רצינית יותר, הייתה לחימה. אבל גם מזל שלא ממש מוכר לי. בעצם מכבי יפו שחקה בדיוק כפי שהפועל ירושלים אהובתי שחקה עשורת, אם לא יותר, משחקים, כולל החמצה וקבלת גול 6 דקות לאחר שהבקיעה. מכיוון שלא כל יום משה ביטון, האם יש משהו שיכול לעזור לסתימת חורים בהגנה? (אולי כחלון ישחק גם חלוץ מרכזי וגם בלם? ) |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
נערך על ידי - avitemkin ב-02/11/2012 18:30:19 |
 |
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 02/11/2012 : 18:54:22
|
כבוד לעופר שהכיר במשחק החלש יחסית שלנו. מקווה לראות יותר דומיננטיות בשבוע הבא. מדהים איך עוז תזמר פעולה קבוצתית אחת גדולה כדי לסגור את המשחק לטובתנו - ולא ברורה לי החזרה לאחור שקרתה אחר כך.
בקשר ליפו (וליאור) - ראיתי אותם במשחק הראשון נגד ילדי מלאכי, יפו היו נוראים וגירדו נצחון רק בזכות השופט. היום הם היו לפחות מאוזנים אתנו, בטח מבחינת מספר המצבים המסוכנים. יש לליאור עבודה, אבל הרבה פוטנציאל. |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 02/11/2012 : 19:09:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin מכיוון שלא כל יום משה ביטון, האם יש משהו שיכול לעזור לסתימת חורים בהגנה?
אני קצת מופתע שעופר מתעקש לשחק עם ג'וני כבלם מחליף. נראה לי שאולי היה יותר מתאים שג'וני ישתלב בקישור ופוגלמן ישחק כבלם.
|
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 02/11/2012 : 19:09:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
כל הכבוד לגולה ולשי שהשתיקו את ה"אוללה" בסוף המישחק. יאללה הפועל!
ולא להתראות |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 02/11/2012 : 19:10:54
|
בדקות שלפני הגול של יפו היינו בעיצומה של הסתגרות בונקריסטית מכוערת ולא חכמה. חבל שהיינו צריכים לחטוף שער בשביל לעורר את החלק ההתקפי לחיים.
לטעמי אטיאס שיחק אחרוה מדי וניכר שהיה חוסר תיאום משמעותי בינו לבן דנן.
לא מבין את סיפור איסלאם, מצטער אבל הוא מרגיז אותי. הססנות הרסנית, חוסר התמצאות טוטאלית בחלק ההגנתי,ותרומה מוגבלת בהתקפה. הוא נכנס היום במקום מולכו החלש, חילוף מתבקש אבל גרוסבק עלה הרבה יותר נחוש ואנרגטי.
כל הכבוד לסמיר, פשוט נהדר. המצטיין היום במגרש.
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 02/11/2012 : 19:55:53
|
ראשית לטוטח, משתתף בצערכם על ההפסד היום, אם לומר את האמת, הייתם צריכים להבקיע לנו עוד כמה שערים אבל כנראה שזה ממש לא היום שלכם. בכל אופן תמיד כיף לראות אתכם ואת מה שזה מזכיר לנו. בהצלחה בהמשך, תהנו מליאור והלוואי ונעלה ביחד. באשר למשחק, שוב ראינו משחק בשליטה בכדור שלנו אבל בלי מצבים, מה שמדגיש שוב את העדר המחץ. בטח יהיו כאלה שיגידו שכן היה, אבל בתכלס תחשבו על כמה מצבים הגענו, כמה בעיטות בעטנו מחוץ לרחבה. זה אומר הכל. ההכנסה של עוז עשתה את השינוי והוא חייב לפתוח בכל משחק. יש לנו את עידן שמש, מולכו וגרוסך שאוהבים לפרוץ ולשחק לבד ומה שחסר לנו זה שחקן עם דאבל פס ביחד עם שי כמו שמלול עשה בשנים שעברו. בפריצות כושלות של חלוצים ומסירות עומק לשטח היריב לא מנצחים משחקים, בדאבל פס כן! ככה פורצים הגנות צפופות. חייבים שילוב של דאבליסטים ביחד עם חלוצים שפורצים.
