משתמש |
קטמון - יפו |
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 30/10/2012 : 18:57:20
|
כמה לדעתכם החתימה שלו היא מעשה דווקאי? |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 30/10/2012 : 21:29:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריאל
כמה לדעתכם החתימה שלו היא מעשה דווקאי?
אולי מספיק עם ההבלים האלה? בהצלחה לליאור. באמת. אבל נאחל לו תבוסה קשה בשישי. |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-31/10/2012 05:35:30 |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 30/10/2012 : 23:04:26
|
דווקאי מצד מי? מצד ליאור שצריך לנסוע חמש פעמים בשבוע ממעלה אדומים לחולון? ואולי מצד יפו שמוציאה כמה עשרות אלפי שקלים רק כדי לעשות דווקא להפועל קטמון במשחק הקרוב? ליאור מאמן מוערך, מכבי יפו מועדון מוערך. אך טבעי היה שהצדדים נפגשו ומקרי הוא שהגורל זימן לליאור משחק נגד קטמון, כי הוא קודם זימן למכבי יפו את המשחק הזה. וליאור, כמו כולנו כרגע, שייך למכבי יפו. בשבוע הבא אנחנו נגד בית"ר כפר סבא. דווקאי? |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 31/10/2012 : 07:22:13
|
אין שום סיכוי. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 01/11/2012 : 06:29:11
|
איך רואים מיפו את המשחק ביום שישי:(לקוח מהפורום שלהם)
"שלום לכולם אני מרגיש קצת שאננות בקירבנו חוץ מפוסט לרישום לאוטובוס יומיים לפני המשחק מול קטמון אין על זה דיבורים אל תשכחו שביום שישי אנחנו מול קטמון ועוד לא מלאנו אוטובוס אז בואו אני יספר לכם קצת דברים שמתרכשים קצת בקטמון: הם מתכוונים למלא את טדי בעיקר בתלמידים שלא צריכים לשלם כניסה יש להם כבר 2 אוטובסים מלאים ממודיעין ואוטובוס ממבשרת תליית פוסטרים לשם הגעה למשחק ברחבי ירושלים בית הכרם,מרכז העיר ,נחלאות/רחביה,אוניברסיטה ,בקעה/תלפיות,מושבה/קטמוןוצור הדסה
ושוב כניראה ידפקו אותנו ליד הקרן מה שמצריך אותנו למלא את החלל שלנו ולעודד ולהישמע כי אחרי ניצחון מול קטמון הליגה נפתחת מחדש
אז למלא את האוטבוס למלא רכבים פרטיים ולהגיע ולעודד ולתת את הנשמה כי בשישי הליגה נפתחת מחדש...."
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 01/11/2012 : 07:16:11
|
הסעה מלאה כבר יש. אני מתקשה לראות איך נביא יותר מ-200. חבל שלא פתחנו את העונה כהלכה, אחרת היינו מגיעים הרבה יותר. ותיק מכיר את זה... |
|
|
צנטרפולד
202 הודעות |
נשלח - 01/11/2012 : 07:41:46
|
מזל שאתם מביאים רק 200, אחרת עם כל האוטובוסים שמצוטטים בפורום שלך ושלושת הג'מבואים שנוחתים עכשיו מכל קצוות תבל, לא היו נשארים לכם כרטיסים |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 01/11/2012 : 07:48:54
|
נו, ספינים זה טרנד תל אביבי ידוע. מפחידים יונה ביין. |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 01/11/2012 : 08:05:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
איך רואים מיפו את המשחק ביום שישי:(לקוח מהפורום שלהם)
"שלום לכולם אני מרגיש קצת שאננות בקירבנו חוץ מפוסט לרישום לאוטובוס יומיים לפני המשחק מול קטמון אין על זה דיבורים אל תשכחו שביום שישי אנחנו מול קטמון ועוד לא מלאנו אוטובוס אז בואו אני יספר לכם קצת דברים שמתרכשים קצת בקטמון: הם מתכוונים למלא את טדי בעיקר בתלמידים שלא צריכים לשלם כניסה יש להם כבר 2 אוטופייםמלאים ממודיעין ואוטובוס ממבשרת תליית פוסטרים לשם הגעה למשחק ברחבי ירושלים בית הכרם,מרכז העיר ,נחלאות/רחביה,אוניברסיטה ,בקעה/תלפיות,מושבה/קטמוןוצור הדסה
ושוב כניראה ידפקו אותנו ליד הקרן מה שמצריך אותנו למלא את החלל שלנו ולעודד ולהישמע כי אחרי ניצחון מול קטמון הליגה נפתחת מחדש
אז למלא את האוטבוס למלא רכבים פרטיים ולהגיע ולעודד ולתת את הנשמה כי בשישי הליגה נפתחת מחדש...."
לדעתי רונאלדו יפתח על הספסל. אין מקום על המגרש גם למסי וגם לכריסטיאנו. |
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 01/11/2012 : 08:46:56
|
ותיק, תרשום בבקשה בפורום של קביליו שאנחנו מתכננים מופע פירוטכניקה מרהיב כולל אבוקות זרחן מתפוצץ בשלושה צבעים, שזמרת הבית שלנו לי פישמן תשיר את ההמנון בזמן שההרכבים יעלו למגרש, ושתחזית מזג האוויר צופה שלג כבד, אז שיגיעו מוכנים. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 01/11/2012 : 09:18:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
ותיק, תרשום בבקשה בפורום של קביליו שאנחנו מתכננים מופע פירוטכניקה מרהיב כולל אבוקות זרחן מתפוצץ בשלושה צבעים, שזמרת הבית שלנו לי פישמן תשיר את ההמנון בזמן שההרכבים יעלו למגרש, ושתחזית מזג האוויר צופה שלג כבד, אז שיגיעו מוכנים.
ומה לגבי ג'יימס בונד שצונח עם שמעון פרס במרכז המגרש ומעניק את זר הפרחים לליאור?
הבולגרים לא יעמדו בזה. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 01/11/2012 : 16:19:54
|
יש מצב שכל הקטע של כחלון זה ספין של יפו |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 01/11/2012 : 17:39:59
|
איזה עיר מטומטמת ומיותרת זו תל אביב!!!
עלק...
2 אוטובוסים ממודיעין ואחד ממבשרת
למה לא...
איזה דמגוג אחד לקח שני תגובות של חבר'ה שחיפשו טרמפ, והפך כל אחד מהם לאוטובוס מלא |
|
|
קטמון - יפו |
|