כמו במשחקים קודמים המחצית הראשונה היתה טובה מהשניה. הפעם נעלמנו ואף נסוגנו חזק לאחור מה שהזמין התקפות של יפו. אני חושב שמי שהתחיל בכל זה היה דוקא שמש השוער שעם בזבוזי הזמן (מיותר ומכוער) כבר מהדקה ה 47 בערך גרמו לחברה לחשוב שככה יהיה אפשר לסגור את המשחק. מאידך, ללא שמש היינו יורדים בפיגור 3 במחצית... ההגנה היתה באמת מחוררת מאד היום ויפו הצליחו להגיע ללא מעט מצבים מורטי עצבים גם בלי החמצת המאה של ביטון. אני חושש שזה לא יספיק לנו בהמשך הליגה וחייבים לעשות איזה שינוי שיביא קצת יותר מחץ והחלטיות למשחק. ונסיים בקצפת. השערים של עידן ובמיוחד של שי אהרון. איזה קור רוח, איזו ראיית משחק והבנתו, כל חלוץ אחר היה מנסה לבעוט חזק לכוון השער אבל הוא הבחין ביציאת השוער ופשוט בדיוק רב הקשית מעליו. יאלללה מחכים כבר לתקציר, איפה דפי ?????????????? |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 02/11/2012 : 20:18:43
|
לא היתי במשחק (עודכנתי בסמסים)ויש לי שאלה לכל הפורום- יש שיטת משחק או אין וזה רק מזל תגידו לי, כי עד עצם יום הזה אני לא מצאתי את התשובה ??????
תודה מראש... |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-02/11/2012 20:20:22 |
 |
|
chompy
120 הודעות |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 02/11/2012 : 21:12:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
ראשית לטוטח, משתתף בצערכם על ההפסד היום, אם לומר את האמת, הייתם צריכים להבקיע לנו עוד כמה שערים אבל כנראה שזה ממש לא היום שלכם. בכל אופן תמיד כיף לראות אתכם ואת מה שזה מזכיר לנו. בהצלחה בהמשך, תהנו מליאור והלוואי ונעלה ביחד. באשר למשחק, שוב ראינו משחק בשליטה בכדור שלנו אבל בלי מצבים, מה שמדגיש שוב את העדר המחץ. בטח יהיו כאלה שיגידו שכן היה, אבל בתכלס תחשבו על כמה מצבים הגענו, כמה בעיטות בעטנו מחוץ לרחבה. זה אומר הכל. ההכנסה של עוז עשתה את השינוי והוא חייב לפתוח בכל משחק. יש לנו את עידן שמש, מולכו וגרוסך שאוהבים לפרוץ ולשחק לבד ומה שחסר לנו זה שחקן עם דאבל פס ביחד עם שי כמו שמלול עשה בשנים שעברו. בפריצות כושלות של חלוצים ומסירות עומק לשטח היריב לא מנצחים משחקים, בדאבל פס כן! ככה פורצים הגנות צפופות. חייבים שילוב של דאבליסטים ביחד עם חלוצים שפורצים.
כמו במשחקים קודמים המחצית הראשונה היתה טובה מהשניה. הפעם נעלמנו ואף נסוגנו חזק לאחור מה שהזמין התקפות של יפו. אני חושב שמי שהתחיל בכל זה היה דוקא שמש השוער שעם בזבוזי הזמן (מיותר ומכוער) כבר מהדקה ה 47 בערך גרמו לחברה לחשוב שככה יהיה אפשר לסגור את המשחק. מאידך, ללא שמש היינו יורדים בפיגור 3 במחצית... ההגנה היתה באמת מחוררת מאד היום ויפו הצליחו להגיע ללא מעט מצבים מורטי עצבים גם בלי החמצת המאה של ביטון. אני חושש שזה לא יספיק לנו בהמשך הליגה וחייבים לעשות איזה שינוי שיביא קצת יותר מחץ והחלטיות למשחק. ונסיים בקצפת. השערים של עידן ובמיוחד של שי אהרון. איזה קור רוח, איזו ראיית משחק והבנתו, כל חלוץ אחר היה מנסה לבעוט חזק לכוון השער אבל הוא הבחין ביציאת השוער ופשוט בדיוק רב הקשית מעליו. יאלללה מחכים כבר לתקציר, איפה דפי ??????????????
לגבי טוטח לא טוטח יפו לא יפו לפחות שלוש פעמים שחקנים שלהם פגעו בשחקן שלנו ללא כדור ואילולא שופט מסטול היו מורחקים ,אז כל הכבוד ליופי אבל עבירות מכוערות ומיותרות. |
 |
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 02/11/2012 : 21:30:24
|
לא שופט מסטול, שופט מכור. פנדל מפוקפק, ספק עבירה על עמית בכדור הגובה שהוביל להחמצה, אדום שהגיע לשרקט הטינופת (ואגב טינופת, למקרה שאתה קורה כאן - מעניין איך זה למצוא את עצמך משחק פתאום תחת אותו מאמן שזרק אותך באמצע העונה בשנה שעברה ושאני רק מקווה שיזרוק אותך שוב) ועוד שלל שריקות תמוהות. יותר מזל משכל היה לנו במשחק הזה (לפחות בחצי שאני ראיתי), וכל מה שאפשר לקחת ממנו זה את שלוש הנקודות, ואולי גם קצת שמחה לאיד. זה עדיין ניראה לא משהו בכלל. |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 02/11/2012 : 21:41:19
|
הכותבים מעלי סיכמו די טוב את מה שראינו אז כמה הערות: 1. סוף סוף ראינו משחק עם בעיטות לכיוון השער. כשבועטים גם נוצרות ההזדמנויות - והשער הראשון היה הוכחה בולטת. 2. שיפור ניכר במשחק האגפים, שגם הוא הביא למצבי הזדמנות. 3. כאשר השוער יוצא מהרחבה הוא הופך לשחקן שדה רגיל ללא ההגנות המיוחדות שיש לשוער ברחבה. עמית צריך להיזהר הרבה יותר ביציאות שלו מחוץ לרחבה. 4. אני חולק על מי שביקר את המשחק של מולכו. לדעתי במחצית הראשונה הוא גרם להרבה כאב ראש בהגנה של קביליו. 5. שי הכי טוב כשהוא משחק כמספר 9 בלבד! |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 02/11/2012 : 22:38:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי chompy
מישהו כבר הקדים את דפי...
http://doublepass.sport5.co.il/
20 דקות של סיקור המשחק
דוד עמוס מאתגר את פורמט ה"תקציר" שוב ושוב. הפעם 19 (!) דקות כולל תוכנית אירוח עם ראינות עומק.
לי אין ספק שלשופט הייתה העדפה מה תיהיה תוצאת המשחק. תודה לאל ולהחמצות של יפו שהוא הפסיד את כספי ההימורים של השבוע.
|
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
|
גלעד
921 הודעות |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 02/11/2012 : 23:29:32
|
מהתקציר - 1. כמות ההחמצות של יפו פשוט מסחררת. 2. ביטון הוריד את שמש עם המרפק. השופט שגה כשלא שרק לעבירה. זה לא עושה את היציאה של עמית לפחות מטופשת, או ההחמצה לפחות קולוסאלית. נראה שההחמצה של ביטון הולכת לככב ברמות אינטרנסיונליות...ynet כבר התאהבו. אגב ביטון, שחקן מצויין שעוד יקח את קביליו הרבה יותר גבוה. 3. הגול של עוז ושי - מעשה אומנות. שמחתי לראות את ההתקבצות סביב עוז אחרי הגול.
לא מהתקציר - 1. המשחק הזה חייב להתבטא בתוספת משמעותית של חברי עמותה. 2. אני מודה שבת-ים עם בלילי לא מפסיקים לסייט אותי. דחוף לייצב את ההגנה. כמו שזה נראה עכשיו - תיקו יספק אותי... |
 |
|
רק חבל שבת ים יצאה תיקו, אבל....  |
|
|
|